2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

0t10000803631j

my.php
[/URL] [/IMG]

canım takımın süperrrr koçtaşta görmiştim ama baya pahalıydı:KK43: güle güle kullanhihoyyyt

canım takımın süperrrr koçtaşta görmiştim ama baya pahalıydı:KK43: güle güle kullanhihoyyyt

koçtaştan aldım cnm bende:)))

klozet kapağı, sabunluk, sıvı sabunluk, pamukluk, diş fırçalık, diş macunluk,halısı 3 parça,

toplamda 6 parçasına 160 tl verdim:))) gitti paraçıklarım ühühühü

:ecrin_bebek:

Aydii bayıldım bindallına, özel mi diktirdin hazır mı aldın, çok güzelmiş canım yaa..ben de bugün çok gezdim ama içime sinen birşey bulamadım..her yerde aynı şeyler var..seninki gibi bulsam 1 dk şüphe etmez hemen alırdım..güle güle giy canım..çok da yakışmış sana..

klozet kapağı, sabunluk, sıvı sabunluk, pamukluk, diş fırçalık, diş macunluk,halısı 3 parça,

canım bnce uygunmuş çünkü netten bakmıştım tek parçası bile çok pahalıydı 3yıl sonra şırnaktan kurtulunca bnde alcam bundan asıl evimi döşerkenhihoyyyt

kızlar bna hala resim eklemeyi anlatan olmadı ama kına örtümü falan paylaşamadım sizinlesenağlama
bu arada gelin ayakkabımı beğendim gibi erbil süelde biraz topuklu ama giyince çok rahat ettim hiç topuklu giyemeyen biri olaraktan

günaydın şekerler uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum ama aklım hep sizde çooooooook özledim sizleri...

Suzancım kızkardeşim yok.en yakın arkadaşlarımı çağırsam anneleri ablalarını çağırmasam olmaz.onlarıda çağırsam diğer akrabalar duyup biz neden çağrılmadık diyecek.bisürü laf...sonra anneme sitem ederler

anladım canım. düğünde kınanın acısını çıkarırsın sende:)))) eminim en güzeli seninki olucaktır:1hug:

ayy ne kadar güzel yaa bende istiyorum bundann:))))))) güle güle kullan canım:)

kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...

sl274681.jpg

canım mavi sana çok yakışmış:) değişik bir bindallı modeli harika görünüyosun:) evin hazır olmuş artık canım içinde güle güle otur:)

fiyatı iyimiş canım ama bana göre yine azcuk pahaluu:KK43:(

Kızlar gelinliğim, aksesuarları ve almayı düşündüğü bindallım..fikirlerinizi bekliyorum..

kız o sen misin:))) ne kadar güzelmişsinn:))))))))))

Bu da ayakkabım..

ayakkabında çok şirin:)))

Aydii canim coooook güzel olmussun.
Felicity herseyini güle güle kullan canim. Herseyin cok güzel ve zevkli.
Nastasiacim, senin de banyonsetin cok güzel. Güzel zamanlarda kullanin kaydirigubbakcemile3
Ay kizlar hepimize hayirlisi.
Bu ara görmeyenler icin, bende kina kesemi ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/180939-2009-yazi-evleneceklerin-paylasim-alani-2644.html (Bir Malatyali olarak 2644'cü sayfaya eklemisim -tatlicadiarzu-)

canım hepsi çok güzel. :))) inşallah o güzel günlerimiz tahminimizden de öte güzel olur:)

günaydın şekerler uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum ama aklım hep sizde çooooooook özledim sizleri...

kız cadııı hoşgeldin:) nerelerdesin böyle yaaaaaaa

GÜLE GÜLE kullan şekercim bayıldım vallaa

kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...

sl274681.jpg

çok tatlı olmuşsın mavide çok yakışmış canımmm ohh bütün gelinler hazırr

Kızlar gelinliğim, aksesuarları ve almayı düşündüğü bindallım..fikirlerinizi bekliyorum..

bence her bir foto ayrı ayrı güzel gelin hanımm enn çok ayakkabılarını sevdimm :))))

nerdesin kaçakkk

Günaydın herkese,
Felicity herşey çok güzel. Hele bindallı nefis :)))) Benimkinin aynısı da :))))

Aydii, benim gözüm sende, benden 1 gün önce evleniyorsun. Bindallı çok güzelmiş.

