2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aaaa aşkolsun tubiş... asıl benim uğursuzum demem lazımdı, ben yazmaya başladıktan sonra topic yavasladi :)

Dönemsel şekerim bunlar, şimdi herkes hazırlıklarını bitirdi, bekleyişte ya da yoğunlaştı koşturuyor, ondan...

Bu arada teşekkürler beni rahatlattığım için :)

gece gelinliğin çok güzel canım sende çok güzelsin hiç bişey düşünme tamam mı kafana takma
makyajsız gelin saçı olmadan böyle onlarda olunca süper olursunn ben eşyalar alınırken falan uykusuz geceler çok geçirdim herşeyi kafama takıp uyumuyordum ama şu ara uyku problemım yok şükür sen de rahat rahat uyu gelinliğinde sende süpersinizzzz

Benim nikah şekerlerimi KK'dan dostcity yapıyor. Resimdeki mavi süslü ama süsleri rengarenk olacak. ıçine de 6 kilo renkli büyük badem şekerlerinden ve tül aldım. Bana ulaşınca içlerine tüllerini ve şekerlerini koyacağım.
img1300.jpg

Son düzenleme:
Benim nikah şekerlerimi KK'dan dosteli yapıyor. Resimdeki mavi süslü ama süsleri rengarenk olacak. İçine de 6 kilo renkli büyük badem şekerlerinden ve tül aldım. Bana ulaşınca içlerine tüllerini ve şekerlerini koyacağım.
img1300.jpg

canım ne kadara mal oluyor bu

canım kutuların normal satış fiyatı 1 lira... Sekeri ben koyacağım için şeker parasını düştük, ben şeker aldım falan aynı hesaba geldi. 400 tane yaptırıyorum.

canım gelinliğin sana çok yakışmış bence hiçde öyle kilolu falan durmuyosun zaten moral olsun diye söylemiyorumm... içini ferah tut gecenin en güzel kızı tabikide sen olacaksınn :emir_bebek:

tubiş ne uğursuzluğu yaaa girdim gireli seni bekliyorum hastasın falan yoksun sandımm hadi gel topiğimizee kuşummm

canım kutuların normal satış fiyatı 1 lira... Sekeri ben koyacağım için şeker parasını düştük, ben şeker aldım falan aynı hesaba geldi. 400 tane yaptırıyorum.

şekeri tülü içinde 1 ytl yani istediğimiz kadar da sipariş verebiliyoruz değil mi

saol canım bakıyorum bende hemen. evet nikah şekeri için görüşmek istiyorum ama ben en fazla 50 tane yaptırıcam

canım tam detayları bilmiyorum ben, dostcitye mesaj atip sorabilirsin... adete göre fiyatı değişiyor mu, içinde normalde neler var, bilmiyorum. Ben sadece boş süslenmiş kutu istedim, o da sağolsun şimdi onları yapıyor :)

buarada merhaba kizlar, kina hazirliklari ile bogustugum icin pek giremiyorum siteye. cumartesi kinam var insallah. dün kina torbalarimizi hazirladik, birazdanda kina sebetim ve tepsimi hazirlicaz. insallah resimlerini ceker koyarm

GECE nedemek kız beğenmedim falan çok güzel olmuş gelinliğin bence inan çok yakışmış sanada
lütfen stres yapma ama yaaa

gece canım bende bakıyorum şimdi özelden mesajlada sorarım:)))))))

kız fyza gidiyosun sende yaa:)))))) kaldık mı bi biz burdaa

gece canım bende bakıyorum şimdi özelden mesajlada sorarım:)))))))

kız fyza gidiyosun sende yaa:)))))) kaldık mı bi biz burdaa

valla benim gitme isim biraz farkli :) 40 gün 40 gece misali ::)))
kina simdi olcak, almanyada, dügün türkiyede ama iki ay sonra :) cok ilginc bi durum yani :):kahve::kahve:

X