2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evettt terkedilmiş bir topiğe merhaba....
burası kapansın artık kimsenin geldiği yazdığı yok.zaten herkesin derdi köprüyü geçene kadarmış evlendiler işleri bitti ve ellerini eteklerini çektiler işte....

canlarım benim benim evimde internet bağlantısı yok çok düşündük ama bu ara bizi zorlar diye bağlatamadık.işte de kaçamk giriyorum çok nadir.aklım sizde hep:)))

Vayyyyyyy uzun süreden sonra terkedilmiş topik açılmış gibi gibi.
Umarım gelenlerde gidenlerde mutludurlar

kızlarr ben bakıyorum kimse yokbende yazmadan çıkıyorummmmm

ne oldu böylee
kocayı gören unuttu burayıı

mrb gelinliğini satmak yada kiralamak isteyen varmı? ben yeni üyeyim neden kimse cevap yazmıyor bana (

selam kızlar uzzzuuuuuuun bir aradan sonra döndüm nasılsınız hepiniz birer birer evlendiniz sanırım bnm gibi :)) umarım herkes çok çok mutludur..

ısaura cım tebrik ederim cnm,senin gelindaşların evlenip ortadan kayboldular ne yazık ki

Nasıl gidiyor evlilik?

İsaura cım tebrik ederim cnm,senin gelindaşların evlenip ortadan kayboldular ne yazık ki

Nasıl gidiyor evlilik?

2 ay geçti daha yeni yeni ısınma turları atıyorum cnm :) özellikle yemek konusunda ama işten gelip yorgun argın yemek yapma konusunu bi yana bırakırsak süüüppeeeeeeeerrr bişey bu evlilik herkese tavsiye ederim.. :)opuyorumnanaktan

kızlar kimse gelmiyo buralara biliyorum ama bu haberi ilk burada sizlerle paylaşacaktım.2009 yazı gelinleri huuuuu bebişim geliyor Hamileyimmmmmmmmm :)))))))

kızlar kimse gelmiyo buralara biliyorum ama bu haberi ilk burada sizlerle paylaşacaktım.2009 yazı gelinleri huuuuu bebişim geliyor Hamileyimmmmmmmmm :)))))))

oooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Kurban olurum,bu ne güzel bir haber canim benim yaa ŞenizŞenizŞeniz

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,cok sevindim ya hihoyyythihoyyythihoyyyt

oleeeeyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…