2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

valla ben hala taç mı çiçek mi kararsızım ve büyük bir sorun bu benim için acaba iki kere düğün yapsak nolur ki yaaa :uhm:

canım gecen gün son provama gıttım giydim kalıp tamamen bitti boy alındı
gelınlığın üzerine taşlar gidilcek sadece çağteks yapabılır herhalde ayy canım yaa yetişir dime yaa bak şimdi ben hiç düşünmemiştim yetişmeme ihtimalini-tatlicadiarzu-

Gelinliğin güzel olmuş canımm ... yetişir yetişir korkma bence zaten genel hazırlığı bitmiş gibi

yok şekerim ben siparişi de yeni verdin sandım da ondan, daha hiç başlanmadı sandım. Yetişir tabi. Benim kalıp bittikten sonra 10 günde teslim aldım (almadım aslında, orda bıraktım bisey olmasın diye, bugün alacağım) ...

minietek nekadar maloldu gelinlik ?? ben daha öncede topğiğine yazmıştım çok beğendiğimi

yatak odamın son hali (halılar ve avize geldi, özellikle avize ile duvar stickerinin uyumunu ben çok sevdim) ve oturma odamın halısını göstereyim mi size???

minietek nekadar maloldu gelinlik ?? ben daha öncede topğiğine yazmıştım çok beğendiğimi

canım taşlar krıstal savarowski olduğundan biraz pahalı 6.000 tl di pazarlık ve nakıt paraya 3.700 e düştüler ki kiralık olcak almak istesek 4.700

tahmin etmiştim canım pahalı olduğunu inan çok normal bu fiyat
çünkü harikaaa bir gelinlikk

pahalı derken değmez vs falan demek istemedim, ama benim bir gelinlik için verebileceğime göre pahalı. Yoksa eminim değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…