2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben onları anlayamıyorum zaten onlardan ayrılacagım için üzgünüm bide böle olunca inna hiç mutlu olamıyorum mutlu olacagım bişey düşünüyorum ama ona baglı bi sürü olumsuzluk var

dıdemcım cok guzel benım arkadasımın öleydı guzeldı ama pahalı deıl mı cnm
eğer pahalıysa bosuna verme derım sonucta atılcak
bıde cin ali olanlar varya ben ondan yaptrcam ınş

aybuer gelmışş gule gule kullan cnm tekrardann

ben onları anlayamıyorum zaten onlardan ayrılacagım için üzgünüm bide böle olunca inna hiç mutlu olamıyorum mutlu olacagım bişey düşünüyorum ama ona baglı bi sürü olumsuzluk var

cnm neden çalışmıyorsun kpss falan mı gırdın beklıyon sonuclarını
neyse
senın aılenı ozellıkle annenı anlamış deılım yaa allahım cok şükür benım annem ağzını acmaz yaa:Saruboceq: böle dıyorum dıye kırılma cnm ama cok sacmalıyo annen
dua et eksık meksık bosver sen bıan once evlen ve kurtul dıycek laf bulamıyoum ınş gıttığın yerde aılene muhtac olmazsın :Saruboceq:

dıdemcım cok guzel benım arkadasımın öleydı guzeldı ama pahalı deıl mı cnm
eğer pahalıysa bosuna verme derım sonucta atılcak
bıde cin ali olanlar varya ben ondan yaptrcam ınş

aybuer gelmışş gule gule kullan cnm tekrardann

cin aliler de çok güzel ben de değişik bişey istiyorum ...

sağol canım böcüğüm..

böcüküm pek çok yerde pahalı ama tanıdık matbaacı buldu nişanlım öyle halledecez
prenses Allah yardımcın olsun canım ne diyecemi şaşırdım:1hug:

yok kızlar darılmıyorum kırılmıyorum
nişanlıma karşı cok iyiler severler böle cana yakın konuşurlar birde sevmeseler ne olacak bilmem
kpss girdim canım sonuc bekliyorum vekil öğretmenlik yaptım ama sonucta yaz tatili offf bi an önce eksikte yok kızlar haa ufak tefek şeyler elalem ne der derdindeler hep ona kızıorum banane insanlarda yaa kendime yetecek kadar istiyorum ben

dıdem cok şanslısınız cakallar:jeyyar:
bıseycık deıl aysemm

prenses aılesını sevmıyolar ama senıde cok uzcek seyler sarfedıyolar bunu anlamadım
ıyıkı düğünün yakın kurtulcan kım ne der derdınden

selam kızlar
herkes son süret hazırlanıyor sanırm. bide heyecanlar var ama bende hiç yok kaydirigubbakcemile2 anormallik bendemi. sanki çooook uzun zaman varmış gibi geliyor kaydirigubbakcemile4 rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

şükürler olsun bugün fizik tedavi bitti :lepi: 2 hafta sonra kontrole gidecem inşallah tekrar gitmemi istemez.

selam kızlar
herkes son süret hazırlanıyor sanırm. bide heyecanlar var ama bende hiç yok kaydirigubbakcemile2 anormallik bendemi. sanki çooook uzun zaman varmış gibi geliyor kaydirigubbakcemile4 rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

şükürler olsun bugün fizik tedavi bitti :lepi: 2 hafta sonra kontrole gidecem inşallah tekrar gitmemi istemez.

canım benim hoşgeldinnn geçmiş olsunnn:1hug:

sağol canım
sen nasılsın? sende varmı heyecan?
minilya ayalr önce heyecanlanıyorum diyordu şimdi nasıl acaba?

canım iyiim Allaha şükür heyecan başladı yavaş yavaş..bi an önce artık evimi yerleştirmek istiyorum evimle ilgilenmek vakit geçirmek istiyorum yaaakaydirigubbakcemile2
şafak da 72 bu arada

pastacım hadi gözün aydın bitmiş fizik tedavin.heyecan son zamanlarda olur kimi insanın öyle oluyor.

didemcim ne kadar az kalmıs 2 ay nerdeysee yaa nne güzell..

kızlar nerdesiniz ya ilerlemio topik hiç herkes çok yoğun sanırım ...

ben yoğundum geldım gelene kadr aksam oldu
1 saat daha burdayım
bıde yakalandım kk ıkenn:mymeka:

didemcim davetiyenin aynısından bizim arkadaş yaptırdı,geçen 18 temmuz da düğünlerine gittik çok hoş,ön tarafına da gelin ve damat ın karikatürleri vardı.çok değişikti,ben davetiye konusunda şanslıyım,benm k.pederim matbaacı ama davetiye basmıyordu,arkadaşına bastırcaktı,az da olsa para veriririz diye düşünüyorduk,pazar günü gidip baktık beğendik 2 model,dün de haber geldi k.pederimden arkadaşıyla konuşmuş bedavaya yapıcakmış :))

Back