2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

 

yerleşme ağrıları olur tatlım bu sıralar belkide öyle birşeydir kasıklarına doğruda vuruyormu ağrı?
 
bende bugün ağdaya gididcem son hazırlık artık yarında doktorda herşey belli olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
bugün doğum yapacaklarıda allah kurtarsın inşallah
 
sağol cnmm.. iyiyim gibi gibi.. dün nişan da geldii.. her an doğurabilirim deeee yarını bekleyebilirim deee.. dua edinn..:Saruboceq: ben şimdi kaçıyorumm.. haberdar ederim sizleriiopuyorumnanaktan

oyyy sen bugun dogurursun ben soyleyeyim. hadi canim hayili olsun. biraz erken davranmis senin ufakli ama onca sikintiya iyi bile dayandi.
 

ah canımm benimde nezamandır öle işte doktorda yerleşme ağrıları dedi artık çatımız kendiniş doğuma hazırlıyo benim geceleri dönerkende kıtırdayıp duruyosanki koparacaklar gibi ağrıyo ve acıyo yani hele bu aralar dahada bi fena eh seninkide normal yani
 
bende bugün ağdaya gididcem son hazırlık artık yarında doktorda herşey belli olacak hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
bugün doğum yapacaklarıda allah kurtarsın inşallah

ya ben hep jilet yapiyorum. gitti emeklerim, senelerce agda yaptirmistim. burada imkanim yok. ilk baslarda agda yaptim ama baktim kendim 40 saatte ancak bitiriyorum bir de hamile kalinca hijyen meselesi var. agda temiz olmali yani.
 



Demetcim vallahi oyle guzel olmus ki hem odasi hem sepeti. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Agiz tadiyla insallah.

sizlerin yaptiklari bu seyleri gordukca oyle imreniyorum ki. Tr de olsam yapar miydim bilmiyorum ama burada birak bu tur suslu seyleri bebegimin kendi besigi bilem yok. odunc aldik. Tr ye donmeye az kaldi diye.

Ya kizlar benim hep boyle karambole geldi. evlenirken dedik ki yurt disina gidecez esya almayalim bosuna dedik. serili derili gelin evim olmadi.

ilk dogumum, ne suslu bir yatagim var ne kizimin odasi ne da yatagi.

yani kismet bus ekilde oldu hep. esya almadigim icin pisman degilim, fikirlerim cok degisti buraya geldikten sonra ama gene de icimde ukde kaldi.

neysde gidince artik evimi bastan ayaga yenileyecem insallah. hepinizden bebek odasi hakkinda fikir alirim:)

ben de kendim birseyler yapmayi cok seviyorum. bebegimin odasina hali ormeyi duisunuyorum gidince sakallli ipten. aynisindan sacakli perde falan falan. bir suru hayalim var. annem besik yapmayi planliyor. bakalim.
 
ya ben hep jilet yapiyorum. gitti emeklerim, senelerce agda yaptirmistim. burada imkanim yok. ilk baslarda agda yaptim ama baktim kendim 40 saatte ancak bitiriyorum bir de hamile kalinca hijyen meselesi var. agda temiz olmali yani.

canım bekarken jiletten ormana dönmüştüm evlendim ağdaya başladım vede çok memnunum
şimdi ağdamı yapamıyorum e malum koca göbüş bide sıcakta uğraşılmıyo işte bu 2.gidişim utanıyom ama napayım bidaha asla jilete dönmem okadar yani CADIARZU
 
temmuz anneleri yardım oğluma kan lazım antalya dayız ab pozitif kan
canım ya geçmiş olsun..sana yakın değiliz yakın olasaydık irtibata geçerdik..inşaallah aradığınız kanı bulabilirsiniz...
demetcim hoşgeldin...ayy çok az kaldı çileğine kavuşmana...heyecan tavan yapmıştır...

canım benim ben de senin adına çok heycanlıyım...yatağıda hazır demek minik prensesin...aynı ben de senin gibi kıızıımın odasına gidiyorum..başiğina bakıyorum..eşyalrına bakıyorum bi garip oluyorum..canım duarını eksik etme...ben de sana cuma günü sen doğumdayken dua edicem...seni çook seviyorum tatlım minik prensesine de şimdiden içim kaynadı...merakla bekliyorum gelmesini.
tatlım sepetin çook güzel olmuş...çok becerikli ve zevklisin...prensesin yatağıda ne güzel olmuş öyle güle güle güzel günlerde yatsın içinde tatlı kız...
günaydın canım...tatlım o dediğin ağrı ben de de oluyor...nedeni bebek artık çok büyüdü..doğumda yakın ondan herhalde..
 
temmuz anneleri yardım oğluma kan lazım antalya dayız ab pozitif kan
allah acil şifalar versin canım inşallah kanı bulursunuz...
aman böyle iyi koyarım kızımı kanguruya salına salınaaa

kizlar ya unutmadan soyleyeyim. bebeginiz sancilanirsa sicak her turlu sanciya iyi geliyor. fon makiinasini beline kasiklarina tutuverin. cok iyi geliyor. aklinizda bulunsun mutlaka.
not aldım defterimeeee....

yerleşme ağrıları diyolar...bilemiyorum....


kıslar ben kahvaltıya geçiyorum....bu arada ben bu sabah o işi yaptımkalmış 9 günüm hihihih artık dourayım dimi..hohohohoh:lepi:
 

canim catin genisliyordur. bende ne kemik agrisi var ne birsey. valla doyorum hiz dogmayacak heralde. biz de 37+1 olduk bugun.

