2009'dan Çalabildiklerimiz

Zaman ne kadar da çabuk geçiyor öle değil mi
bnde yazayıım ama sonra....

bekleriz canım senin de 2009'dan aklında kalanları...

larisacım annemin bir lafı var sürekli söylediği bana da çok doğru gelir
kardeş kardeşe darılır, aptal olan inanır diye
ne yaparsalar yapsınlar onlar hep etinin canının ruhunun bir parçası
sadece evin şımarık çocuğu olmaya çalışmak bazen en kestirme çözüm oluyor
bazen en büyük düşman onlar görünse de canın acıdığında tek onların canı aynen acır
geriye kalan problemleri halletmek, tek ihtiyacın da sevgi
2010'da hepsi hallolsun inşallah
sen şımarık çocuğu oynamaya başla, alan taraf olursun :1hug:

ooy büyük geçmiş olsun sarucum...
fıstığını da allah bağışlasın, bir ömür analı babalı huzurlu sağlıklı yaşasın inşallah :Saruboceq:

esmerim benim, 2009 belki de en çok sana çalkantılar yaşattı
binbir cefayla anneliği tattın, şimdi sırada kaymağını yemek var
sen hiç merak etme dualarımız hep ayazımızla, inşallah annesinin şevkatli kollarında yaşayacak ilk yeniyıl heyecanını oğlişkomuz :Saruboceq:

bi ses beni çağırdı bi geldimkii çenem konu açmışşş kuşum kuzum bidenem dur bi düşüniyim yazıcam önce bi öpiyim dedim Şeniz

hmm bakıyım 2009 bana çok çok iyi geldi aslında.. güzel bir yıl geçirdim.. hem aşk açısından hem de başarı açısından çok güzeldi..
universteyi bitirdim diplomayı aldım.. yüksek lisansa başladım.. yıllardan sonra tatile bile gidebildim..
ama aile açısından da çok çok kötüydü.. babam çok hastaydı çok şükür iyileşiyor ama.. iflas ettik dağ gibi borcumuz var ödenecek ama umudum var =)
aramız gerildi bazı restleşmeler oldu.. hic unutmuycam dediğim şeyler yaşadım.. özürler dilense dahi unutulmayacak şeyler malesef..
abimi nişanlısı terketti nikaha 3 gun kala.. ve hala ama hala o kızla uğrasıyoruz.. enteresan insanlar..
arkadaş kaybettim yeniden.. ama zaten hiç var olmadığını bunca zaman sömürüldüğümü de anlamış bulundum.. dert etmiyorum diyorum ama üzülüyorum tabiki bir yandan..
2009 artısı ile eksisi ile enteresan bir yıldı.. umarım 2010 uguru ile gelir..

ajanım prensesim, veritabanını yokla da gel 2009'a dair neler çıkacak bakalım delikafadulden

asmincim bir yandan güzelliklerle bir yandan sıkıntılarla dolu bir yıl olmuş,
umarım bu yıl hepsi hal yolunu bulur, 2010 çözümleriyle beraber gelir :Saruboceq:

valla çok hoşuma gidiyor siz yazdıkça çeşit çeşit hayat hikayeleri okuyorum sanki
hepimizinki ne kadar değişik ve ne kadar benzer aslında...

Zaman nasıl akıp geçiyor... Daha dün gibi bilirim uğrunda acı çektiğim yıprandığım adamın bana davranışlarını... Beni yok saymıştı duygularımı görmezden gelmişti... Bense inadına her güne umutla başlamıştım ve her umutla başladığım günün sonu hüsranla bitmişti...
Böyle yıllar geçmişti çenebazım...
Birgün demiştim ki demek bazı şeyler ne yaparsan yap ne kadar isersen iste olmuyor...
Kalbimi dinlememeyi öğrenmem gerektiğini farkettim... Artık büyümeliydim...bu hayatta ondan başka şeylerinde var olduğunun farkına varmalıydım...
Sanırım zorda olsa bunu başarmıştım. Tam herşeyden vazgeçmiş umutlarım tükenmişken birden o geldi... Evet kendince haklı nedenleri varmış. Ben hiç onun gözleriyle bakamamışım. Onun yerine kendimi koyamamışım..Ve o zaman anladım ki bazı şeyleri akışına bırakmak üstüne gitmemek gerekti aslında...
Sen ne kadar istesen de üzülsen de kendini harap etsende herşeyin bir vakti zamanı vardı...
Herşey birazda nasip işiydi...
Bu yıl herşey o kadar değişti ki o adam beni benden çok sever oldu...
Şimdi sözlüyüz.. Ocakta nişanımız kısmetse haziranda düğünümüz var...
Nerden nereye işte...
Bu yılı hiç unutmayacağım...

