2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayım canım şimdi yazıcam annem çaırıyor bugün başıma neler geldi anlatıcam yrn dourucam inşallah
 
Msj ı şimdi sen diince gördüm aşaıdaydım yemek yemee inmiştim annemda sölemiyo ne kadın yaa bugün sinir krizi geçirdim sormayın neler yaşadım bi şuna bakayımda gwlicem vır vır kanımı kuruttu
 
damla cnm hakkında hayırlısı olsun.üzülme ne güzel bebeğini kucağına alacaksın sağlıkla inşallah. burcu cnm seni de sezeryan grubuna aldık hadi hayırlısı bakalım. inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişleri.
fahricecim cnm nasılsın görüşemedik. valla cuma geliyor meleğim hayırlısı ile inşallah. çok ızdırabım var artık kabus yaşıyorum resmen tek güzel yani cuma yanımda olacak olması. seinde cumartesiymiş cnm çok sevindim hayırlısıile kolarına alırsın kuzunu inşallah cnmm
 
ya siz yazdıkça ben heyecanlanıyorum tanışamadım hiçbirinizle sınava hazırlanıyodum ders falan sadece arada girdim yazdıklarınızı takip ettim ama şimdi çok kıskanıyorum valla burda herkes birbirini anlıyo yaşananlar hissedilenler hep aynı süpersiniz kısacası öyle söyleyeyim çok duygulandım şimdi ya zaten herşeye ağlayıp duruyorum siz böyle birbirinizi merak ediyosunuz falan ya bayılıyorum size yani..ben çok tanımadığım halde merak ediyorum siz hep biaradasınız tebrikediyorum inşallah hepimiz meleklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
 
kızlar gurbetin selamı var size bağlantı kötüymüş yazamıyormuş
face den yazmış selam söyledi..
hadi peliiin bekliyorum neler oldu yazsana...
 
aleykümselam cnm nasılmış duru kızı? çisemcim hala gelen giden yok mu yaa? kasılman felan olmuyor mu hiç cnm?
 

amin cnm inşallah cümlemiz sağlıkla alırız kucağımıza...kaydirigubbakcemile2
 

sağol canım
hayırlısı hepimizin hakkında inşallah
sende günü almışsın cumaya hayırlısıyla meleğini alırsın kucağına inşallah canım
haftaya büyük ihtimal banada gün verilecek
hem heycanlıyım hemen geçsin istiyorum günler hemde çok korkuyorum bakalım hayırlısı
 
Teşekkürler kızlar ,yorgunum biraz. Yatabilirmiyim bilmiyorum valla. :) Pelin bişey anlatıcakmışsın anlat merak ettik.Yarın nasıl doğurucan.Sende mi sezeryan olucaksın yoksa ?
 

Selam canım nasılsın ? Sende sezeryan oluyomuşsun. Nasıl hissediyosun kendini ? opuyorumnanaktan
 
Ben yarın sabah 8:30 da hastanede olucam kızlar.Öğlene doğru alırız bebişi dedi doktor. Saat vermedi yani. :)
 
iyi akşamlar.....
yarın doğumlr çok galiba.. ramazanın ilk gününde mübarek bir günde gelecek kuzular allahım yanınızda olsun... dualarımdasınız...
çisem bugün seni göremeyince doğurdun sandım şekerim...
 
Demettt sen nasılsın canım.Sende sezeryan olucan ,senin de duygu ve düşüncelerini alalım bakalım. :))) Nasıl hissediyosun ?
 
Selam canım nasılsın ? Sende sezeryan oluyomuşsun. Nasıl hissediyosun kendini ? opuyorumnanaktan


iyi sayılırım canım
zaten bekliyodum ben sezeryan haberini ama bugün sezeryan günü vericez deyince çok heycanlandım anam dedim gün geldi
neyseki 1 hafta sonra bakalım dedi de azcık rahatladım
seninde yarınmış sezeryanın
canım yaa Allah yardımcın olsun
sen nasıl hissediyosun kendini
 

Selam canım, yarın ben doğuruyorum, bir de Pelin yarın doğurucam yazmış ama daha bişey yazmadı.Başka kim doğurucak. Haberim yok benim.
 
