2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bucuözge süpersin baktımmmm resimlerine bayıldımmmm canımm.
allah mutluluğunu daim etsin inşallahh:)
bu arada hoşgeldin:)

elifim şimdi okudum kuzuummmmmmm iş bulmuş eşin çok mutlu oldum bitti çileli bekleyiş. biraz sıkıntılı bir işmiş ama olsun erkeğin evde oturup psikoloji bozmasından iyidir para kazanması....

peki nası gidio evlilik. benimde 1 ay 1 gün oldu:) balayından dönünce biraz afalladım..
yorumlarada yazdım tshirt harikaaaaaaaa. bende istiyorummmmm.
veeeeee süpper bi gelin olmuşsunnnnn

peki nası gidio evlilik. benimde 1 ay 1 gün oldu:) balayından dönünce biraz afalladım..
yorumlarada yazdım tshirt harikaaaaaaaa. bende istiyorummmmm.
veeeeee süpper bi gelin olmuşsunnnnn

canım tabi orda çok yoğun bir mesaj trafiği olunca uzun uzun yazamıyor insan ama herksinkini okuyorum inan:1hug: ve yorumuna çok teşekkür ederim. herkesin objektif olduğunu ümit ediyorum:1hug:
tshirtleri nerden aldığımı yazdım sana altına bilmiyorum gördün mü. herşey br rüyaydı sanki geldi ve geçti işte. hiç bir şey anlamadım. ama tek bildiğim hiç bir şey için keşke demiyorum çünkü herşey gönlüme göre oldu. balayı dönüşü bnde afalladım esasen..
canım iş falan yapmak istemiyor hiç kaydirigubbakcemile3 sanki hrşeyin üstesinden gelemeyecekmşim gibi geliyor ama şimdilik iyi gidiyorum. aşkım yemeklerimide beğeniyor. sorun yok yani. tek kötü yanı burda çok yalnızım. marmarisli bir kaç arkadaş bulabilirsem çok iyi olacak benim içina.s başka şehre gelin gitmek sıkıntılıymış epey...
ma napalım alışıcaz...

burcucum evet bende balayından gelince cok afallamıştım:) öle herşey dahilden birden herşeyhariç oldu ama insan onada alışıo zamanla. eşimde yardımcı oluo cok şükür. senin eşinde sana yardımcıdır umarım...
ay kıyamam ya evet farklı bi yere gelin gitmek gercekten insanı zorlar. ama orada kafana göre
1-2 kişi bulsan cok işine yarar dediğin gibi burcucum. ama alışılır yani zamanla. beni kardeşim almanyaya gitti. başlarda naparım ben dedi hep. gerçi şimdi hala tr yi özlüo ama
sonuç olarak alıştı orada ortamını kurdu yani. hepimiz için hayırlısı olsun canım benima.s.

diymi canım o almayanyaya alıştıysa ben haydi haydi alışırım.
benimde gözbebişim çok yardımcı oluyor...
allah var yukarda hakkını yiyemem. ama şu an ben çalışmadığım için ona iş bırakmamaya çalışıyorum. oda sofra kurarken kaldırırken yemek hazır değilse hazırlarken yardım ediyor. benim titizlendiğim konulara dikkat ediyor... şimdilik sorun yok yani. a.s acilinden arkadaş bulursam sorun ortadan kalkacak:roflol: sen neler yapıyorsun nerdensin çalışıyormusun?

burcucum insan bazende zevkle yapıo biliyomusun. bekarken o kadar tembel olan ben
çok farklı oldum evlenince.. isteyerek yapıyorum. bazen yardım ediyim diyince bırak diyorum kendim yapmak istiyorum. inşallah böle devam ederiz canım benim.
ben istanbuldayım burcucum . bankada çalışıyorum. peki sen çalışmayı düşünüyormusun daha sonra burcucum

kocaelindeyken bir öğrencim vardı ona özel ders veriyordum.
marmariste çokk istyorum çalışmayı. bilgi yönetimi mezunuyum. yani bilgisayarın ve halkla ilişkilerin olduğu her yerde imkanım var. ancak gel gör ki marmariste iş imkanı çok az. geçen marketin hatta bildiğin böyle eski tarz bakkalın camına yazmışlar. ingilizce bilen eleman alınacaktır die. :çok üzgünüm: inş bulabilirsem çalışıcama.s

burcucum haklısın. istanbul gibi bi yerde bile insanlar tırım tırım iş arıo. oralarda çok daha zordur. ama güsel bi bölümden mezunsun. umarım kısa zamanda bi iş bulursun:Saruboceq:

elifim şimdi okudum kuzuummmmmmm iş bulmuş eşin çok mutlu oldum bitti çileli bekleyiş. biraz sıkıntılı bir işmiş ama olsun erkeğin evde oturup psikoloji bozmasından iyidir para kazanması....

sağol kuşum tekrar hoşgeldin aramıza.yokluğunu hissettim açıkçası.valla yoğun çalışması evde oturmasından 1000 kat iyidir.marmaristesin demi artık?bakarsın bizde taşınırız oraya eşimin bi arkadaşı veteriner kliniği açmış gel beraber çalışalım diyo.düşünüyoruz bakalım oraları da bilmediğimiz için karar vermedik daha.

eliffffffffffffffff inşallah gelirsiniz bacımmm :sm_cool:
ha antalya ha marmaris ikiside yazlık mekan işte ne düşünüyorsunuz :roflol:
evt ben marmarisin tam göbeğindeyim balım...
birbirimize arkadaşda oluruz. ay ne kadar sevinirim ya :1rolleyes:

canım oradayken bi araştırsana veteriner piyasası nasıl iş yapıyorlar mı?evcil hayvanı olan kokona teyzeler var mı?iş yapacağına bi emin olsa caner dakkika beklemeden gidicek valla marmarise.benim de iş bulmam kolay orda.ayy valla ne güzel olur,can yoldaşı oluruz birbirimize :)))

Ayyyyyyyy demek sen Marmaris tesin Burcu cum çok şanslısın,kışın nasıl bilemiyorum ama 15 gün önce orada ıçmeler deydim.:)))))))

Evliliğe mutlakaki alışırsınız tatlım merak etmeyin .ılk dönemlerde afallanıyor benim de eşim şaştı kaldı biliyorsunuz :))))))))Kaldı ki sen birde şehir değiştirdin olacak o kadar.

Elifcim sen nasılsın cnm?
Marmariste senin iş bulacağın kesinde eşinin işini kestiremiyorum.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız yaa yoğunluktan giremedim hiçç özledim hepinizi bi günde:))))))))

canikocum gezerken bizzat kendim bir kaç veteriner kliniği gördüm herhalde iş yapıyorlarki açıklar. bir kere burası çok kalabalık. artı alman teyzeler kendilerine benzeyen çirkin köpecklerini gezdiriyorlar :roflol: hele şu turuistlere çok şaşıyorum tatile bile köpeğini götürür mü nsan yahu. biz kendimiz gidemiyoruz beee :roflol:
inş sizin için hayırlısı ne ise o olur canım :1hug: ama ben gelmeni çok isterim tabi Şeniz

evet msracımmm marmaristeyim ve içmelere çokk yakınım. yürüyerek bile gidiyoruz. burası çok güzel fakat feci sıcak. bir arkadaşım olsa fittik fittik gezicemde tek başına olmuyor. evim çok şahane yerde. herşey yolunda şimdilik çok şükür. cici mamalar yapıyorum kocişime :kedi: birde elif gelirse tamam olacak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…