2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydn bacılar
moralim gerçekten çok bozuk ama bunu düüşünmek istemiyom...dalga geçip eğlenmek istiyomkaydirigubbakcemile2

gunaydınnn
olur bacım hıc takma erkekler kırarda dökerde:roflol:
cocuktan farkları yok
gerı toplatmak ıstersende ufak bı ceza verebılırsın:jeyyar:

ı pazarlar
dıdemcım yaa ınanamıyorummm yaa daha dün gıbı hatrlıyom 8 ay vardı :1shok: smdık nerdeyse 2 ay kalmışşdelikafadulden
zaman su gıbı akıyoo ınş bende o gunlerı gorurum

pamukumm senınde aynı sekılde cnm cok az kalmışş yaa

ben evdeyımm cok sıkıcı askım calısıyo yanına gtmek ıstıyom ama 8de cıkck karsıdan buraya gelmemız 10 olur ee halamızda orda gtmesek ayıp olur
ben bırazdan dısarı cıkcam hava almak ıcın cok skıldım
bankadan para cekıp arcelık taksıtımı oduycemm
kaldı 5 takst alkisalkisalkis

günaydın kızlar mutlu bi hafat diliyom hepinize...a.s.
prensesim benim düğünüm olmicak, onun yerine salonda erkekli kına yapacaz, nikahım da 4 ekim akşamı hayırlısıyla...

böcüğüm sorma zaman deli gibi koşturuyo, bizz de yakalamaya çalışıyoz valaakaydirigubbakcemile3

aybuerim aynı durum bende de var hele cmt çalışınca hiçbişey anlamıyom tatildenkafamçokkarıştı
önümüzdeki hafta mobilyalarım gelecek inşallah cumartesi günü:Saruboceq:
kınam için de size bahsettiğim o annemlerin nişanlandığı salon tutulduhihoyyyt düğün gibi kınamız olacak hem de nişanı yapamamanın acısını da çıkartacas inşallah:nazar:
yavaş yavaş kına detaylarıyla da ilgilenmem lazım aslındakaydirigubbakcemile3

didemcim ne güzel her lşey kusursuz ilerliyor inşallah her şey siner içinize..kına zaten salonda olacagı için düğüne de gerek yok böylelilkle.ahh ben de buklabilsem nasıl bir kına gecesi yapacagımı...

eşyalar da geliyorr ohh ne güzel hadi bakalım darısı başıma :)

aybuerim Allah sizlere daha daha iyilerini güzellerini en önemlisi hayırlısını nasip etsin herşeyin:Saruboceq: gelişmeleri paylaşacam sizlerlenhihoyyyt
böcüküm sen nisanda istiyodun hatırladığım kadarıyla...sözlün özellikle kasımda mı istiyor bacım

kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın..bugün çok özel bir gün,doğum günüm :asigim: bu akşam nişanlımla yemeğe gdicez,çok merak ediyorum ne hediye aldığını,söylemiyor,sürprizmiş ama ben meraktan çatlıycam kaydirigubbakcemile3

anaaaammmmmmm
iyi ki doğduuun eeesssraaaaaaa
iyi ki doğdunnnn essssrrraaaaaaopuyorumnanaktan

canım benem en kötü günün böyle olsun çok çok tepriklerŞenizŞenizŞeniz

Back