2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar resimler şimdilik bu kadar idare edin accık.şimdi bomba bi fotoyla sizlere veda ediyorum.yarın giremem sanırım ev karmaşık olur.hepinizi öpüyorum.resim yüzünden banlanırsam da hakkınızı helal edin artık ama koymadan duramam............byeeeeeeeee

atlakgelin.jpg

valla tam olrak bindallı giymiş resimdeki halime benziyorum kızlar.nişanda normal olarak fotoshop falan biraz değişmişti yüz.neysem heyecan yok sadece sıkıldım erken kalkmaktan 1 haftadır.bitsede uyusam diyorum.hadi gittim artık.kendinize iyi bakın baayyy

Ay Elifcim cok güzel olmussun. Kendine iyi bak, ve cok am a cok eglen. Insallah hersey cok güzel olur.

selam kızlar bilin bakalım ben kimimmm hihoyyyt ben geldimmm
topic in işsizi ay iş aramaktan yoruldum sizide çok özledimmm
bugün bi iş görüşmesine gittim bence çok olumlu geçti ama görüşülecek kişi çoktu daha hadi hayırlısı artık.

bi miktarı yolu bulup gelemese bi miktarı beğenilmese bakarsınız iş bana kalır kaydirigubbakcemile2
eee ne var ne yokkk anlatın bakemmm

Merhaba Khenacim,

bende su an is ariyorum ;=))) Napali. Bugünde Pasta arayisina girdim. Onlari arastiriyorum. Senin hazirliklarin nasil devam ediyo?

elif, tam trakyalı gelini olmuş elinde birayla sırnaşık şey

khena, hoşgeldin tatlım.
evdesin buraya hiç uğramıyorsun.

Merhaba Khenacim,

bende su an is ariyorum ;=))) Napali. Bugünde Pasta arayisina girdim. Onlari arastiriyorum. Senin hazirliklarin nasil devam ediyo?

Hadi hayırlısı ay pasta dedim aklıma getirdin dolapta pasta var yememek için zor tutuyodum kendimi 1 dilim yicem şimdi 1. takım duymasın senağlama

elif, tam trakyalı gelini olmuş elinde birayla sırnaşık şey

khena, hoşgeldin tatlım.
evdesin buraya hiç uğramıyorsun.

hoşbulduk canım. uğrayamıyodum banlıydım birazda mail adresimden dolayı neyse düzeltildi ve geri hayata döndüm. uğrayamıyorum çünkü iş peşinde koşuyorum hergün bisürü iş arıyorum aynı zamanda netten araştırıyorum. bide vede yanlız olunca temizlik yemek bana kalıyo. birazda çıktığım iş problemlerimi aşamadım. paramı falan alamadım bir sürü uğraş var nilaya da dedim bugün ah o eski günler ahhhh senağlama

Jtosik pardon atladım ama geri döndüm benim hazırlıklarla ilgili bi kaç olumlu gelişme var. borç harç halledicez eksiklerimizi bi kaç dosttan borç aldık ev tutucaz koltuğumuzu falan alıcaz bakalım kısmetse

Be güel canim. Ve gercekten aferim sana. Ben su an Deryali günler izliyorum. Ne temizlik, ne is aramasi. Tik yok. Canim hicbirsey istemiyo....
Biraz dinleniim diyom....

Be güel canim. Ve gercekten aferim sana. Ben su an Deryali günler izliyorum. Ne temizlik, ne is aramasi. Tik yok. Canim hicbirsey istemiyo....
Biraz dinleniim diyom....

ay valla hiç bişi izleyemiyorum hiç bişiden zevk almıyorum. aklım hep işte.. hiç alışkın değilim evde oturmaya dayanamıyorum. 15 gündür 4 yere görüşmeye gittim daha tık yok hergün en az 5 yere başvuruda bulunuyorum. :sm_confused: ama çıkmıyo işte bişi.. ama devam edicem bulucam bi iş duramam daha evde hiç bana göre değil :1no2: üzülüyorum zaten öbür iş yerimdende maaşımı alamadım. bişilerle uğraşmam lazım benimmm. :lepi:

El isine basla canim ;=))) ben tatilde battaniye ördüm ;=)))) :lepi:
Bende haftaya basliyacagim is aramaya. Daha üniyi bitireli bir hafta oldu. Birazicik hak ettim yani dinlenmeyi.

teşekkür ederim canımcımm
ben burcucelloyuda merak ediyorum ya oda yok ne zamandır... :uhm:

geçenlerde bende sormuştum ama kimsenin ahberi yok sanırım, hatırladığım yasmine tlfonunu bırakçaktı ama onunda nette poblem varmış galiba herkes dağıldı.

Raki daha iyi olmaz miydi? kaydirigubbakcemile3

bira baş içki, rakı uzun muhabbete iyi.
Ama köşe başında falan bira.

khena, neden banladın kız. iş nulursun elbet sıkma canını bene bir ara evdydim alışık olmayınca zor geliyor gerçekten.
Şimdide diyom ah işe gitmesem azcık daha uyuyabilsem.
İnsanoğlu memnuniyetsiziz.

El isine basla canim ;=))) ben tatilde battaniye ördüm ;=)))) :lepi:
Bende haftaya basliyacagim is aramaya. Daha üniyi bitireli bir hafta oldu. Birazicik hak ettim yani dinlenmeyi.

khena, neden banladın kız. iş nulursun elbet sıkma canını bene bir ara evdydim alışık olmayınca zor geliyor gerçekten.
Şimdide diyom ah işe gitmesem azcık daha uyuyabilsem.
İnsanoğlu memnuniyetsiziz.

ya benim şirket maili kayıtlıydı kk da tabi iişten çıkınca maili iptal ettim ben. kkdan gelen maillerde ulaşmayınca banlamışlar beni. ama editör e maille hallettik düzeltti yine aranıza attı beni alkisalkisalkis

ya bende işe giderken ole diyodumaz daha uyuyayım die
ama inan şimdi işe gittiğim saatten daha erken kalkıyorum.
kızlar ben biraz spor yapım madem evdeyim bi işe yarasın dimiii kaydirigubbakcemile2

eliff canım hoşgeldinnn çok güzel gelin olmuşsun ya:))

arzu canım umarım herşey yoluna girerr:)))

X