yinede ne bilim belki görmek isteyen olur
taç düğün salonu
biz baktık taç düğün salonuna inan canım git ba zaten ,göründüğü gibi herşey güzel değil,tamam hakikaten şık ama çok basık,bodrum katı gibi zaten aşağı iniyorsun merdivenlerden,sinevizyon falan herşey dahil 4500 dedi ama işte 4000 e de inerim dedi ama çok hayal kırıklığına uğramıştm,biz bir liste yapmıştık düğün salonu hepsine gitmiştik tek tek ,bak şölen düğün salonu var o yinede içlerinde güzeldi,bir de piramit restorant var ama o da yemekli mecbur,sadece h.içi kokteyl tarzı olabiliyor,ama neyseki bizde hallettik orduevi tuttuk 400 kişilik 6 mlyar ve sadece pasta değil kokteyl tarzı tabak gelcek herkese,masa süslemeleri,içecekler,orkestra herşey onlara ait,ve gerçekten nişanlımında benmde içimize sinen bi mekan oldu,inşşallah herkes gönlüne göre bir yer bulur..:Saruboceq:
canım bahar country hakkında bilgi verirsen sevinirim
canım ben telde görüşmüştüm
banada 4.000e inmişlerdi . bu rakam yemeksiz düğün için çok pahalı
biz nasipse bağcılar belediyesi halk sarayının düğün salonunda yapacağız inşaallah
çok güzel dekore dilmiş bi yer
bi gidip gezin derim
bahçeside var
ama biz kapalı salonunda yapacağız
300 kişi yemekli 5.000 - 5.500e geliyor
bu hafta belli olacak
ama ordada pek gün kalmamış
önceden tutulmuş hep
:teytey:
hayırlısı inş :lepi:
a.s.
canım biz oraya da baktık,ya aklına gelebilecek heryere baktık zaten,benm nişanlım belediyede çalıyor üstelik,florya tesisleride çok güzel bağcılar halk sarayıda çok güzel gittik oraya da,ama işte belediye tesislerinin hiç birinde içki yok,yasak,açıkçası ne benm ailem,ne de nişanlımın ailesi istemedi,gelen içki içebilsin dediler,aslında benm için hiç problem değildi,ama nişanlımda istemedi,
zaten artık orduevini tuttuk biz kaporasını da verdik,orasıda çok güzel deniz manzaralı,biz bayıldık zaten,kesinlikle yer kalmamış olabilir doğrudur,o yzden biz kasım aralık ayında aramaya başladık zaten aralık sonunda hallettik çok şükürrr..bence sizde hemen karar vermeye bakınn...
ahh ahh esma sultan yalısı muhteşemdir:)) bir arkadaşımın düğünü orda olmuştu rüya gibiydi..
ben buldum çok şükür
hem uygun sayılır hemde içime sindi
kır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?