2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yemek takımı
celık tencere takımı
gunluk tencere takımı
pıkeler
nevresımler
tost makınası
klozet takımı
caydanlık
borcamlar baharatlıklar
mutfak arac gereclerı
catal kasık takımı
kahvaltı takımı
danteler bıttı 3tane nevresım 2pıke 1 gobeklı 1bohca 1 masa ortusu sarılcak
dantel mutfak takımı bunlar aldıklarım aklıma geldıkce yazarım cnm

Son düzenleme:
canım evi sattığınızda rahatlıkla ev alabilirsiniz şanslısınızo yönden bizim elde var 0.
Biz de çocuk düşünmüyoruz,çok dikkatli olmamız lazım ev sahibi olana kadar ya ad en azından bir birikimim olsun onadn sonra bebk düşünürüz diyorum nişanlıma hep.a bak sen yazınca hatırladım mutfak peçete takımım yok benim

kızlar gündüz vaktim olmadıgı icin sohbete aksam katılabiliyorum.ben bir senedir evdeyim çalışmıyorum bu arada abimin 3 yasında ufaklıgına bakıyorum cunku.

uğur böcügü benim nişan alısverişim iki gun gibi bir zamanda oldu cunku vaktimiz yoktu kayınpederim yurt dışına gidecekti. biz nişandan sonra bohça olayını aileler arası götürdük. kayınvalidem benim eşyalarımı sandık içinde getirdi. bizde degişiklik olsun diye ikeadan özel beyaz kutu aldım. esyaları buna yerlestirdik sonrada lame kurdelerle süslemiştim. cok güzel zamanlar bunlar allah sizinde içinize sindirsin hersey gönlünüze göre olur insallah

valla bohca bız anlasacaz ole abartılı seyler ne bız ısteyecez nede onlar ıstesın annem ole ıstıyor onun aılesıde ole dusunuyormus ceyızı dızıyoruz su nişan bır olsaydı

gunaydın ben mutlu deılem cunku daha yarında calıscam cnm
bohca işi konusulmus bızde nışanda sadece ıkımıze askımla bana yapcaz aılelere yok benım aılem ıstemıyo zaten benımkı tek basına calıstığı için hem bosa masraf bende zaten düğün olduktan sonra ıspartaya el opmeye gtcem ozmn kaynbabama kaynanama gorumceme bıde kayınlarıma yapcam bolece yanlarına gıderken bıdaha bısey almak zorunda kalmamm

günaydın fıstıklar..
Bohça işini konuşuyorsunuz herhalde.Ben size bizim hazırladığımız bohçaları anlatayım yerimseniben

nişanlım için güzel bi sandık aldık
içerisine :

-3 gömlek + 3 kravat
-pijama
-iç çamaşırı
-rob de chambre
-cüzdan-kemer-kartvizit-kol düğmesi
-terlik - mendil - çorap
-havlu - seccade

Kaynanama,görümcelerime ve kayınbabamada hediyelik bişeyler koyduk.

biz de nişanlımla benden hariç anne baba kardeş ve dedelerine falan yaptık.Ama uğurböcüğü senin düşüncen çok güzel evlendikten sonra giderken yaparsın daha güzel olur

kızlar bu arada kaynanam benim nişan sandığıma çok güzel yapma çiçekler serpiştirmişti içine sandığı açtım ki içi mükemmel dekor olmuş.Ve ben de nişanlımın bohçasının içine ufak ufak nazar boncukları serpiştirdim.Çok değişik ve hoş oldu aklınızda bulunsun.Çok beğendiler onlarda

benım zaten aklımda ama nazr boncukları gorunus olarak bana guzel gelır yoksa bence batıl ınanc gıbı bısey ama gul yapraklarını o koysunnede olsa ıspartalı

evet canım kesinlikle haklısın ıspartalı birinden de o beklenir yani.Ben de görünüşünü seviyorum nazar boncuğunun,çok hoş durdu bohçada

bızde subatta sozlendık tanıstığımızn 3.yılı aynı gun sozlendık sonra 24 ağstos nışan allah kısmet ederse ramazandan sonra yada aynı sneın gıbı mayıs yadav nısan olabılır düğün zaten nışandan sonra nıkah dusnuyo benımkı

Uğur böcüğü & Turuncu kızlar çok teşekkür ederim.bugün 2 tane tek kişilik nevresim aldım.sanırım açılmaya başladım biraz.çok sağolun sırnaşık şey ben de gündüz çalıştığım için akşama yorgun oluyorum.ondan pek yazamıyorum.ama elimden geldiğince yazmaya devam etcem.bu arada bi karara vardım.eltiniz var mı derdiniz var laelaelaelaelae

Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor

kızlarrrr bende geldım aranıza:teytey: bende bı dahakı yaza evlenmeyı dusunuyorum ama daha soz nısan yok. ocak yada subatta hem soz hem nısan olacak hazıran yada temmuzda dugun. bakalım hayırlısıyerimseniben

Kızlar beyaz eşyada hangi markaya karar verdiniz?biz evde yıllardır arçelik kullanıyoruz memnunuz ama benim aklım bosch ve siemense kayıyor

bız evde bosch kullanıyoruz. 12 senelık oldular hala tıkır tıkır calısıyolar. ama ben arcelık alacagım. abıme oyle aldık. cevremde de baya kullanan var tavsıye edıyolar. bende o yuzden arcelık almayı dusunuyorum.

Hoşgeldin sen de balum aramıza.demekki canımız değişiklik istiyor bu beyaz eşya konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…