canım polisevi çok güzelmiş
peki bu rakamlar bizim tutcağımız rakamlar mı oluyor? anlamadım :l
bi polis bulsak fiyatları düşürürler mi?
kızlar benim mekanım henüzbelli dğil
ama araştırmalarımdan size aktaracağım
normalde düğün salonu sevmem
ama inanar mısınız ben hiç bu kadar güzel bi düğün salonu görmedim
fakat fiyatı çok uçuk 4000 küsürdü ama telefonda 4000a kadar ineriz demişti
. ve yemekli felanda değil kuru pasta yaş pasta anı defteri her türlü çok şık süsleme ve şık bi alan. ben burda yapcağımı sanmyorum çünkü bu parayla yemek bile verilir diye düşünüyorum
yinede ne bilim belki görmek isteyen olur
taç düğün salonu
dediğim gibi bu başlık fikir alışverişi bulunlak için kullanılacak. her türlü fikri paylaşalım kuralları uyduğumuz sürece
hepinize sevgiler
paylaşıma devam lütfen[/QUO
gulçehrecim bende o salona takmıştım bi ara, kışın başında 3,000 ytl falandı fiyat, gittik baktık süper gerçektende , tamamen otel konseptinde...
ama biz düğünmü nikahmı karar veremediğimiz için tutmadık, şimdide nikaha karar verdik zaten. nikahtan sonra gençlerle 25-30 kişilik bi grup olarak bir mekana gitmek istiyoruz ama neresi olur bulmak gerek..
burdan fikri olan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
gulçehrecim bende o salona takmıştım bi ara, kışın başında 3,000 ytl falandı fiyat, gittik baktık süper gerçektende , tamamen otel konseptinde...
ama biz düğünmü nikahmı karar veremediğimiz için tutmadık, şimdide nikaha karar verdik zaten. nikahtan sonra gençlerle 25-30 kişilik bi grup olarak bir mekana gitmek istiyoruz ama neresi olur bulmak gerek..
burdan fikri olan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
25 30 kişilik gidecekseniz
nakkaştepede bridge restaurant tavsiye ederim
fiyatları nasıl bilmiyorum ama
ben nikah sonrası yemek için düşünmüştüm balo salonunda 150 kişi için kişi başı fiyatı 80 demişlerdi
ya kızlar yemekli falan bi davetmi daha hoş kızlar yoksa düğün yapıp kurtları dökmek mi yaklaştıkça üfünet basıyo ya sizde varmı panikleme olayı
Bende 26-27 senedir Beylerbeyi ve Çamlıca'yı görmekten bıktım. Ondan karar veremiyorum tatlişim..
bende sürekli görüyorum ama yakın olması daha iyi diye düşünüyorum
aslında biyer beğendim süper ötesi
beykoz tarafında tam kır düğünü için
ama kişi başı 70 ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?