39+3 te sezeryan. 38+5-6 da artik kocisle birseyler dusunuyorum ki, belki diyorum o is olunca hani islemler hizlaniyormus. dogum sancisi baslar da bebek doner.

bende bebegi dondermek icin neler yaptim haaaa.

dr bugun dedi ki dis fircasi ile mutfagin tabanlarini fircala. yani demek istedigi 4 ayak ustunda is yap. o donmeye yardimciymis. ben de halilari mi silmedim. hem de hayatimda boyle hali silmemisimdir. valla yarin da tuvaleti fircalayacagim. hem is yapmis oluyorum hem de egzersiz.

bakalim.
 
kibelacım inşallah senin de gönlüne göre olur istediklerin geç olsunda güç olmasın demişler dimi ama:teselli:
 

eşine tamamen haksız diyemem .. çünkü ruh hastası insanlar hakikaten çok , misal ben bi tanesine rastladım maalesef .. çok iyiydi dostluğumuz , ailecek görüştük bile , evlerimize gittik geldik .. ama sonrasında gelişen olaylar , yalanları vs.vs...
bazen derlerki sanal alemde bazı insanlar olduklarından farklı görünmek isterler ve aslında olmak istediği tip gibi davranır , bana da böylesi denk geld bi tane .. neyse uzun hikaye , kaldı geçmişte ..
son olarak , sen kendini nasıl rahat ve güvende hissedeceksen öyle davran canım kaydirigubbakcemile5



melek ve bebeğinin iyi ollamarına sevindim ..Allah minik kızlarını analı-babalı büytmeyi naip etsin .. ve uuuuuup uzun ömürler versin minik kuzuya da..

demetcimmmmmmmmm haberleriniz süper
çileğin ne kaaaaa büyümüş annesiiiii , maaaşallah onaaaaaaaa
şafak 1 dimiiieeee delikafadulden



koruma iç güdüsü bence + yolda sokakta düşmeyelim felan diyedir bir de ..benimki de ipeğimuyla buluştuğumuzda eliyle teslim etti beni kıza sanki çocuk teslim eder gibi heyyaaaarepppiiimmmmmmmm :)))))))



elbette devam şekerimmmmmmmmmmmmm :lepi:


benim de kontrolüm perşembeee benim deeeeeeeeee :teytey:
slm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum meleğim rahatsız biraz teyzeleri hiç uyuyamıyor şimdi emzirdim babası bakıyor kuzuma inş biran önce geçer sancısı

geçmiş olsun canım minik prensese , dr.u ne diyor bu duruma benneyaptımki
 
Kibele benım normalde oyle. ama dokundugumda cıkıyo .benım var mı yok mu acaba bu durumda

canim benim dokundugumda falan da cikmiyor. hani derler ya ereksiyon olur gogus uclari uyarilinca. hayatimda yasamadim.

simdi desem ki size cocuklar gibi mutluyum hayatimda hic olmayan gogus uclarimi boyle gordukce:)

valla ama esime karsi tum cekiciligini kaybetti gogusler. inek gibi oldum koca koca. esim de hic sevmez buyuk gogus.
 
canım seni çok iyi anlıyorum...içinde ukde kalır tabii..inşaallah Tükiyeye gelince isteğin gibi her şeyini düzersin...her şeyin yeni olur ne güzel mis gibi oturursun içinde inşaallah..
 
huri kız dun gece nıyetı bozmustum az kalsın kazaya kurban gıdecektım kocişe dedı m bole bole miş doğum hızlanıyomus hadı dedım ıkna ettım adamı gercı oda dunden razxı da
sesını cıkarmıyor bakma işte ama ben son anda yan cızdım bısey olursa dıye korktum
kızlar varmı yapan ya ?yoksa ılk ben olucam bugnde omazsa aksama saldırcm adama ya yeterkı olsun napalım :)
baska bı nıyetım yok gercekten sacede bebek olsun dıye lülülülülülü
 


kızlar umarım sizde tutar ama bende bu işi yapmakta yetmedi :kedi:
 
allah kıslar ben kahvaltıya geçiyorum....bu arada ben bu sabah o işi yaptımkalmış 9 günüm hihihih artık dourayım dimi..hohohohoh:lepi:
kız ne alemsin demek yaptın o işi sonunda muradına erdinkaydirigubbakcemile3...belki bugün doğurursunsırnaşık şey....
 

hatta 2 gün üstüste oldu ama tık yok :kedi: kaydirigubbakcemile3
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…