2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

gitti gibi çeyizler canım, her gidişimde götürüyorum birşeyler. Bir kaç şey kaldı sadece...

Bir de son hafta kıyafetlerim kişisel eşyalarım falan gidecek.

Benim gerginliğim daha ziyade kına ve düğün için. Yok müziklerdi, yok davetlilerdi...

çok takılma olduğu akdar olsun sen eğlenmene bak.

Günaydin kizceler,

Ya evet, herkes nerede? Acep Elif ne zaman girer alkisalkisalkis
Avukat hanim, misra, rasiba,pinkgun,burcuözge, Nilay, Khena... nerelerdeler acep?

şekerler merhaba...
o kadar yoğunum ki inanın bakmaya bile fırsatım olmuyor...
dün düğün mekanına gidip menüyü beirledik. pastamızı seçtik. bu gün de yatak başımızı yaptıracağımız yeri ve zigon sehpamızı halledicez....

Ay nasil gecmistir acep dügünü? Ne zaman girer? Haber vermismiydi kizlar?
Hayirli ugurlu olsun burcucum ;=)))

hemen anlatayım vaktim az.kızlar şarköydeki düğün süperdi.düğün kına birarada oldu.gece gelinlikle salona girdim,1 saat sonra bindallıyı giydim kına yapıldı.testi kırma adetleri varmış o yapıldı.düğünden sonra gece 1 gibi damat kaldırma diye bi adetleri varmış o yapıldı.süperdi yaaaaa.hepsinin detaylarını düğünden sonra anlatırım.yarın evde kınam var antalyada yani.şimdi oturdum ev temizliyorum.yarından sonrada malum düğün :))) son kalan eşyalarımı topluyorum.bir iki foto vardı telefonda onlarıda ekleyip kaçıyorum.hepinizi çok seviyorum.umarım asıl düğünümde ilki kadar güzel geçer.hepinizi seviyorumm kızllaaarrrrrrrr

elif, hoş geldin canım.

damada kına yıkattınızmı ?

çok sevindim güzel geçmesine.

ilk resim geliyor bindallı giymişkeneeee :)))) çok yakıştı bindallı yaa.hiç giymek istemiyordum ama hayran kaldım kendime valla

knaberaber.jpg

AY ELLIIIIIFFFFF inanmiyorum, geldin. Demek baska birsey dileseydim o olurdu ;=))))
Dilegimi degistirsem mi acep -tatlicadiarzu-
Anlat anlat, göster göster....

eliff çok değişiksin nişandaki resimlerden,

içim bir tuhaf oldu :çok üzgünüm:

X