böcüğüm şimdi abktım da lisetene sen zaten alınması gereken çoğu seyi almıssın o listedeki en önemli eksiklerin halı perde yatak odası sbuzdolabı fırın işte mobilyalar falan diğerleri çok tutmaz zaten...
tabi yaptırmak bazen daha uygun olabiliyor mobilya yapanları da bir arastırın...
evet mesela bana da yaptırma daha pahalı gelmişti,bi yere sormuştuk,o yzden hazır aldık,bi bakmak lazım tabi ama yinede tanıdık falansa indirim yaparlar
işte mobılyaları öle arastırıp ucuza yaptırabılırz aslında ama ablam kızına genc odası yaptrdı süperdı cok sağlam ve ablam sadece rengını beğendı
modelı adamlar yaptı
bende öle yapcam krem rengı yığenım odası cok hoş oldu tum örtulerde süper duruyo
yerine göre değişiyor o zaman canım,biz sormuştuk atalay mobilyaydı,istediğin modeli veriyorsun yapıyordu,çok bi uçurum yok tabi arada fiyat olarak,ama bana açıkçası hazır almak daha mantıklı geldi.
kızlar bizde mobilyalarımız aldık bende öle vitrin fln istemedim yatak odası 6 kapılı dolap oturma grubu tv ünitesi 6 kişilik masa sandalye deri sehpa bide konsol istanbuldan anadolu yakasından biyerden aldık ama tam bilmediiim için adını bilemiyorum oturma grubu derili fln çokta hesaplı oldu yeni modellerden bakmak isteyen olursa yerini öğrenebilirm
esra evt cnm semte gore değişıyo ınan
bak bızım komsumuz gelınlıkcı bı arkadasım ceyıs topıcınden nışanlık alcaktı gel dedım ben sana uygun bulcam
kız fatıhe gtmış 1000 tl baslıyo
kıza 350 tl aldık ustelık cok hayran kaldı kız satın almıslar 600 tl yanı fark olmas olur mu var cnm
yaaaa kızlar zaman azaldı ciddi ciddi...
evde doğalgaz tesisatı ve çamaşır-bulaşık makineleri için bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor;
daha sonra eskiyen mutfak dolapları yenilenecek,
banyoda küvette çatlak var
bu 3 işi de ev sahibi yapacak ama biraz "rahat" insanlarlmaz: yavaştan dürtsek iyi olacak..
ben de kına için slayt gösterisi hazırlamam lazım pcim bozuldu,
gelinlik kınalık ayakkabı almak lazım, nişanlımın damatlık işleri kolay, çabuk hallederiz onukaydirigubbakcemile3
davetiye için son fiyat alacaz
kuaför araştırmaya başlasam iyi olur
ev temizlenecek...
evetr zamanlarınız azalıyor hepinizi ben ugurlayacağım burdan :)böcük de dahil herkes gidecek ,ben kalacağım sonra da kepenkleri kapatır çıkarım burdan
günaydın kızlar canım benim siz ascık söleyin ev sahibine ama herşey yetişir inşallah yaa hiç bişi kalmamış bizim mobilyalarda agustosun 10kadar gelecekmiş
sabırsızlıkla sizinkilerin fotolarını bekliyorum iyice heyecan bastı dimi :)
benimde cuma günü nikahım var önümdeki en yakın heyecanım
sorma yaa ne giysem ay ne yapcam diye dolanıyorum ortalıkta bi kaç gündürde kabus görüyorum nişanlım nikaha gelmiyo onada anlattım beni elinden kacıracaksın diye korkuyosun dimi deyip dalga geciyo :kedi::kedi::kedi:
bende nikah günü aldığımızda gece rüya görmüştüm aşkım hayır diodu nikahta aşkımda yan odada yatıodu gidip baktım kaçmışmı yoksa duruomu diekaydirigubbakcemile3 bizim nikahımız düğünden 2 gun önce olacak nikah burda düğün istanbulda olacak nikahtada gelinlik gicem kaydirigubbakcemile2