gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 42 19 Kasım 2008 Konu Sahibi gulçehre #1 Merhaba arkadaşlar Benim derdim var:1shok: ve benim yardımada ihtiyacım var ve benim gibi başka arkadaşlarda var:enbuyukkk: lütfen fiyatları abartıdan uzak, istanbul avrupa yakası için nezih güzel olabilecek düğün mekanlarını paylaşalım birbirimizle. netten araştırıyorum ama güzel bulduğum olmadı olanda çok pahalı geldi. hepinize kucak dolusu sevgiler ve mutlu günler
Merhaba arkadaşlar Benim derdim var:1shok: ve benim yardımada ihtiyacım var ve benim gibi başka arkadaşlarda var:enbuyukkk: lütfen fiyatları abartıdan uzak, istanbul avrupa yakası için nezih güzel olabilecek düğün mekanlarını paylaşalım birbirimizle. netten araştırıyorum ama güzel bulduğum olmadı olanda çok pahalı geldi. hepinize kucak dolusu sevgiler ve mutlu günler
alevesen Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 2.254 1 19 Kasım 2008 Konu Sahibi gulçehre #2 canım biz yıldızlar düğün salonunu tuttuk google yıldızlar düğün sarayı yazarsan çıkar yer zeytinburnu 1000 kişilik şık bir salon avizesi ve kolonsuz olması bizi çekti kendine.Fiyatı ise 2700 ytl
canım biz yıldızlar düğün salonunu tuttuk google yıldızlar düğün sarayı yazarsan çıkar yer zeytinburnu 1000 kişilik şık bir salon avizesi ve kolonsuz olması bizi çekti kendine.Fiyatı ise 2700 ytl
gulçehre Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2007 448 1 42 19 Kasım 2008 Konu Sahibi gulçehre #3 canım ya salonumuz linkini tıklıyorum açılmıyor birazdan tekrar deneyim Çok teşekkür ederim bu arada inşaallah çok güzel bir düğünün olur:teytey: Haydin kızlar sizde paylaşın düğün mekanlarınızı:teytey:
canım ya salonumuz linkini tıklıyorum açılmıyor birazdan tekrar deneyim Çok teşekkür ederim bu arada inşaallah çok güzel bir düğünün olur:teytey: Haydin kızlar sizde paylaşın düğün mekanlarınızı:teytey:
alevesen Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2007 2.254 1 19 Kasım 2008 Konu Sahibi gulçehre #4 ..::YILDIZLAR DN SARAYI::.. canım açılıyor bu site bir daha dene istersen link bu
KIZILCIKLI Kıskandığım Denizlerdesin Kayıtlı Üye 3 Aralık 2007 3.622 3 16 Şubat 2009 Konu Sahibi gulçehre #5 biz kır dugunu yapıcaz :asigim: benım memleketimde olcak dugunu.. top sahasında.. eşimin memleketındekıde sahilde yapıcazz :asigim: a.s.
biz kır dugunu yapıcaz :asigim: benım memleketimde olcak dugunu.. top sahasında.. eşimin memleketındekıde sahilde yapıcazz :asigim: a.s.