Jülide kına keselerin çok güzelmişşş bende bir ara ekliycem inşallah bir türlü vakit bulamadım
Aydii çok güzel canım bindallın yaa çok değişik ve de rengi çok hoşşş kopylayabilirim haberin olsun kaydirigubbakcemile3
Nastasia banyo takımı çok şirin yaaaa keşke bende burada oturacak olsam alırdım valla ama almanya da oturacağım için uyduruktan bişi alırım heralde
bu arada hırsızlara hiç bir çözüm yok canım maalesef kapıyı kitlesen bacadan girerler biliyorsun kaydirigubbakcemile3
dalina canım ben sana anlatacaktım ama sen sorup sorup kaçıyorsun bak tubiş anlatmış sana
Felicity gelinliğin çok farklıymış kat kat prensesler gibi olmuş ne güzel ama ayakkabın la gelinliğinin rengi farklı mı olmuş ne canım ? yoksa resimden mi
kız tubiş bişeyden de haberin olmasın heee :roflol:
kına örtüm
[/URL][/IMG]
kına örtüm
[/URL][/IMG]
günaydın fıstıklar,
aydi, bindallın çok değişikmiş ve sana çok yakışmış. Kına gecesinde tavuk falan alma oluyordu Bursa'da sizde yapacakmısınız.
dalina, imageshack girip oradan yükleme yapıyorsun, sonra cevaplama kısımına geliyorsun yukarıda dağa benze bir şekil var, imagedan yüklendikten sonra 2. sıradaki linki kopyalayıp o dağda açılan yerdeki yazıyı silip oraya yapıştırıyorsun.
felicity, gelinliğin değişik bir modelmiş şekerim, hepsici güzel.
kayıpmade gelmiş ama yine kaçmış.
AAAAAAAAAAAAAAAA çokkkkkkkkkkkk değişikmiş cnm bayıldım,hiç böyle birşey görmemiştim,boynundaki kolye mi?