2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar bu aralar işler cok yoğun giremiyorum pek. düğüne 24 gün kaldi... Evle ilgili şeyler bitti ama düğün ve kınayla ilgili şeyler olduğu gibi duruyor. Canım sıkkın

tatlım neden canını sıkıyorsun ki çok az kalmış herşey kendiliğinden hallolur merak etme

Ay bizim daha ne isimiz var, nede evimiz, nede mobilya. Hicde takmiyom. Is hangi sehirde belli olmayinca, evde bakamiyoruz. Bir türlü hersey hal olur diye düsünüyorum ;=))))

canım gösterdiğin babetler çok güzel bittim

bu arada siz evlenince nerde oturcanız kuzum :uhm:

a. slm cnm a.s.
kıslarrrrrrrr dügün salonum tutuldu bugün günü belli oldu :sm_cool:
27 temmuzda inş hayırlısıyla :asigim:

slm kızlar bir haftadır giremiyodum ablamlar taşındı onlara yardım çocuklarla falan ilgilendim giremedim pek
burcununaşkı gelmiştir herhalde gözü aydın olsun
elifiminde birinci düğünü dün yada bugündü galina işalla çok çok gizel geçmiştir ve herşey içine sinmiştir.

Selam kızlar ben de 25 temmuz'da evleniyorum ve cumartesi nişanlım askerden dönecek çook mutluyum :)

Günaydın fıstıklar,

Sende evlilik, is nasil gidiyo canim? Cok fazla stres oluyo mu? Sonucta evin temizligi filan sana kaldi artik. Ve her gün yemek hazirliyacaksin birde ;=)))

Çok şükür sorunsuz gidiyor canım, inşallah hep böyle gider. Temizlik sorun değilde ne yemek yapsam derdi büyük. Gerçi bir haftadır evi otel gibi kullanıyoruz akşam biraz toparladık.

bizim hala evimiz yok çok az kaldır arıyoruz umarım buabiliriz güzel içimize sinen bi yerr

Biraz acele edin ne zaman temizlencek, boya falan gerekirse birde daha çok iş çıkar.

a. slm cnm a.s.
kıslarrrrrrrr dügün salonum tutuldu bugün günü belli oldu :sm_cool:
27 temmuzda inş hayırlısıyla :asigim:

Hayırlı olsun.

Selam kızlar ben de 25 temmuz'da evleniyorum ve cumartesi nişanlım askerden dönecek çook mutluyum :)

Hoşgeldin, hayırlı olsun ve Allah kavuştursun.

günaydın kızlaaaaaaar,bu sabah çok keyifliyim

bugün çeyizlerim gidiyor evime :teytey:

dün de beyaz eşyalarım gelmişti onlar takıldı
herşeyim tamamlanıyor artık :dance:

aysun nasılsın canım,

18 gün kalmış ay çok sevindim görünce takvimini.

iyiyim tubiscim sen nasılsın evlilik nasıl gidiyor yerimseniben
benim keyfim yerinde bayag, hazırlıklar tam gaz devam ediyor :))
artık evin yerleştirilmesi kaldı ki bence en keyifli kısım alkisalkisalkis

benim çeyizleri taşıyacak araba geldi
ben çıkıyorum
biraz yardım edeyim öptüm herkesi çok

iyim aysuncum, evlilikte çok güzel gidiyor çok şükür. ınşallah hep böyle gider.
Evin yerleşmesi gerçekten en güzel kısım, beğenerek aldığın şeyleri yerleştirmek falan çok güzel bir duydu.
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

Günaydin kizlar,

Aysuncum insalla hersey gönlünce olur. Ben bile heycanlandim bugün be?
Aksam girince anlat herseyi. Annen nasil, hüzünlendi mi filan?
Bekliyoz ha ;=))))

Bende dün carsida ayakkabi baktim, ama gönlümce bulamadim benneyaptımki
Offff sikildim. BU ara Profesör ile konustum, notumu düzeltmiyo. Cok isim var daha, cok....

Kizlar, ayakkabilarimi aldim ;=))) Internetten... Markayi bildigim icin denemeye gerek yoktu ;=)))

Bu kina icin:

Bunlarda dügün icin:

Nasil sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…