2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bakırköye gittim hasekiye gittim yatırmıyorlar böle nst iyi çıkanlara bişey yapamayız diyorlar bakalım bu profösöre gidicem çapada ayrıca doktormuş belki bu bişeyler yapar

ama nst anlık bişey bende her girdiimde çıkmıyo ama tedbir olsun diye günde iki kez baktılar birinde mutlaka çıktı sancı öyle olunca da bakmaya devam ettiler..belki dediğin gibi son gideceğin doktor daha ilgili davranır..
 
Ben yine geldim. Daha doğrusu ev işine biraz ara verdim. Ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim.

Papetlant geçmiş olsun. Sen de yatanların arasındasın demek. İnşallah bebğin zamanını bekler annesini üzmez.
Ahududulu zaten sona gelmişsin artık. 1 hafta sonra artık gelse de bişeycik olmaz Allahın izniyle. Kilosu da 3 olur herhalde. Haftada 200 gr alıyorlar.

Ben de cumartesi nst'ye oradan dr'uma gideceğim. En son sancım 40'lardaydı. Bakalım bu sefer ne çıkacak? Bu arada çatı muayenesi de bu hafta yapılacak. Gaydın demiş ya doğum yapacaz çatı da neymiş diye. Doğru aslında ama kurcalatmak çok rahatsızlık verici.
 

bana da doktorum muayene sırasında bak şu sertleşmeyi hissediyormusun işte bu kasılma demeseydi bende anlamıycaktım meğer o hafta kasılmalarım hep olmuş benim ama ben çok yediğim için şiştiğimi yada gaz problemim olduğunu zannediyordum.. kasılmanın ne olduğunu öğrendikten sonra takip edebildim. yoksa hissettiğin sancı gibi bişey değil. sırt üstü yattığında bazen karnının gerildiğini nefes alamadığını hissediyorsan o an kasılman oluyo işte.. karnına dokunduğunda çok sert olduğunu farkedeceksin kasılma geçinde derinde yumuşuyo.. ancak bu şekilde ifade edebilirim kasılmanın ne olduğunu
inşallah dediğin gibi hiçbir sağlık problemleri olmaz
 
Bu kasılmalar bende 23.haftradan beri varmış. Hatta Stardust'a da söylerdim. Poposunu dayıyor nefesimi kesiyor diye. Aslında kasılmaymış. Ben de şimdi anladım. Her kasılma doğumla sonuçlanacak anlamına gelmiyor herhalde. Yoksa benim bu zamana kalmam mucize olurdu.
 
selam kızlarrr ben geldimm:ecrin_bebek:
papetlant daha doğurmadım canım şuan iyiyim çok şükürrkaydirigubbakcemile2 sanada geçmiş olsun inşallah kuzucukların bu haftayıda atlatacaklarr sağlıkla alacaksın kucağınaa:1hug:

ahududulu güzel haberlerle gelmişsin canım kilo konusuna takılma bence allahtan sağlıklı olsunlarda gerisi boş bende cumartesi gübü kendi doktoruma gittim 2800 gram gelen bebek pazartesi gittim doktorda 2600 gram geldi o yüzden ben kafamı yormucam artık sağlıklı olması en önemlisii:1hug:
 

evi süpürdüm sildim ay mahvoldum yok yok olmuyo artık iyice ağırlaşmışım


kızlar kendinizi yormayın bu zamanlarda
 
demeeeeeeettttttttttt hoşgeldin

hoşbuldum tatlişkommmzemuszemus


güzel haberlerle gelmenize sevindim canımkaydirigubbakcemile5

evet tatlım ya bakalım hangimiz önce doğuracak sakın benden önce doğurma lmaz:kaydirigubbakcemile3






hayırlı haberlerle gel cnm inş gösterir öykü yüzünü annesine

teşekkürler canımmmŞeniz inşallahhhhh




inşallah karencimmmmŞeniz


sakin ol canım ve bebişine yarayacak şeyler ye annesiiiŞeniz
bol bolda dondurma ve süt gerçekten işe yarıyorrrvereliniortak

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz teyzeleri.

demetcim hayırlı haberlerle gel canım

nur84 maşallah göbüşüne

inşallah selsincimmmŞeniz

evi süpürdüm sildim ay mahvoldum yok yok olmuyo artık iyice ağırlaşmışım

tatlım sen yine iyi süpürebilmişsin ben geçen gün resmen dizlerimin üzerinde göbüşümü sürüyerek süpürebilmiştim eşimde kızdı artık o süpürüyor:sinifsinif:

pepetland canım az kaldı sabırrrŞeniz

odanızın resimlerinide bekliyoruzzzzopuyorumnanaktan

ahududulu uzun zamandır yoktun hoşgeldin
herşeyin yolunda olması güzel artık sona geldik kasılmaların olması normal canım

jasmincim tehlikeli bi durum olsa sanırım yatırırlardı tatlım
sen bol bol su iç
git bakalım o doktora ne dicek


kızlar atladığım varsa kusura bakmayın çabuk çabuk okudum doktora gidicezturkbayragi


 
benim kızımda poposunu dayıyor ama bariz poposu o kasılma değil çünkü karnım acaip şekil alıyor.ama biraz daha aşağılarda bu tarz bişeyler hissediyorum galiba arada bir. kendimi iyi bi dinlemem lazım.
 
nurcum bence zorlama kendini ya ben süpürme silme işini çok tan bıraktım haftasonu arkadaşlarım gelicekler onlar yapıcaklar ayağımla bişiy bile itemiyorum alt tarafım ağrıyo hemen sende zorlama canım gerek yok adrenalin yapmıyalım son dakkakaydirigubbakcemile3
 
Bende izne çıkınca temzilik yapma planları yapıyordumm gerçi yaptım ama duramıyorum evde bişeylerle uğraşmadan eee iznede çıkamdığıma göre anca plan yaparım benn kaydirigubbakcemile3
 
 
duşumu alıp çıkıcam kuaföre fön çektiricem sonra şişliye gidicem arkadaşımın kınası var...ama hiç keyfim yok ..bugün hiç su içmediğimi fark ettim....telefon faturasına canım sıkıldı .... :sinifsinif:
 
[QUOTE=papetlant;7401273

[SENıN ıKıZDı DEMı CANIM YA UNUTUYORUM BAZEN MAŞALLAH ANNESı KUZULARIN ıKıZ BEBıŞLERE GÖRE SANA ıYı TUTUNMUŞLAR 34.HAFTADASINIZ KORKULACAK BıŞEY KALMAMIŞ ARTIK SAĞLIKLA KAVUŞUN ıNŞALLAH

demetcim seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…