2009 Temmuz anneleri pazar buluşması

canım benim evim ters yerde yıldıztabyada oturuyorum yani burda otabüse binsem gaziosmanpaşa meydanında inicem ordan taksim arabasına ordan ortaköy arabasına böyle gidecek yanikaydirigubbakcemile3

canım ben istanbulu çok iyi bilmem ama eşim merkezi bi yerden alabiliriz arkadaşını dedi

diloşum tek araba ile rahat geleceğin yerleri söyle bana canım

diloşum tek araba ile rahat geleceğin yerleri söyle bana canım

eşime söylemem lazım şimdi yer değiştiğini ve sanmıyorum başkasının arabasına binmeme izin vereceğini o yüzden kızlar kimse beni sebep tutmasın cidden alıncak gücencek bi durum değil cidden çok ters yerde oturuyorum neyse siz bi buluşun bakalımkaydirigubbakcemile2

canım o zaman senin rahat geleceğin bi yer ayarlayalım tamam mı ben hepinizi görmek istiyorm

Evet oyle olsun ozamannn, en kötüü bulusup taksiyle gidebiliris hep beraber... 2 taksi yaparıs 5 dk. anca sürer üst kapıdan girdikmiii

Yesss aynenn cevahirden besiktas cok yakın yahuuu konustugumuza degmezzz üstünee, 2 taksi yaparıs arkalı önlüü, 10 tl tutmaz bile süre olarakta cok kısa sürer maksat agaclıklı serin bi yerler olsunnn isteee, buna ne dersinizzz

Evet kıslar ona göre rezervasyon yaptırıcam ben malta köşkünde birde kaç gibi toplanıcaz onuda kesinleştirelim

bende böyle olmasını ıstyorum bı kısı gelmezken ben rahat rahat gıdemem acıkcası
bendee
bence biz buluşma konusunda biraz geç kaldık bu haftadan sonra ortalık yanacak havalar biraz daha serinken buluşma yapacaktık malesef
üstelik bir çoğumuzun eşi malum pazar günleri evde sadece o yüzden ağar işlerimizi hep pazara bırakıyoruz,oda var....birde cevahirde buluşupta beşiktaşa gitmek mantıkız madem cevahirde buluştun cevahirde otur ..hevesler kırıldı gibi sankiiiiii......benim için hava hoş eşim cumartesi gecesi çalışıyor pazar günü akşama kadar uyur gelirim ben ama gelemeyenleri duyunca bende de heves kalmadı açıkçası....

kzlar cevahir aslında iyidi.hem serin hem merkez hemde herkesin rahatlıkla bulabileceği yer.tabi siz daha iyi bilirsiniz.

ılsucum olmıcak galiba arkadaşlara fikir verdik hepsi ben gelmiceme çevirdi biz daha sonra bir organizasyon yaparız haber veririz canım sizlere

Kıslar Selam
Pazar buluşması resimleri ektedir çok güsel bir gündü daha kalabalık bir şekilde çevre illerden de katılım ile tekrar bir araya gelmek ümidi ile...

kaydirigubbakcemile2alkisalkisalkis

amanııın bunların hepsi birbirinden tatlı hamiş yaaa:))çok guzel cıkmısınız hepiniz..

canlarım iyi eğlendinis anlaşılan..kıskandık walla..inş daha geniş katılımla tekrar biraraya gelmek nasib olur.

ayyy nasıl imrendim yaaaaaaaaaaa:dilcikar:

keşke gelebilseydim bendeeee ama bugün izmite gittik geldik onda bile perişan oldummkafamçokkarıştı

harikasınız her birinizŞeniz

ilsu gamze ve zuzuyu zten yolda görsemde kesin tanırdım sanki taaaaa okul arkadaşlarım gibi :1hug:
ipeğimu galiba diğeri ama resimdekinden çok farklıymış sende çok güzelsin canım:1hug:

diğer grupta çok tatlı çıkmış hepiniz harikasınız keşke imkan olsa heppp birlikte tüm temmuz anneleri biraraya gelebilsekkkkŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…