2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bizim kaçak çocuklardan biri orada bulunmuş cnm,almaya gidiyorum.

Tabi ki veteriner ihtiyaçları olanları seve seve size yönlendiririm.ınşallah herşey gönlünüzce olur

vay vay vay eski topiğe göz atayım dedim neler olmuş yahu:)bebişe hayırlı ömür diliyorum sağlıkal gelsin inşallah elifcim:)

Valla senin aynı fikirdeyim made, ben de bi göz atayım dedim elifin hamile olduğunu öğrendim..çok sevindim, tebrikler elifcim, inşallah herşey gönlünüze göre olur..

Eee kızlar bizim topicten var mı başka hamişler??

teşekkür ederim felicity.Allah sizede nasip etsin çok özel bir duygu.Bu arada iyice uğranmaz bi yer oldu topiğimiz.
Made çalışmalar ne alemde bakim?

gözğn aydın elifciiim tamda istediin gibi desene... sağlıklı rahat bir hamilelikve doğum geçirip sağlıklı bir bebek sahibini olmanı dilerim...
kırmııızzzııı merciimmeeeekkk
hadi bakalımne isim koyacaksın

teşekkür ederim kızlar.Lokumcum bayağıdır yoksun piyasada nasıl gidiyor evlilik?

Nastasiacım allah sana da nasip etsin bir an önce.ısmi henüz bulunamadı kuzumun

hu huuuu 2009 yaz gelinleri nerelerdesiniizzzz?nasıl gidiyor evlilikler bakalım?

slm kızlar nasılsınız,
müjdeli hber vermeye geldim size.... hamişim bende:)))))
Allah isteyen herkese nasip etsin inş:))))

evet 2-3 kişi hamiş yanılmıyorsam allah analı babalı büyütsün inşallah,ben daha düşünmediğim için biraz daha başbaşalığın tadını çıkarıyorum...

teşekkür ederim nilttciğim açıkçası bizde düşünmüoduk bir anda karar verdik:)))) hayırlısı böyle sanırım... bakalım kısmet artık:))))

balum senin bebişte hayırlı olsun umarım rahat sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek kucağına alırsın:)))) Allah analı babalı büyütsün canım

kızlar bu arad dr mercimeğe %90 kırmızı dedi kaydirigubbakcemile3
cnım tam istediğin gibi olmuş yaa çok sevindim :))))

slm kızlar nasılsınız,
müjdeli hber vermeye geldim size.... hamişim bende:)))))
Allah isteyen herkese nasip etsin inş:))))

canım allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :)))

Son düzenleme:

hayırlısı olsun şekerim umarım fırındadır mercimeğin:))))))
amin cnm herkesin sağlıklı bebeişleri olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…