duygusalcım ne demişsen doğru demişsin de derken mangalda kül bırakmıyoruz
iş uygulamaya gelince ahkam kesen insanlar bir bakıyosun ki en aciz insanlar oluvermiş
şu dediklerinin hepsini yaşadım, 2007den beri öyle bir saçmalığın içindeyim ki sorma
ama 2010'da anmayacağım bile, hoş aylardır andığım da yoktu da
bugünlerde son görüşümün sene-i devriyesi olma sebebiyle dilimden şu sözler düşüyorsa da, bu sil baştan yaşamaya niyetim var anlamına gelmiyor :umursamaz:

Hayatımla ilgili en önemli değişikler bu yıl oldu ve ilkler....

Sağlık sorunu yaşamadık.....
Üniversite bitti....
Teyze olacağımı öğrendim..:asigim:
Çalışma hayatına başladım...
Kişisel hayatımın yanında sevdiklerimin hayatlarında da güzel şeyler oldu çok şükür...
2009'un son 2-3 ayı özellikle çok çok özel ve güzeldi ...Hayatımız mis gibi kokmaya, tüm dünyamız minicik eşyalarla dolmaya başladı....:asigim:
Aramıza çok isteyerek katılmasını beklediğimiz "hediyemiz" ailemi daha da bütünleştirdi,sohbetlerimizi daha da keyifleştirdi...Zaten bunları yaşarken küçük sorulara üzülseydim nankörlük etmiş olurdum...

2010'un ilk günlerinde de loklumumuzu verecek inşallah...

ışte tüm bu sebeplerden ben 2009 yılına laf edemema.s....

Yeni yıllar hepimiz için hep sağlık, umut,huzur getirsin öncelikle gerisi zaten gelir....a.s.

buzdevri canım ne kadar sevgi dolu ne kadar güzel anlatmışsın...
lokumunuz sağlıkla gelsin, anne karnına düştüğü andan itibaren getirdiği keyif ömür boyu devam etsin
darısı sana olsun, sen de hayırlı yuvalar kurup hayırlı evlatlar dünyaya getir inşallah canım opuyorumnanaktan

Allahıma şükürler olsun 2009 bize büyük acılar büyük üzüntüler getirmedi eşim ve oğluşumla güzel, mutlu ve mesut bir yıl geçirdik darısı 2010 ve gelecek senelere inşallah :Saruboceq: şimdiden hepinize sağlık,mutluluk,huzur ve bol kazançlı yıllar diliyorum opuyorumnanaktan

2009 da babaannemi kaybetmekle başlamıştık hoş 2008 sonunda babam kalp krizi geçirdi ve ameliyat oldu sonra babaannem hayata gözlerini kapattı ardından hamile olduğumu öğrendim ama malesef gelişemeden kaybettim onu kanımın pıhtılaştığını ve böyle bir hastalığım olduğunu öğrendim
bilmem kimi gün güzel kimi gün üzgün günlerdi umarım 2010 uğurlu gelir

ben 2009 yılın ilk günleri beni acıyla karşıladı
çok ağladım çok üzüldüm yakşlaşık 6 ay bişi analamdım 2009 dan geldi gidiyor
herşeyi aldı ama bişi vermedi
son zamanlarda hayat tekrar normale dönsede ben 2009 sevmedim

2010 hepimize güzellikler getirsin arkadaşlar üzüntülerimiz herşey 2009 da kalsın

ben 2009 dan sarı bi melek çaldım senenin ilk günleri ikinci kızımı aldım kucağıma
tatsız günlerde oldu elbet ama hiçbirini yazmadım aklıma
hepsini unuttum hastalıklar kayıplar ............
bilmem htırlamıorum
2009 beni bitirmedi ben onu bitirdim
hayatta en güzel şey nefes almak gerisi ömür denen yolda izlediğin ve bazende katıldığın oyunlar
mutluyum herşeye rağmen 2010 da öyle olucak inşallah

ooy avatardaki dünya tatlılarından bahsediyoruz sanırım...
maşşallah ya

çok haklısın ashkom, nefes alacak gücün sağlığın varsa herşeyin de dermanı var opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…