2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın canlarım (hiç kimse olmasada)

Elif, fıstığım hayırlı olsun benden hızlı davrandın. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
Darısı başıma :)

günaydın kızlar , hayırlı cumalar :1hug:

suzan nilay şeker leblebi julide nerelerdeler? :1shok:

günaydııınnnn :)
Diğer gelinler kocayı buldu kkyı unuttu.napalım nasılsa bir gün düşerler buraya yine

elifim çok komiksin herzamaki gibi boşayacam kocayı diyo!! :))
benimki de beni boşayacak bence!! hiç yemek yapmıyorum! nefret ediyorum yemek işinden yaaaa!! temizliği de beraber yapıoruz! ama bana yemek demeyin.. benimki yapıyo yemekleri 3 5 tane sey bilio,bende yemek zorunda kalıyorum! hahahah

ayyhh koptum inan ki :roflol: valla sen ballı kocayı bulmuşşun o zaman güzelim. yemekleride o yapıo ha. bişe demio mu sana canım kafamçokkarıştı benim ki ne bulsa yer ama el sürmez yapmaz kendi naniknanik

aahh burcum ahhh...seni aradığımda boşamadıysam artık hiç boşamam herhalde ben bu adamı senağlama aklıma geldi yine yaaa

Hoşgeldindeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerelerdeydin yasminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:

Rasibaaaaaaaaaaaaaa nerdeeeeeeeeeeeeee?

ayyy bilmiyorum mısra yaa rasibayı hep arıyorum hiç ulaşamıyorum bana geride dönüş yapmıyo kırıldım anlıcağın ona :1closedeyes:

yahuu selam veren kaçmışşş cadı gelinler.Yasmine niye gelmiyosun hiç yaa??

günaydın kızlarrrrr kaydirigubbakcemile5 hoşgeldiniz hepiniz :1hug:düğün fotolarınızı görmedim çoğunuzun ekledinizmi delikafadulden

ben hiç resim ekleyemedim yaa

ne ev ne gelinlikli resimlerimii

fotoğraf makinem yok evin resmini çekip koyamıyorum. düğün fotoğrafları içinde taramam lazım off

ben eklemiştim vakti zamanında sonra sildim sanal aleme pek güvenmiorum kimse üzerine alınmasın ama ondan bi gün tutup silmiştim:))))
evimin resimlerini de eklemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…