ayakkabılar çok güzel canımmm:)))
croisell nilayın internet bağlantılarında sorun varmış o yüzden dünden beri girmiyo
bu ne listesi kız alamadım bennkaydirigubbakcemile3jülide, güle güle giyi ayakkabılarını.
Eksşk listesinde sıra neye geldi.
a. slm cnm a.s.
kıslarrrrrrrr dügün salonum tutuldu bugün günü belli oldu :sm_cool:
27 temmuzda inş hayırlısıyla :asigim:
hayırlı uğurlu olsun cnm:sm_cool:
Hayırlı olsun.
teşekkür ederim kızlar. Nişanlım askerden döner dönmez ev bakmaya başlıcaz tabi kiralık bu arada kiralar hiç de öyle uygun falan değil güya kriz var :) O askerdeyken ben de büyük ölçüde çeyizlerimi hallettim, genelde mutfak eşyaları falan tabi.
Ya kızlarrr şu mutfak örtüleri falan var ya set halinde vee dehşet pahalılar ben bi yerde sordum 300 dedilerr bence çok gereksiz ve iğrenç görünüyor sizcee gerek var mıı?
bir de şu süslü püslü yatak örtüleri var ya minimum 400 falan diyolar bana o da çok gereksiz geliyor
onları alacağıma ikisinin parasını birleştirir üstüne 300 ekler lap top alırım :) ne dersiniz sizce gerekliler miiii ??
tatlım ikiside çok güzel ben çok beğendimm tam istediğim gibi keşke bende topuklu giyebilseydim yaa üff keşke kısa olsaydı boyumm senağlama
özellikle gelin ayakkabısı süper seçim normaldede giyersin mantıklı olmuş yani güle güle giy tatlım
bu arada ben dün soru sormuştum sana ama okumadın sanırım geçmişi
dedim ki siz evlenince nerede oturacaksınız peki ? hem iş yok hem ev belli değil kaydirigubbakcemile3
hayır bizim durumumuz da benzer de ondan soruyorum belki bana fikir olur deyüü :dance:
not : Nİlay nerlerde beeeee msn de de yok kötükedihüso
Eksşk??jülide, güle güle giyi ayakkabılarını.
Eksşk listesinde sıra neye geldi.
büyük şeyler bitmiş ya elbise falan ayarlancak sanırım, ayakkabıyı aldı. başka neler alcak onu soruyorum.
senin bir eksik listen yokmu?
günaydın kızlar....
Günler azaldıkça ben çok gerginleşiyorum yahu
büyük şeyler bitmiş ya elbise falan ayarlancak sanırım, ayakkabıyı aldı. başka neler alcak onu soruyorum.
senin bir eksik listen yokmu?