2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

akrabalarımız var şekerim onalrdan biliyorum

buda kınada kızlara dağıtılcak tülbentlerden biri bu desenin 3 renginden aldık biraz kırışık ama
[/URL][/IMG]

tşk ederim dalinacığım beğendiine sevindim banyo takımımı:)))
seninde kına setin pek şıkmış:)))) bendeee istioruuummm:)))))

slm kızlar naber napıosunuz yaa dün banyo takımımı eklemiştim fiyatını yanlış yazmışım karşıklık olmasın fikir versin size hemen paylaşayım doğrusunu:)))
şimdi banyo halımı 80tl aldım
klozet kapağını da 80tl
sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, pamukluk 101 tl tuttu:)))
toplamda 261 liraya geldi:))))
biras fazla ama aklımda kalacaına banyomda olacak hahaha:))) inş çabuk kırmam kuzenim hemen sabunluğunu kırmış((

izmirdeki düğünde takacağım tacım kaydirigubbakcemile3
[/URL][/IMG]
buda tekirdağdaki düğünde takacaığım çiçeğim
[/URL][/IMG]

kızlarr güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
ben de kına yapmaya tamamen karşı biri olarak bu bindallıyı bulduktan sonra şiddetle kına gecesini bekler oldum..gerçekten piyasadakilerden çok farklı bir model...
bu arada özel olarak yaptırmadım,kiraladım...benzeri çok hoş modeller vardı ve şehir dışına hatta başka ülkelere de kiraladıklarını belirtmek isterim...
iletişime geçmek isteyen olursa özelden verebilirim telefonlarını...
sizlerin de aldığınız cicilerin hepsi birbirinden güzel...inşallah çok çok güzel günlerde kullanırız her şeyimizi....
hepinizi kocamann öpüyorummm...
bu arada evimi yerleştirmeye başladım mutfaktan...acayip zevkli bişeymiş....yıllar sonra evcilik oynar gibi oldummm..:)

canım Bursa'da o kadar çok adet var ki...inanamazsın...ama ben bir çoğunu yapmayı düşünmüyorum...çünkü kınanın ertesi günü okula gideceğim...kaydirigubbakcemile3

AAAAAAAAAAAAAAAA çokkkkkkkkkkkk değişikmiş cnm bayıldım,hiç böyle birşey görmemiştim,boynundaki kolye mi?

teşekkür ederimmm,beğenmene sevindim...
boynumdaki kıyafetin özel takısı...başlığını ve kolyesini tamamen özel tasarım, tek yaptırıyorlar...

kızlarr merhabaaaa
pazatesi tekrar dönücem aranıza aşkım gidiyor pazar günü...
hepnizi çok özledim

Günaydin Kizlaaarrr, Ay kiz Aydiiii bende mi degistirsem Bindalli'mi -tatlicadiarzu-
Benimki artik hosuma gitmiyo ;=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…