2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

stüdyo fotoğrafları için 350 tl dediler bana çorluda yuh felan oldum

albüm felan da veriyomuş kitap gibi

ama bende GECE gibi arkadaşlarıma çektireceğim açık havada stüdyo fotoğrafları istemiyorum

valla inşallah pişman olmayız sonradan...

baktık olduk, giyerim gelinliğimi, giydiririm damatlığını, doğru stüdyoya :)

kızlar bizde açık hava fotocusuyla anlaştık.
kına gecesinede gelecek eğer yaparsak düğün günü düğünede gelecek 150 200 kare fotoda verecek 250 tl...

kızlaaarr ben geldim ama kimse yokk
neyse ben anlatayım böyle tek başıma
bu hafta inanılmaz heyecan sardı beni, bu pazar evleniyorum ben yaa alkisalkisalkis

elifcim canım çok tatlı olmuşsun hepsinde çok sevimli görünüyorsun çok mutlu ol inşallah arkadaşım
geceyimben oturma odan da yatak odası da çok hoş olmuş canım güle güle otur
nilay kız ben görmedim sizin gelinlikleri üstüne de birsürü yorum yapılmış görmeyenler çatlasın dercesine,merak ettim yaa :çok üzgünüm:

öptüm hepinizi :1hug:

slm kızlar ben geldiim:)))
elifciğim çok yakışıyorsunuz tatlım Allah bi yastıkta kocatsın inş:)))
çokta güzel bir gelin olmuşsun cnm...
hayırlı uğurlu olsun tekrar tatlım... atlattın sen bi de biz atlatsaydık:)))

selam kızlar ben geldim yine.herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.her ne kadar iğrenç görünsem de bana çok güzel olmuşsun diyen dillerinizi yerim ben sizin:))

hoşbuldum canım benim.atlattık valla iyisiyle kötüsüyle.darısı sizlerin başına artık.2 hafta sonra çalışmak o kadar zor geliyo ki bugün anlatamam :KK43:(

aysuncum az kaldı senin de ha gayret fıstığım sık dişini.sakın benim gibi delilikler yapmaaa!!!!!

ayy kıyamam sana kocişinin yanında olmaya alıştın tabiki 7/24:))))

bende tatili iple çekiorum... elif yaa az kaldı benimde gerilmeye başladım ama sakin deilim senin gibi... alıştın mı aileden ayrı evde yaşamaya...

geceleri uyuyamıorum sürekli uyanıorum dönüp duruorum saçım nasıl olacak fotoğraflarım nasıl güsel olacakmı... yok şu nolcak yok bu nolcak... ewde tadilat ddaha bitmedi... eşyalar şu an için en erken hftaya gelecek gibi gözüküyor daha ince ince yerleşmesi war onların off offf...

aileden ayrı yaşamak inanın zor kızlar.hemde çok zor.hele evden çıkarken ve düğün bitimde arabaya binerken böğüre böğüre ağladım ben ki annemle çok içli dışlı bi çocuk ta değilim.aynı şehirde oturuyoruz.ama işte ne bileyim zor geldi bana.saç baş foto falan hiçbişeyi takmayın kızlar.ben b..k gibi bi gelin oldum ama umrumda değil çünkü sonuçta amacıma ulaştım.sebep değil sonuç önemli değil mi?
o yüzden umursama bu kadar canım topu topu 3-4 saat sonra herşey uçup gidiyorrrrr

sıkıldım ben sıkıldım...

ay kızlar bi de ben düğün için dişlerimi beyazlattım :)

Sen doktora gitmişin ben evde beyazlatsam nolur acaba eczaneden bişiler alsam ???
kızlar benim dügünümde 11 temmuzda aşkımla mutlu bir yuva kurmaya az kaldı:asigim:

Hoşgeldin pelin67 :)

img1250jdq.jpg

img1252t.jpg

img1258p.jpg

Çok güzel dekore etmişin odalarını GECE çok beğendim güle güle otur inşallah :)))

Elif fotolarını gördüm çok tatlı olmuşsun Allah bi yastıkta kocatsın canım pastanda çok güzel görünüyor

slm kızlar
elifçim hoşgen canım:dance: niye öle diyonya bn çok beğendim seni saçın gelinliğin çok güzel

elifciğim bence çok şeker olmuşsun nie beğenmedinki kendini... nedense hiç bi gelin kendini beğenmio o gün yaa:))))
off bende sanırım öle üzülecem herkes sen ağlamasın gülersin dio ama bakalım:))))

gececiğim çok harika olmuş evin hele yatak odana bayıldııım:))))

elif bindallın çok güzeldi bayıldım hihoyyyt benimkide seninkinin renginde modelide benziyo galiaba ama başındaki şey yok

sağol dalinacım kaynanam almış bende kırmadım giydim işte.
bu arada bende hala bekar yazıyo ya hahahahaaaaaaaaaaaaaa k.....mızı yırttık şurda evli yazsın diye evlendik hala bekar yazıyo :)))

X