2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

stüdyo fotoğrafları için 350 tl dediler bana çorluda yuh felan oldum

albüm felan da veriyomuş kitap gibi

ama bende GECE gibi arkadaşlarıma çektireceğim açık havada stüdyo fotoğrafları istemiyorum

canım dün akşam sordum 300-500 arası değişiyormuş((( bugün daha dtaylı konuşucaz

kızlar bizde açık hava fotocusuyla anlaştık.
kına gecesinede gelecek eğer yaparsak düğün günü düğünede gelecek 150 200 kare fotoda verecek 250 tl...

canım nerden buldun o adamı bizede yola:)))))))))))

canım çok az kaldı inanamıyorum:)))))

elif canım hoşgeldin:)))))))

günaydın kızlar. Dün gelinliğimi aldım, gayet mutlutydum.

Ama akşam uykumda birden uyandım, ben bunu beğenmedim demeye başladım. Şimdi de mutsuzum

Sanırım bana bi haller oluyo...

günaydın kızlar. Dün gelinliğimi aldım, gayet mutlutydum.

Ama akşam uykumda birden uyandım, ben bunu beğenmedim demeye başladım. Şimdi de mutsuzum

Sanırım bana bi haller oluyo...

sanırım psikolojik rahatsızlıklarımız başlıyo bu dönemlerde kaydirigubbakcemile3

bence kafana takma çokda güzel oldun dert etme böyle kendi kendine

resim yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

gece canım hayırlı olsun gelinliğin:))))))
böyle şeyler olur canım herkezde unutma:)) o gelinliği ilk gördüğünd neler hissettin bunlar önemli:)))))))

sağolun kızlar destek için... Foto çektim, bilgisayara atabilirsem koyarım. Ama mutsuzum ya şimdi içimden gelmiyo

ışte gelinliğim... Fotoğraf makinasının ayarları kötü olduğu için renkler falan çok kötü çıkmış, kusura bakmayın.

canım gelinlik sana çok yakışmış. ayrıca hiçte öyle şişko falan değilsin.

bu saçma düşünceleride aklından çıkart tamam mı canımmmmm :)))
hepimiz çok güzel gelinler olucazz

ee canım o zaman sen daha iyi anlarsın bu durumları :))))))))

bende 60 kiloyum ne var bunda:))) önemli olan kendimizi nasıl hissetiğimizdir.

gelinliğin içinde o köt ü düşünceleri çıkar aklından.

şimdiye kadar beğeniyordun da ne oldu birden bire???? stresten işte hep bunlarr

canım sakin olmaya çalış :))

tabi sana diyorum ama bende heyecandan sınavıma çalışamıyorum aklıma hep ev eşyalar gelinlik düğün geliyo:)))))))

allah yardımcımız olsunnn

merhaba, kızlar bir kaç gündür yazmıyorum çünkü kendimi uğursuz gibi hissettim.
ben yazığım zamanalrda hiç kimse topiğe gelmiyor.
gececim gelinliğin olmasaydı yine yazmayı düşünmüyordum ama dert etmişsin.
bence rahatlaman için değil gerçek fikrim üzerinde güzel durmuş ayrıca şişko görünmüyorsun sivil resimlerde daha tombik görünüyordun gelinliğin içinde farklısın. birde duva ön kısımda durunca çok güzel duruyor, benimde öyleydi hatırlarsan durduğu sürece önde tutmaya çalıştım. en çok istediğim şeydi duvağın öyle olması.

hoşçakalın.

tubi ş canım yaa ne düşünmüşsün sen öyle uğursuzluk falan.
düşünme böyle şeyler gelinlerimizin eteği tutuştu hepimiz eşya gelinlik derdindeyiz o yüzden topiğe fazla uğrayamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…