2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

gunaydınnnnnnnn
bgun görumceme gtcez zemuszemus cok süslendım benımkı benı hep süslü gormek ıstıyo:kedi:

bu erkeklerin hepsi mi süsü sever...

ben de bugün çok pasaklıyım saçlarımı ördüm çıktım geç kalktım biraz...az da olsa makyaj yapardım bugün o da yok :)

ben hıc yapmazdımm yaa benımkı ıstıyo
cok fazla deıl ama ılla ıstıyoo

ayy burda bı amca var malatyalı bana hep kayısı getırıyoo
sansıma bugun gene koca poşet getrmış gorumceme gotrcem

ben de işte yok denecen kadar az yaparım çok da beceremem zaten...

kaç kere diyorum kokoş olcam süslü olcam diye olmuyo beceremiyorum alışmısıım rahatlıga:)
benimkjisi de sever yanında bakımlı ister...
afiyet olsun böcüğüm..

günaydın kızlar
yaa sizinkiler ne güsel makyajı seviyo benimkininde hoşuna gider
kıskanclıgından yaptırmas yaparım begenir
ama mutlaka 1000 kusur bulur sinir eder beni

günaydın kızlar,dün hiç giremedim,bugün de sanırım yine yoğun olur :çok üzgünüm:,bugün çok çabuk geçsin yarın heyecanlı olucak hihoyyyt

valla bu son 2 gündür ben de çok heyecan yapmaya başladım...vakit gittikçe azalıyorrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar bende sıkıntıdan başka bi şey yok
tadı yok bi şeyin bnm için son günlerde
Hayırlı cumalar bu arada herkese

hayrlı cumalar
RABBIM sağlık huzur ve bereketı yuvalarımızdan eksık etmesın :Saruboceq:

anam ben iki lafı yazana kadar böcük gelmiş:roflol:
kızlar davetiyeyi bööle düşünüyos biz sizce nasılzemuszemus
[/URL][/IMG]

günaydın kızlar,hayırlı cumalar..bugün günlük rutin işlerimi yaptım ,kahvaltı günü iş yerinde kahvaltımı yaptım geç kaldım :)nasılsınız bugün...

dün akşam bikaç parça bişey aldım ama pahalı aldım sanırım ,böcük anlarsın sen nasıl almışım...

bu kapalı hali hepsinin...

[/QUOTE]

düdklüyü 475 e aldım yanında tava seti gibi olan hediyesi tost makinasını da 149 a aldım...

günaydın hayırlı cumalar kızlar heyecan yapamıyorum
yaa sıkıntı yüzünden sürekli bi sorun var ama allahtan nişanlımda diil
o garibim hep koşturuyo saga sola ailem sürekli nişanlım ve ailesi hakkında kötü şeyler söylüyo
yaa sizin babanız ceyizinize bu kadar karışıomu benimki sürekli laf söylüyo dün akşamda eşyalarımı toplamıyorum diye kızdı halbuki herşeyim toplu ama ütülerini evime gidince yapıcam malum 1saatlik yol ve daha zaman var öle dediğinden üzülüyorum
eşyalarımı valize koymuştum neden kolilemiyorum diye neler söledi
sonra kızdı hep eski adetlerden gidiyolar
bardak almam lasım biras bide sürahi ve tepsim eksik calışmadıgım için alalım diyemiyorum
cünkü bu cok pahaluymış almayalım dediklerinde üzülüyorum
sonucta bardağımda var sürahide bi takım eksik olsun dedim ben ceyizin üstüne düşmüyorum diye
yine agızlarına geleni söylediler
birde annem şimdiden bebek yorganı dikiyo önce evim kira nereye koyucam dedim olmas dedi tamam dedim dikecek kadın yokmuş başkasıda 100 lira istiyo boşver anne sıkıntıya girmeyelim dedim bi başladı
işte daha gitmeden koca köylü oldu onlar sokuyo aklına bunları zaten hiç hevesli değiller hiç bişey yapmıyolar neler neler söledi halbuki bunun onunla ne alakası var durumlar malum sonra yaparıs demek istemiştim ben
nişanlımın babası yok kendi calşıo anneside emekli oda bişiler yapıo ablaları abisi yardım ediyo ama neymiş bizimkileri hiç aramıyo
kayınvalidem yaşca annemden büyük o haftada bi arıo napıonuz diye annem daha kayınvalidemi kandil bayram hiç aramadı ben konuşurken selam söledi yaa bunlar değilde söyledikleri cok agır doldum taşıorum patlayacak yer arıyorum yatıyorum kalkıorum aglıorum ne yapıcam bilmiyorum daraldım bunaldım sanki günlerdir en agır yükleri taşımış kadar yorgunum sanki gelin ben diilim annem hep kendi istedikleri bişey alırken rengine bile karar veremyorum kendi paranla alınca istediğini alırsın diyo söleyin bu durumda nasıl eksik derim ben

ayy canım ya nedne böyle davranıyor ki ailen sen çalışmıyo olabilirsin ama eksiklerin elbet alacaksın kız çeyizi her şey ayrıntı.evlenince alırsın kalan eksiklerini olmazsa da o sorun değil zaten ama neden böyle davranıyorlar.bazı benzer sorunları ben de yaşıyorum kimi zaman ailelere kız vermek çok mu zor geliyor acaba anlamadım...psikolojini nasıl oldugunu da çok iyi anlıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…