kızlar benim mekanım henüzbelli dğil
ama araştırmalarımdan size aktaracağım
normalde düğün salonu sevmem
ama inanar mısınız ben hiç bu kadar güzel bi düğün salonu görmedim
fakat fiyatı çok uçuk 4000 küsürdü ama telefonda 4000a kadar ineriz demişti
. ve yemekli felanda değil kuru pasta yaş pasta anı defteri her türlü çok şık süsleme ve şık bi alan. ben burda yapcağımı sanmyorum çünkü bu parayla yemek bile verilir diye düşünüyorum
yinede ne bilim belki görmek isteyen olur
taç düğün salonu
dediğim gibi bu başlık fikir alışverişi bulunlak için kullanılacak. her türlü fikri paylaşalım kuralları uyduğumuz sürece
hepinize sevgiler
paylaşıma devam lütfen
Arkadaşlar merhaba,
Suadası ya da diğer adıyla Galatasaray adası fiyatlarını bilen var mı?
Yardımcı olabilir misiniz bu konuda?
kadıköy aden otel-pasta+müzik+süsleme+150 kişilik yemekli +sınırsız meşrubatlı=3500 tl...
nişan için anlaştım burası ile kızlar agustosta olacak nişanım.. şartları böyleydi extrası yok en azından yok alan parası yok elektrik yok müzik vs.. herşey içinde...
ama araştımaya başladım bile düğün için anadolu yakasında ...
Ewet kızlar burda hiç yaşam yok.Ben bugun arkadaşımdan öğrndim Fethi Paşa korusu Dilruba Restaurantta 300 kişilik yemekli 6000 anlaşmışlar.
Ben de seneye ewlenicem şimdiden başladım araştırmalara lütfen paylaşalım
canım dilruba gerçekten çok güzel ama çok küçük açk alanı hani ancak nişan faln kaldırır bizim akrabalar çok kalabalık sizinde öylemii bilmiorum iyi araştırmak lazım bu yüzden
bu arada belediye tesislerinde yemekli nişan mesela 150 kişilik falan nasıl oluyor fiyatlardan ve organizasyondan heberi olanlar varmı paylaşın lütfen
Bizim de akrabalar kalabalık ama sayıyı azaltıcaz doğru düzgün biyerde olsun istiyorum 1000 kişi olur herkesi çağırırsak:):):)
canım gerçketn çok sağool şimdi fiyat istediğim şu çağ teksten cevap gelince yazarım ne kadar olduğuna çok güselmiş gerçi hayalim portaxe ama kısmett..kimse buralara uğramıo yazmıoleparcdemariage.com, kır düğünü, düğün, davet, organizasyon, toplantı, yemek, ziyafet, mezuniyet, düğün mekanları, cagteks.com, gelinlik
dugun.in, kır dü�ünü, dü�ün, davet, organizasyon, toplantı, yemek, ziyafet, mezuniyet, dü�ün mekanları, cagteks.com, gelinlik
bunlara bakın
ben çokk beğeniyorum
avrupa yakasındaki tek tavsiyem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?