Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos 2010 Aslan Burcu

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Aslan asil ruhlu, hırslı, mert, gururlu, her şeyin en iyisini isteyen, diktatör insanların burcudur.
Aslan burcunun olumlu özellikleri: Yüce gönüllü, iyimser, güvenilir, idealist, yaratıcı, örgütleyici, kendine güvenen, gururlu, etkileyici ve cömert Aslan burcunun olumsuz özellikleri: Kendini beğenmiş, rahatına düşkün, palavracı ve gösterişçi, bencil, sabit fikirli, diktatör, müsrif 2010 Yılında; Uğurlu sayınız: 4, 7, 16, 43, 61 Uğurlu taşınız: Sar safir, sarı necef, sarı pırlanta, kedigözü Uğurlu kokunuz: Misk, gül, yasemin Uğurlu renginiz: Altın sarısı, koyu yeşil, sütlü kahve, toprak rengi Giymemeniz gereken renkler: Pembe, siyah, gümüş rengi 2010 YILINDA ORTAK KAZANÇLARDAN YARARLANACAK, ARTAN ENERJİNİZLE ÇOK İŞ BAŞARACAK EĞİTİM VE İLETİŞİMDE ZORLANACAKSINIZ

ŞANSLI OLDUĞUNUZ ALANLAR: 2010 yılında Balık burcunda hareket eden Jüpiter’in olumlu etkisini parasal konularda hissedeceksiniz. Aldığınız kozmik enerji ile başkalarının para ve olanaklarından yararlanabilir, hisseli paralar ve miras gibi konulardan kazanç elde edebilirsiniz. Para konusunda sevindirici gelişmeler yaşayabilir, ortak bir kazançtan pay alabilir ve güven artırıcı yatırımlar yapabilirsiniz. Bu etki altında sıra dışı duygusal ilişkiler yaşayabilir ve sizi zorlayan maddi yüklerden ve ilişkilerden kurtulmaya çalışabilirsiniz. Şansı ve çıkış yolunu ortak işlerde aramalısınız. Yılın ilk yarısında artan enerjinizle çok iş başarabilir ve yeni girişimlerinizden olumlu sonuç alabilirsiniz. Sonbaharda ev ve aile ile ilgili mutluluk verici gelişmeler yaşayabilir, işinizi genişletme olanağı bulabilir ve emlak türü kalıcı değerlere sahip olabilirsiniz.

ZORLANACAĞINIZ ALANLAR: 2010 yılında Satürn sizi parasal konularda, iletişim gerektiren işlerde ve yakın çevre ilişkilerinde zorluyor. Satürn’ün etkisi ile paranın değerini daha iyi anlayabilir, iletişim gerektiren işlerde engellere takılabilir, eğitim alanında ise daha çok çaba sarf edebilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde ise kısıtlayıcı etkenler ve sorunlar söz konusu… Satürn’ün etkisi ile yakın çevrenizden kaynaklanan baskılara maruz kalabilir ve kendi düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizde bulunan kişileri iyi seçmeli ve zarar görmemek için ilişkilerinize sınır koymalısınız. Bu etki altında tartışmalar, anlamsız konuşmalar ve üretilen dedikodular ilişkilere zarar verebilir. Eğitim alanında beklenmedik anda ortaya çıkan bir durum eğitim hayatınızda engel oluşturabilir. Yılın ilk yarısında burcunuzda hareket eden Mars enerjinizi artırıyor ve üzerinizde sinirsel gerilim oluşturuyor. Bu etki altında kaza ve enfeksiyonlara karşı açık olduğunuzu unutmamalı ve öfkenizi işinize yansıtmamaya çalışmalısınız.

X