2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım kurs şuan için iyi gidiyor yaa :))
sınavları geçeyim başka bişey istemiyorumm :)
dün bende kayınvalideme gittim eve gidince hemen uyudum çok ragah olduu :)) bugünde gidicem alışmasam iyidir

duuble güsel oluo dimi hazır yemeğe oturmak:)
valla eskiden ne rahatmışım yaw. şimdi şimdi anlıyorum:)

evet canım valla bu yönden bekarlık sultanlıkmışş :)))))

bugün cuma ohhh haftasonu keyif yapıp durucamm :)

kış uykusuna da yatsam uykuya doyamam sanki double o dereceyim yaniiiiii
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar pazar akşamı misfirim gelecek kara kara ne ikram edicem diye düşünüyorum..
anacığım yetişti imdadıma tarif veriyor banaa
ah evlilik çok zormuş:)))))))

slm kızlar nasılsınız:)))
ahh ahha burcucum sorma ne kdr zormuş cidden ewlilik bende çok zorlanıorum... akşam bizede misafir gelecek... sürekli bişeyler yapıorum ama yetermi die düşünmeden de kendimi alamıorum off off!! daha ewi toparlayacaım((

pokacım iyiyim sağolasın.
ben evliliğimin ilk haftasonunda 20 kişi yemeğe misafir almıtım,daha doğrusu kendilerini zorla davet ettirmişlerdi.hemen yapmış olduğum menümü yazayım:
tavuk çorbası,fırında patatesli tavuk,pilav,şakşuka,taze fasulye, ekşili karnabahar kızartması,borana(antalyaya has yöresel bi yemektir), yoğurtlu semizotu, talaş böreği, çoban salatadı ve meyveli pudingli kuplar yapmıştım.Allahım canım çıkmıştı o gün ama herkesi doyurmayı başarmıştım.Herkesten tam not almıştım.Menü çok gibi görünüyor ama masada meze gibi kalmıştı hepsi :))

elif çim bravo yani yaaaaa:) şaştım kaldım valla ellerine sağlık. bayağı bi yapmışsın gercekten ya..
tek başınamı yaptın tüm bunları sen ..

ilk haftasonuda misafrmi olur yaaaa şaştım..

elifcim walla maşallah. okadar yapmışsın şükretsinler.
resimlere yaptığın yorumlara da teşekkür ederim canım.

topiğin kayıpları : burcucello, yasmin, khena, geceyimben, made, mısra ....

Geldimmmmm geldimde ;canlarım biliyorsunuz ki yıllık izindeyim nete fazla gelmiyorum 1 saate kadarda denize gideceğim.

Misafir ağırlamak benim en büyük zevkim bayılıyorum birşeyler hazırlamaya ve insanların zevkle yemesini izlemeye.

Elifcim sende ne güzel hazırlanmışsın.

Burcucum harikalar yaratacağından eminim tatlım telaş yapma

Burcucello evlendimibu arada?

ah mısram ah herkes böyle gelip gidiyor işte.
burcucellodan hiç haber yok. birinde telefon numarası vardı sanki.

günaydın gelin hanımlar.Teşekkür ederim yorumlarınıza turizm aşcılık mezunu olunca yaspıyosun tabi yemekleri pastaları rahatça :))
Burcucelloya gelince çok oldu evleneli.Ben telefonla görüşüyorum kendisiyle,hatta dert ortağım o benim :) Canım burcucellom gel artık yaaaaa ((

Demek burcu evlendi,umarım bir sorun yoktur.Bu kadar uzun süredir görmemiş olmam kötü kötü şeyler getirmişti aklıma senin bilginle biraz rahatladım.Selamlarımızı ilet Elif cim.

evet bu gün birde kocişim nöbetçi :çok üzgünüm: ilk defa yalnız kalıcam :çok üzgünüm:

maşallahh :1shok:
mısracım inş üstesinden gelicem...
annemin bir tavuklu salatası var ondan yapıcm. sonra bir börek birde buzlukta dondurulan bir tatlı dünde bir kurabiye yaptım bayatlamayan cins ondanda verdim mi oldu bittiii. marmaris için çok ideal olacak sanırım:)) sonra cuma kuruyemiş veririz arkadan. en sonra tük kahvesi lokum ve likör ikram edicem a.s zaten akşam oturması ya yeter diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…