2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar benim dügünümde 11 temmuzda aşkımla mutlu bir yuva kurmaya az kaldı:asigim:

19 hazırannn MİNİETEK

Elıf Çok gÜzel bı gelın olmuŞŞsun canım ÖmÜr boyu Çok mutlu olun emıı

ben ev tipi ağartma yaptirdim canım, 1 hafta falan her akşam o aparatları takıp yattım. Ve epey bi hassasiyet oldu. 6 aydan 2 seneye kadar gidiyormuş beyazlığı... O yüzden son haftaya bırakmadım. Bence sen de risk alma.

Bu arada kasttettiğim sey, diş hekimi tarafından özel kalıp ve ilaçlarla yapılan beyazlatma. Piyasada satılanlarla değil. Onlar ben de hiç işe yaramadı.

kızlar düğün için stüdyo fotoğraflarını ne yapacaksınız??????

fiyatları aşağı yukarı ne kadar??

nişanda 4 poz 3 kopya 100 liraydı ama kitap gibi bir albüme koyuyolar ya ondan olmadı. bir dosyanın içine koyuldu

bizimde 3 poz ve 4er kopya 75 tuttu ve 3 tanede büyük çerçeveli yaptırmıştık onlarda 75 tuttu ama bn anneminkini kırdığım için kendiminkini anneme vermek zorunda kaldım senağlama

dalina .!.:
bizimde 3 poz ve 4er kopya 75 tuttu ve 3 tanede büyük çerçeveli yaptırmıştık onlarda 75 tuttu ama bn anneminkini kırdığım için kendiminkini anneme vermek zorunda kaldım

canım biz hiç çerçeve de yaptırmadık ya. off çok pahalı bu işler gerçekten

ben şimdi hem kına hem düğün için tek fiyatta anlaşmak istiyorum umarım ii bir fiyata bi yer ayaralayabiliriz.

ben cektirmeyeceğim stüdyo fotosu... fotoğrafçılığa meraklı arkadaşlarımız var, onlar bizi botanik parkında çekecekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…