kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
sanırım ben kasımda evlencem mafoldumben
kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3
böcüğüm tabi onun tarafından bakarsan biraz haklı gibi.kendi düzenini kurmak istiyor belli ki.ailesinden uzakta zaten,her ne kadar halası dahi olsaa problem olur kendi hayatını kurmak istiyor ki ondan acele ediyor olmalı..hayırlısı olsun canım kasımda olursa da eksiklerin olsa dahi çalışır tamamlarsınız sen çoğu şeyini aldın zaten .
canım yaa oda kendine göre haklı hem başkasının evinde kalıomuş
ondanda öte seni cok seviyo bence ondan yanında olmak istiyo seni özlüyo
okuyunca böle bi tuhaf oldum yaa hayırlısıyla yetişir canım zaman belli olunca hemen oluyo herşey
hakkında hayırlısı olsunda canım
gönüller bir olduktan sonra eksikler olsun canı ya ikinizde gençsiniz çalışır yaprsınız.onun açısından haklı tabiki kendi düzeni olsun istiyor sen de haklısın 4 ay az bir zaman her şeyi düşünüyorsun.büyük esyalar olduktan sonra küçükler çok da önemli değil böcüğüm ya evlenince olur gider onlarda kii senin öle çok öenmli bir eksigin yok küçük eksikleri de 4 ayda tamamlarsın.şu an önemli olan büyük esyalarınız onları da taksikle ailelerin yardımıyla düğün takılarıyla halledersiniz öder gidersiniz .
para mal mülk bunlar oluyor zamanla kazanılıyor da aşk sevgi kolay kazanılmıyor.her şey gönlünce olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?