2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ne yapsan ki double'cim? Biliyor musun zevklerini falan?
Ben iş çıkışı kolay oluyo bi de risk yok diye fırın poşetinde tavuk yapıyorum bu ara. Bi de irmik tatlısına fena sardırdım. Hem hafif, hem kolay, hem de genelde herkes pek beğeniyo. Meyvelerle falan süslüyorum.

bi de kızlar bisey diyecem, okudum aslında o topicte yazdıklarınızı ama yine de deneyeyim dedim. Ben cok kilo aldim, herbalife'a basladim.

selmm kızlarrrrrrrrrr

gece canım bu hafta gelemediler ama ben çikolata sosl tavuk göüğüsü yaptımm:))) ablası rahatsızdı ona götürdümm bayıldılarrrrrrr

herkes tarif istiyoo bendennn

kızlar muhabbeti gördüm de arada bbir gelebiliyorum ben.benim eşim de trakyalı edirne keşan
ben de üniversiteyi şarköy de okudum çok severim şarköy 2 yıl orda kaldım çok alıştım oraya

alevcim şarköyü bende düğün için gittiğimde gördüm çok küçük ve sevimli bi ilçe ama kışın çekilmez olıyormuş.bebek bekleyen yok da isteyen var ben mesela.daha evleneli 3 ay oldu gerçi ama yaş 30 olunca geç kalma korkusu başladı bende.

Günaydın kızlar,

bendeee opuyorumnanaktan

bebişler gelir inşallah en kısa zamanda hayırlısı olsun teyze olalaım biz daha en az 3-4 sene bekliycez.bari sizin heyecanınızı yaşayayım.

şarköye gelince kışın mahsur kaldığımı bilirim istanbula gelemediğimi ve evimin camının buz tuttuğunu.ama üniversite bittiğinde ayrılırken çok üzüldüm.

canım 650 tl kira veriyoruz.biraz birikim olsun en azından güvencemiz olsun.kira seneye 700 vs.sonu yokki bunun.çok yüksek oldu kiralar.

bahçelievler canım kendi evimiz olması tek dileğimiz o zaman belki hiç düşünmeden çocuk sahibi olmayı ben d eisterdim ama

bahçelievler canım kendi evimiz olması tek dileğimiz o zaman belki hiç düşünmeden çocuk sahibi olmayı ben d eisterdim ama

bizde istiyoruz ama kendi evimizi beklersek en az 10 yıl gerekiyor.
oturduğun semtte kiralar yüksek senin yine normal 1200 lira veren var orada oturuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…