düğün fuarına gittim ne bir gelinlik beğenebildim ne de düğün için bi yer bulabildim. bahar country iyi gibi görünüyo ama gidip bakmam lazım.çok güzel organizasyınlu yerler var ama pahalı iştegelinlik olarak pronovias güzel gibi ama dar çalışmışlar genelde,daha hiçbi hazırlığım yok temmuzda evlenicem diyorum utanmadan:)
walla benimde çok güzel hayallerim wardımirmirmirmir ama fiyatları görünce bittim kaldım.. çağlayanda sdney düğün salonu war 4 milyara orayı tuttuk. kır düğünü yada havuz başı çok istiordum ama gerçekten çok çok para burası cazip geldi 1000 kişilk bi salon temiz ve düzenli havalandırması ii ve çok büyük herkese kolay gelsin çok zor çünkü seçim yapmakta..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 23 mayıs ta evleniyorum. anadolu yakasında bostancı pendik arası sahil tarafında 350 kişilik yemek için yer bakıyoruz. pendik ada tesislerine gidip bi bakıcam başka şık bir restorant ya da otel varsa bilgi verebilirmisiniz.
yardımınız için teşekkür ederim. düğünüm mayısta olacağı için kapalı alan olması daha iyi olur diye düşünüyorum. çünkü yağmur yağma ihtimali var. koza havuz başı güzel görünüyor ama dediğim gibi ya yağmur yağarsa....(
Kajuu eğer hala yer tutmadıysan Sarıyerde Sultan Suyu var mutlaka git gör derim, ben orda 500 kişlik bi düğün organize etmiştim ve inanılmaz keyifli olmuştu. a.s
Arsima nereyi tuttunuz düğün için, belki diğer arkadaşlara da faydası olur.
Ve bunlarda benim görüşüp fiyat aldığım yerler. Yalnız bunlar 100-120 kişi için olabilecek mekanlar arkadaşlar, hani nikah sonrası için fikir verebilir. Kalamış - Maltepe arası :
Nanna : 55 YTL kişi başı
Maltepe Koza : 55 YTL kişi başı
Filizi Köşk : 45 - 55 YTL arası kişi başı
True Blue : 70 - 80 YTL arası ( Keşke param yetseydi buraya)
Fenerbahçe Belvü : 80 YTL kişi başı
Küçükyalı Zeytin Dalı : 60 - 65 YTL kişi başı
Nakkaştepe Nakky Club : 70 YTL yerimseniben
Arkadaşlar bu fiyatların hepsi Alkollü mönüler için ve sanırım üzerinden pazarlık yapılabilir. Bi konuşmaya değer yerimseniben
Buradan güzel gözüküyor canim. Ama simdiye kadar hic birsey duymamistim bu ögretmen evinden.
cnmm saol, aslında resimde gözüken bahçe varya oraya gitmişti bakmak için ama orası 300 kişi şart koşmuş bizde nikah sonrası yakın çevre 100-150 kişilik bişiy düşündüğümüz için olmadı yani orası , o gözüken sarı bina öğretmenevi :dilcikar:gelmişken buraya soralım demiş bizim beyfendi .ne olcak bilmiyorum az zamanda kaldı daha hiçbişiy yok ortada .offf offf .senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?