2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarr

güne çok kötü bi haberle başlıcam ... ((( kaç gündür topiğe falan giremiyorum hiç keyfim yok eşimi işten çıkardılarr (((((((((((((

nilayım hoşgeldin dicem ama pek hoş gelmemişsin.bitanem seni çok iyi anlıyorum,benim eşimde 3 güne kadar işsizdi biliyosun.3 gün oldu işe başlayalı köpek gibi çalıştırıyorlar.sabah 8 de başlıyo gece 23 den önce gelmiyo ama elimiz mecbur katlanıyoruz.yardımcı olabileceğim bişey varsa söyle ne olur.biz çok zor bi 3 ay atlattık çünkü.işsiz kalınca adam kafayı yiyor.sende maddi açıdan düşününce işin içinden çıkamıyosun ve sürekli bi kavga hali oluyor evde.inşallah en kısa sürede iş bulur canım yaaa.allahım yardımcınız olsun
benneyaptımki

Günaydın kızlar,yıllık izinde olduğum için uzun süredir gelemiyordum.

Yasmincim çok üzüldüm cnm umarım kısa sürede iş bulur.

Elifcim sizede çok sevindim nerede başladı eşin işe?

Günaydın kızlar,yıllık izinde olduğum için uzun süredir gelemiyordum.

Yasmincim çok üzüldüm cnm umarım kısa sürede iş bulur.

Elifcim sizede çok sevindim nerede başladı eşin işe?

sağol mısracım.larada bi klinikte başladı işe maaş çok iyi değil çalışma saatleri çok uzun ama mecbur katlanıcaz artık.

Olsun tatlım erkeğin evde oturması kadar zor birşey yok.Moralide düzelir mutlaka eşinin.

günaydın.....
mısracım haklısın sırf evde oturmamak için çalışıyo zaten.yoksa şartları hiçde iyi bi iş değil.izin günü bile yok (

kızlarr günaydınnnnnnnnn

nilay canım eşini işten çıkardılar tazminat falan verdiler mii en azından bu hakkınızı kullanın???

günaydın kızlarrr,
tatilin ardından geldim.
gelinlerimiz gelmiş.

yasmincim, son sayfada olduğu için gördüm eşini işten çıkarmışlar.
yenimi oldu.

günaydın kızlar,

hoşbulduk şekerlerim.

güzeldi, geçti bitti keşke daha olsa.

doublecim nickimi değiştirdim.

nasılsın? düğün nasıl geçti.
resimleri ekledinizmi?

canım herşeyy çok güzeldii çok eğlendikk

resimleri eklemedim canım daha dünden beri işler yoğun. resimleri pc ye yüklemiştim pc çöktü anca toparladım canım resimleri. stüdyo resimleri de daha çıkmadı

sen neler yapıyosun nickini niye değiştirdin

tekrardan günaydın pokacım,

nickimide öle değiştirdim. pc başından kalkınca sayfayı açık unutabiliyorum. tanınmayayım.
walla hep aynı ev, iş ve kocam uğraşıyorum.

sen evine alıştınmı?

Kızlar ben evlendim ve geldimmmmm

bakmak isteyenler için düğün fotolarım hem albümlerde hemde profilde değişikleri olmak suretyle mevcuzttur... :) bakabilirsinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…