Selam canım, yarın ben doğuruyorum, bir de Pelin yarın doğurucam yazmış ama daha bişey yazmadı.Başka kim doğurucak. Haberim yok benim.

öğlende okudum canım seni yazdım hatta...
korkma emi herşey güzelolacak.. inan sezeryan korkulacak bişi değil. hatta şunu sölim dikiş yerimi hala hissetmiyorum öle uyuşturuyolarki 5sene hissetmiomuşsun:)
yarın bu saatlerde minik kıın yanında olucak.. allahın izniyle...
dualarımdasın canım benim ....kızımın adaşı sağlıkla gelsin....
 
Off anca yakamı bıraktı.
Neyse anlatayım sabah kalktık yine tartışma az daha kavga çıkacaktı beni bi posta ağlattılar.Annem yine tutturdu daha günü gelmedi de bilmem ne eşim dedi anne dr daha iyi bilir bu surat astı ben gelmicem ayy çocuk gibi ben çırpınıyorum kimse kırılmasın die.
Hastaneye gitttik dr diyo sen daha muayene olamıyorsun normal dourabiliceiini sanmıyorum .Annem cumaya kadar beklesek diyo.Dr sonunda dedi anlamıyorsunuz galiba "42 ye kadarda bekleyin yazıo maa başka şeylerde yazıyo kitaplarda ben ölen bebek 3 olsun istemiyorum hele özel hast. hiç istemiyorum.Dr umda saolsun sanki çocuu yarn dourtmazsak ölecekmiş gibi konuştu.Eee adamda kariyerini düşünüyo tabiki.Bugün yatalım o zman dedik "bu akşam olmaz fitil vereyim mantarı çok en azından 1 gün kazancımız olur orası kıpkırmızı daha çok tahriş olacak" dedi.Dr u bile çıldırttı surat astı herşeye ama herşeye karışıyo kayınvalideme bile.
Benim pskolojimi bozdu biton laf etti eşim walla melek gibi adammış başkası olsa gerçekten kovardı haklı olarak.Küçük çocuk gibi daha gelmeden alacaklar die annemden hiç nefret etmemiştim çok üzdü beni.Hala ben çocuumu düşünüyorum diyor.Demiyor bu üzülür die bana moral vereceine tam tersi üstüme yükleniyor herkes.
Sonra neyse öle böle derken arabada yine tartışma çıktı ben kendimi kaybettim sinir krizi geçirdim en son "ben bu bebei istemiyorum hiç heves bırakmadınız doğsun hastanede bırakıcam ölsün gebersin (tövbe yarabbim)" dediimi hatırlıyorum sonra çıldırdım kendime geldim.Onun yüzünden yavrum hakkında neler söyledim.
Yrn 8:30 gibi hast olucaz suniyi vericek yine şansımı deniycez ama sanmıyorum eger açılma olmas sa sezeryan.Bu arada şükürler olsun ki hast. gelmicek evde kalıcak hatta bebek olunca bile gelmicem die tavır yapıyo,duydu bi sürü kişi geliceini kıskanc yaptı beki gelirim diyo ama ne yaparsa yapsın artık hiiiç umrumda deil isterse hiç gelmesin.Hala bana hurma yedirmee çalışıo beki normal olur die bide tuturdu zorla o karışımı yaptırdı aktardan onu yedirmee çalışıyo.
 
Ben yarın sabah 8:30 da hastanede olucam kızlar.Öğlene doğru alırız bebişi dedi doktor. Saat vermedi yani. :)
Ayy bende 8:30 da hast. olucam ama sen benden önce dourcan çünkü ben önce suniyle deniycem...
Saol canım...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…