E
EU2
Ziyaretçi
canım takımın süperrrr koçtaşta görmiştim ama baya pahalıydı güle güle kullanhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım takımın süperrrr koçtaşta görmiştim ama baya pahalıydı güle güle kullanhihoyyyt
koçtaştan aldım cnm bende:)))
klozet kapağı, sabunluk, sıvı sabunluk, pamukluk, diş fırçalık, diş macunluk,halısı 3 parça,
toplamda 6 parçasına 160 tl verdim:))) gitti paraçıklarım ühühühü
:ecrin_bebek:
Suzancım kızkardeşim yok.en yakın arkadaşlarımı çağırsam anneleri ablalarını çağırmasam olmaz.onlarıda çağırsam diğer akrabalar duyup biz neden çağrılmadık diyecek.bisürü laf...sonra anneme sitem ederler
kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...
koçtaştan aldım cnm bende:)))
klozet kapağı, sabunluk, sıvı sabunluk, pamukluk, diş fırçalık, diş macunluk,halısı 3 parça,
toplamda 6 parçasına 160 tl verdim:))) gitti paraçıklarım ühühühü
:ecrin_bebek:
Kızlar gelinliğim, aksesuarları ve almayı düşündüğü bindallım..fikirlerinizi bekliyorum..
Bu da ayakkabım..
Aydii canim coooook güzel olmussun.
Felicity herseyini güle güle kullan canim. Herseyin cok güzel ve zevkli.
Nastasiacim, senin de banyonsetin cok güzel. Güzel zamanlarda kullanin kaydirigubbakcemile3
Ay kizlar hepimize hayirlisi.
Bu ara görmeyenler icin, bende kina kesemi ekledim http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/180939-2009-yazi-evleneceklerin-paylasim-alani-2644.html (Bir Malatyali olarak 2644'cü sayfaya eklemisim -tatlicadiarzu-)
günaydın şekerler uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum ama aklım hep sizde çooooooook özledim sizleri...
kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...
Kızlar gelinliğim, aksesuarları ve almayı düşündüğü bindallım..fikirlerinizi bekliyorum..
günaydın şekerler uzun zamandır giremiyorum çok yoğunum ama aklım hep sizde çooooooook özledim sizleri...
günaydın fıstıklar,
aydi, bindallın çok değişikmiş ve sana çok yakışmış. Kına gecesinde tavuk falan alma oluyordu Bursa'da sizde yapacakmısınız.
günaydın fıstıklar,
aydi, bindallın çok değişikmiş ve sana çok yakışmış. Kına gecesinde tavuk falan alma oluyordu Bursa'da sizde yapacakmısınız.
dalina, imageshack girip oradan yükleme yapıyorsun, sonra cevaplama kısımına geliyorsun yukarıda dağa benze bir şekil var, imagedan yüklendikten sonra 2. sıradaki linki kopyalayıp o dağda açılan yerdeki yazıyı silip oraya yapıştırıyorsun.
felicity, gelinliğin değişik bir modelmiş şekerim, hepsici güzel.
kayıpmade gelmiş ama yine kaçmış.
Jülide kına keselerin çok güzelmişşş bende bir ara ekliycem inşallah bir türlü vakit bulamadım
Aydii çok güzel canım bindallın yaa çok değişik ve de rengi çok hoşşş kopylayabilirim haberin olsun kaydirigubbakcemile3
Nastasia banyo takımı çok şirin yaaaa keşke bende burada oturacak olsam alırdım valla ama almanya da oturacağım için uyduruktan bişi alırım heralde
bu arada hırsızlara hiç bir çözüm yok canım maalesef kapıyı kitlesen bacadan girerler biliyorsun kaydirigubbakcemile3
dalina canım ben sana anlatacaktım ama sen sorup sorup kaçıyorsun bak tubiş anlatmış sana
Felicity gelinliğin çok farklıymış kat kat prensesler gibi olmuş ne güzel ama ayakkabın la gelinliğinin rengi farklı mı olmuş ne canım ? yoksa resimden mi
kız tubiş bişeyden de haberin olmasın heee :roflol: