2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim teyze yenge arkadaş falan çağırsaydınız keşke en azından daha az kişi olurdu. gündüz oturması gibi bişi olurdu.

Evet suzan kimse gelmez oldu topiğe bakıyorum kimse yok gidiyorum öyle.şimdi kızlar bende kına yapılması taraftarıyım ama dediğim gibi problemler var.öyle az bikaç kişi çağırmak gibi bi şansımda yok.napalım.bende çok üstelemedim

Roselin .!.:
Evet suzan kimse gelmez oldu topiğe bakıyorum kimse yok gidiyorum öyle.şimdi kızlar bende kına yapılması taraftarıyım ama dediğim gibi problemler var.öyle az bikaç kişi çağırmak gibi bi şansımda yok.napalım.bende çok üstelemedim

canım o zaman yapılacak bşi yok gibi:KK43:(
uzağa gidiyormuşsun birde 2-3 arkadaşını evine çağırıp en azından kına falan yakın olmaz mı???

yada anne ve kardeşlerinle birlikte?

Suzancım kızkardeşim yok.en yakın arkadaşlarımı çağırsam anneleri ablalarını çağırmasam olmaz.onlarıda çağırsam diğer akrabalar duyup biz neden çağrılmadık diyecek.bisürü laf...sonra anneme sitem ederler

sm kızlar ne war ne yok:)))
my.php

dün bundan aldım kızlar banyoma:))
klozet kapağı, paspası, sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, pamukluk, macunluk:))))

sizden naber:)))

kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...

sl274681.jpg

kızlar selammm..evde inşaat olayı sonunda bugün bitti ve temizlik yapılabildi...beyaz eşyaların ve ankastrelerin montajı yapıldı. yarın da perdeler takılacak ve benim evdeki eşyalarım gidecek...cumartesi mutfağımı yerleştireceğim,pazartesi de mobilyalar ve halılar geliyo...sona yaklaştım galibaaa...bugün de gelinliğimi teslim aldım. bu arada kına yapmıycam falan derken, bindallımı bile hazırladım yani...
fikirlerinizi bekliyorum...

sl274681.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAA çokkkkkkkkkkkk değişikmiş cnm bayıldım,hiç böyle birşey görmemiştim,boynundaki kolye mi?

tşk ederim mısracığım daha iisi senin olsun cnm benim:)))

aydiii bayıldım bindallına çok yakışmış sanada:))) mavi renk çok gitmiş tenine falan:))) harika olmuşsun güselim

Aydiicim çok çok çok güzel olmuşun.ayrıca maşallah tam bi bursa kızısın.derler ya bursanın kızları güzel olur o bakımdan
Nastasia bu banyo takımını çok seviyorum bende güle güle kullan tatlım

X