2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Burcucum güzel şeyler belirlemişsin mis gibi olacak eminim misafirlerin çok sevinecek eşinde onure olacak.Çok öptüm kolay gelsin tatlım

herkese selaammm.yasmine olmayınca iyiden iyiye sessizleşti topiğimiz.rasibada düğünden sonra gelmedi hiç (

double cim eve geldim yemek yok:) mantı yaptım:) bide yanına turşu sonra yedik. bulaşıkları makinaya at. yıkansın yerlerine koy. çamaşırları yıkansın as. kuruyanları ütüle.. yarının yemeğini yap. taze fasulye ve pilav. banyoyu sil. sonrada kendini yıka ve ceset şeklinde yat :)))))))))))))))))))))))

ayy canım benimm yaaa
ben yemek işini cumartesi günü hallettim ama hala yemek nasip olmadıı :)))

cumartesi akşamı ablasına gittik pazar günü sabah evde yoktu akşamda dışardan yedik ayıptır söylemesi kaldı yemekler. dünde annemdeydik. inşallah bozulmamışlardır yaaaaaaaa

ohh ne güselll double cim vallaa seferi olmuşsunuz :)))) dolapta bişi olucağını sanmam. ne yapmıştın:)

canım sormaaa:)))

islim kebabı, fasulye, şehriye çorbası, pilav ve cuma gününden kalma makarna ve cacık duruyo:))))))))

herkes bozulmaz diyo dolapta bişi olmazmış ama emin olamıyorum yaaaaa

canım sormaaa:)))

islim kebabı, fasulye, şehriye çorbası, pilav ve cuma gününden kalma makarna ve cacık duruyo:))))))))

herkes bozulmaz diyo dolapta bişi olmazmış ama emin olamıyorum yaaaaa

ooo bayağı bi yemek varmış sende doublee:))))))) haftayı çıkarırsınız ehehehehehehehee:)))))
ya ben bekarken evde 2 günlük yemeği bile yerken mırın kırın yapardım biliyomusun:)
annem dolapta bişi olmaz derdi. ama şimdi yorgunluktan yiyorum :)))))) cidden dolapta bişi olmaz ama bencede. burada arkadaşın annesi yazlığa gidio. kıza 2 haftalık yemek bırakıo:)

evet canm inan 2 hafta gider bize öyle böyle değil :)))))
bende bozulmadığını duydum ama insan teredütte kalıyor :) bekarken bende taze isterdim yemekleri ama napalım şimdi mecbur yiyoruz:)) insan çalışınca hakkaten zor oluyor hergün yemek yapmakk

eee öle boşa dememişler bekarlık sultanlık die:))) ama şka bi yana evlilikte güsel be doublecim.
tamam yorucu yanlarıda cok var ama güsel yanları örtüo:)

Bende evlendim kizlar ;=) SU an balayinda, alacati-cesmedeyiz ;=)
Dügün o kadar güzel gecti ki... Rüya gibi. Zamanim olunca size ayrintili anlatirim opuyorumnanaktan
Profilime 2 resim ekledim size. Kocaman öptüüüümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…