2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)
 

Hanimlar merhaba,

Sabah bir arkadasim aradi uyandim bir daha da uyuyamadim. size katilayim. hic karsilasamiyoruz zaten.

Canim benim de suyum az. dr bogulana kadar su ic dedi. gunde simdi 6 lt su iciyorum. zaten yakinda bir hortum alttan tuvalete bir hortum da mutfaktan agzima baglayacagim. gelen gidiyor. insallah su bu sekilde duzelir.

sana da su icmeni tavsiye ederim. en az 4 lt.
 
Hanimlar size bir sey soracagim. gecen hafta nst'ye girdim. 2 tane egri, 1 tane nokta cikiyor.

1. egri bebegin kalp atisini olcuyor.
2. egri sanirim tekmeleri olcuyor. cunku bebek tekmeledikce o egri yukselip indi.
bir de noktalar cikiyor. o noktalar ne? rahim kasilmalari mi?

biri bana aciklasinnn lutfennn.
 
merhaba kibele
canım masallahın var nasıl içiyorsun okadar suyu
vucudun içinde çok faydalı su içmen
inş bebeğinin suyu artar canım
suyu az olduğu için büyük ihtimalle dönmedi senin bebiş
 
kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)

canim merhaba, hosgeldin. aslinda daha zamani varmis. neden erken aliyorlar? kusura bakma bayagi sure yoktum gecmisi de okuyamadim. insallah onemli bir problem yoktur.
 
HoŞgeldınız kıbele ve sevtapp

kıbelecım ben dÜn gırdın nst ye bende bı bebeĞın kalp atıŞlarını gÖsteren Çızgıler bırde benım kasılmalarımı gÖsteren Çızgıler vardı sızın kı farklı mı acaba
 
merhaba kibele
canım masallahın var nasıl içiyorsun okadar suyu
vucudun içinde çok faydalı su içmen
inş bebeğinin suyu artar canım
suyu az olduğu için büyük ihtimalle dönmedi senin bebiş

Ilsucum merhaba,

Canim mecbur kalinca oyle bir iciyorsun ki, elimde su sisesi geziyorum. zaten bardakla icmiyorum yoksa hayatta icemem. toplam 4 lt yi dolduracak pet siselerim var.yarimlik 1lik.
hepsini sabahtan dolduruyorum. bazisini iki kere dolduruyorum. yarim lt de sut iciyorum.

dr deseydi ki su icmen lazim. ben de abartmazdim. dr bogulana kadar icececksin dedigi icin iciyorum. insallah ise yarar.

bebegin donmesi icin bir takim egzersizler var. internetten buldum. onlari yapmaya calisiyorum. basit egzersizler.

bence d eo yuzden donemedi bebis. kese kucuk kaldi. yeri dar. donemedi minnos. insallah doner kizlar. donmezse de artik elimden geleni yaptim derim.
 
kibelecim hoş geldin canım inşallah suyun düzelcek canım böyle içmeye devam ett biraz sabır :1hug: bende okadar çok su içiyorum kendi isteğimle rahat günde 4 litre içerim ama benim kaçak var bi yerden kaçıyoo nedensee:sm_confused:
 

bilmiyorum ki canim. kasilma hangisi bilmiyorum. ama tekmeleri gosteren de vardi bende. cunku bebek vurdukca o ordan egri yapti.
 

canim internette arastirdim biraz, kimisi diyor ki su icmekle amniyo sivisi artmaz. bu vucudun dogal yapisi ile alakali demis.

bir adam yazmis. karisinin amniyo sivisi azmis. 4 lt su icip yatak istirahati yapiyormus 2 aydir. artmamis sivi.

yani elimden sadece bu geliyor. yapiyorum.

senin de mi az dilaracim?
 
Dondurma ye kıbeleceĞım bırazda bence
su ıÇ tabı onu ıhmal etme.
Faydası olmasa enen su ıÇ deısn doktor kı deĞıl mı
strres yapma dÜzelecek
 

benimde az canım suyumuzz pazartesi doktorr 37 doldur bişey beklemiyorum dedi ama bakalım pazartesi günü kontrolüm var diğer doktorumm haziranın 24 sezaryan günü verdii inşallah pazartesi bi sorunla karşılaşamm düzelmiş olur herşeyy:gitme:
 
sizin orası daha bi sıcak allah yardımcın olsun canımm bende gece 4te ayaktaydımm 6 da tekrar uyumuşum 9 kadar oda yeter:)

kızlar ben hasta bezini orta boy aldım sizlerr hangi boyda aldınızz kızımda almıştım ama hangi boyda aldığımı unuttum gitti:gitme:
saol canım şuan mesela nemden boğulmak üzereyim hasta bezini bende hatırlamıyom ama benim kızdan kalma 2 tane vardı hastanede getirmeyin burdan veriyoz dedi almama gerek kalmadı
ya bunada şükür bence hergeçen hafta daha güzel haberlerle dönüyosun maşallah diyelim
dilara ben iki tane hasta bezi 6-7 tanede hijyenik ped koydum o kadar çok hasta bezi lazım oluyomu ya anlamadım paketin hepsinimi koyayım yani:1shok:
canım valla şimdi bilmeyen yok oyüzden söliyecem normal doğumdada malum dikişiniz oluyo oyüzden hasta bezi büyük olduğu için değipte acıtmıyo bende ilk 3gün rahat olsun diye hasta bezi kullandım sonra kalın büyük orkitlere geçtim
ama kanamam okadar olmadı şahsen ilk gün sadece çok oluyo ve zaten kanamayı önleyen bi hap veri/yol/a/r/.yani anlayacağın ilk gün bi 3 kesin gidiyo dilersen sonra orkide geçebilirsin ama ben dediğim gibi rahat olduğundan hasta bezi kullandım(benim dikişim biraz fazlaydıda ondan)
hakkaten ilk defa senden duydum ama bizde aman tuvaletimiz geldi diye koşuyoz vc ye
maşşallah canım oğluşun bir tosuncuk olmuş tarihinizide almışsınız hayırlısı olsun inşallah
Kızlar bişey sorucam tüp bağlatmayla ilgili bilgisi olan varmı yada çevresinde yaptıran. Ben düşünüyorum ama çok zor bi karar iyi düşünmek lazım..
kendi kararınız tabi ama bence hapın dışındada çözümler var mesela iğneler var 3 ve 6 aylık öle çokta pahalı değiller bi araştır istersen
oh oh sizede kocaman bi maşallah canım
geçmiş olsun canım valla bizde çekiyoz ama inanın sizin kadar çekmişyozdur allah yardımcınız olsun
yuuuuhhh yani one beeeee
bence kesin hattında kaçak vardır hemen ayrıntı çıkarttır gecikme bir hafta içinde bişe çıkarsa itiraz hakkın var yoksa ödersin valla oneymiş yaaaa
slm canım hoşgeldin.haftanda bebeğinde sıkıntılı dönemi atlatmış gerisi allahtan artık canım inşallah zamanında gelir.bu arada kocişine gidiyonuzmu ziyarete ne kadar kaldı teskereye
kızlar selamm çok uzun zamandır giremiyorum nasılsınız ben gayet iyiyim oğluşumda iyi büyüyor sanırım 3-4 hafta içinde alınıcak ve bize katılıcak artık :)
hoşgeldin canım sende sezeryan olcan galiba ama bi sorun mu vardıki ben hatırlayamadım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…