Roselin, benim de kınam evde ve 40 kişi ile yapılacak. Biraz sıkıntılı olacak tabi :KK43: Bence hiç takma kına olmuş olmamış. Ben kına istemiyordum annemin gönlü olsun diye yapıyorum, sen de annenin gönlü olsun diye yapmıyorsun. Düğünde eğleniriz bol bol...

Jtosik, güzelmiş kız kına keselerin. Benimkileri kayınvalidem aldı daha görmedim...

Made, geldi mi kocan?

günaydın fıstıklar,

aydi, bindallın çok değişikmiş ve sana çok yakışmış. Kına gecesinde tavuk falan alma oluyordu Bursa'da sizde yapacakmısınız.

dalina, imageshack girip oradan yükleme yapıyorsun, sonra cevaplama kısımına geliyorsun yukarıda dağa benze bir şekil var, imagedan yüklendikten sonra 2. sıradaki linki kopyalayıp o dağda açılan yerdeki yazıyı silip oraya yapıştırıyorsun.

felicity, gelinliğin değişik bir modelmiş şekerim, hepsici güzel.

kayıpmade gelmiş ama yine kaçmış.

Jülide kına keselerin çok güzelmişşş bende bir ara ekliycem inşallah bir türlü vakit bulamadım

Aydii çok güzel canım bindallın yaa çok değişik ve de rengi çok hoşşş kopylayabilirim haberin olsun kaydirigubbakcemile3

Nastasia banyo takımı çok şirin yaaaa keşke bende burada oturacak olsam alırdım valla ama almanya da oturacağım için uyduruktan bişi alırım heralde

bu arada hırsızlara hiç bir çözüm yok canım maalesef kapıyı kitlesen bacadan girerler biliyorsun kaydirigubbakcemile3

dalina canım ben sana anlatacaktım ama sen sorup sorup kaçıyorsun bak tubiş anlatmış sana

Felicity gelinliğin çok farklıymış kat kat prensesler gibi olmuş ne güzel ama ayakkabın la gelinliğinin rengi farklı mı olmuş ne canım ? yoksa resimden mi

günaydın fıstıklar,

aydi, bindallın çok değişikmiş ve sana çok yakışmış. Kına gecesinde tavuk falan alma oluyordu Bursa'da sizde yapacakmısınız.

kız tubiş bişeyden de haberin olmasın heee :roflol:

Son düzenleme:
Merhaba kizlar, begendiginize sevindim. Simdicik annem ile alisverise gidecegiz. Kocaman öptüüüümmmmm

Geceyimben canım benim moral verdin banada sağol :)
Felicity gelinliğini tacını çiçeğini ayakabını ve de bindallıyı çok beğendim.bir o bindallıyla birlikte taktığın taç gibi yüksek liralı şey biraz fazla gibi geldi bana... tabi sadece bi fikir.bu arada yorgun olduğun yüzüdnen okunuyor zor zamanlar değil mi?

günaydın fıstıklar,

dalina, imageshack girip oradan yükleme yapıyorsun, sonra cevaplama kısımına geliyorsun yukarıda dağa benze bir şekil var, imagedan yüklendikten sonra 2. sıradaki linki kopyalayıp o dağda açılan yerdeki yazıyı silip oraya yapıştırıyorsun.

felicity, gelinliğin değişik bir modelmiş şekerim, hepsici güzel.

kayıpmade gelmiş ama yine kaçmış.

tubiş teşekkür ederim yapmaya çalışıyorum şimdi işallah olcakkaydirigubbakcemile5

Jülide kına keselerin çok güzelmişşş bende bir ara ekliycem inşallah bir türlü vakit bulamadım

Aydii çok güzel canım bindallın yaa çok değişik ve de rengi çok hoşşş kopylayabilirim haberin olsun kaydirigubbakcemile3

Nastasia banyo takımı çok şirin yaaaa keşke bende burada oturacak olsam alırdım valla ama almanya da oturacağım için uyduruktan bişi alırım heralde

bu arada hırsızlara hiç bir çözüm yok canım maalesef kapıyı kitlesen bacadan girerler biliyorsun kaydirigubbakcemile3

dalina canım ben sana anlatacaktım ama sen sorup sorup kaçıyorsun bak tubiş anlatmış sana

Felicity gelinliğin çok farklıymış kat kat prensesler gibi olmuş ne güzel ama ayakkabın la gelinliğinin rengi farklı mı olmuş ne canım ? yoksa resimden mi

kız tubiş bişeyden de haberin olmasın heee :roflol:

canım kusura bakma suruyu sorduktan sonra çıkmak zarunda kalmıştım o günsenağlama

X