kavacıkta tema vakfının yeri var. çok güzel
açık hava. tam köprünün dibinde
orayı kiralayıp org firması ile anlaştım ben
çok güzel olacak inşallah.
evet valla bende çok sevindim :)) portexe var bak mükemmel 100ytl herşey dahil ama net sitesi sorunlu 1-2 aydır bakamıorum bende.ama kişi sayısı 200ü geçmiosa peysage çok güsel ve ünlü bi mekan kanlıca tepesinde..bu arada o adını hatırlaymadığım yer true&blue beach kesinlikle bak canım
merhaba arkadaslar ben istanbula gelin gitcem düğün yerleri hakkında bilgim yok yardımcı olurmusunuz kadiköy ümraniye arası düğün salonu fiyatları hakkında
ya ben de düğünümün açık bir mekand aolmasını deli gibi isteidm 24 temmuzda düğünümüz. ama sanırım olmyacak salon için kapora verdik bir miktar. çünkü her yer uçmuş durumda ya açık düğünler 5000den başlıyor. ama düğüne 5000 verirsek gerisi ne olcak diye çok düşündük adam gibi bi balayı yapmak istiyoruz.salon tutuldu gibi zaten ama aklım kalmadı değil açık mekan düğününde.ama bi yandanda diyosun içten içe ya 6000 düğüne verilirmi diye iki oda takımı alınır o fiyata ya :) neyse en azından kına gecem izmirde olcak açık bir mekanda. büyük bir çaybahçesi kiraladım orda gideririm özlemimi
Biz Baltalimanini tuttuk. Yaklasik 250 kisi gelecek sanirim. Dügün yemekli olacak ama fiyat konusunda hicbir fikrim yok ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?