2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

[

sağol canım fikir için,taşlı da alırsam düşer diye korkuyorum işte.dediğin gibi bide rahatsa,en iyisi kalın sarı altın bombeli düz almak.tek taşımı takmak isteyince yine bu yüzüğümle takıcam zaten.
evet böcüğüm saklıyorum hepsini inşş.bu son olucak kaydirigubbakcemile3 bide diyorum ki dün nişanlıma çok istikrarlı gidiyoruz,ilk kendi aramızda sözlenipte aldığımız yüzüklerin içinde 21 mart 2003 yazıyordu,sonra ki yüzüklerim resmi nişanda 12 mayıs 2006,şimdi ki aldığımızada 10 ekim 2009 yazdırcaz.3 yıl arayla,çok hızlıyızkaydirigubbakcemile3

hakkaten esracım 3 yılda 3 tarih ve yüzük ...ne güzell 10 ekim sonuncusu olacak inşallah ölene kadar parmagınızda kalır.

ben de çok seviyorum düz oalnları tek taşla da güzel görünüyor gerçi çok gözüm kalıyo bütün alyanslarda...her tarafı taşlı bir yüzük var bilirmisiniz bilmem o çok hoşuma gidiyor düğünde ondan daaldırayım diyorum benimki çok takmıyo nasılsa ben de alyans niyetine takarım..

esracım benim yüüzüğümde öyle kenarları çok kesiyor kesildiği zamanlar takamıyorum.bombeli al ama çok kalın olmasın bence.çok hoş modeler var düğünü bekliyorum ben de değiştirmek için.

bizim de nişanlım alyansını daha 2. hafta kaybetti sonra ona gümüş aldık onu da kaybetti kendisi gümüş aldı tekrar diğer kaybettiğini buldu gümüş olanı.gerçi takamıyo işinden dolayı hala bekar geziyor Ç:Dben çok kızıyorum bazen aama işte takamıyorum sonra da unutuyorum diyo.bazne de altın erkeğe haram dio..ama düğünde değiştiricem hiç sansı yok :)

kaydirigubbakcemile3 değiştir canım bencede.işinden dolayı takamıyorsa o ayrı,ama en azından işten sonra takmalı haklısın sonuna kadar.bende bu konuda çok takıntılıyım,gerçi hiç çıkardığını görmedim,benmkide yüzüğünü düşürmüştü geçen sene denize,sonra çıktı hemen gözlük bulmuş , denize dalmış bakmış,ve buldu yüzüğü,çok şaşırmıştım,nasıl bulduysa,yeni mi aldı acaba diye kontrol etmiştimkaydirigubbakcemile3

didemcim bende düşünyorum hala aslında bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum,düğün tarihini mi yoksa ilk çıkmaya başladığımız tarihi 24.Ocak.2003 mü yazdırsam.CADIARZU

esra bacım 3 yıl arayla yüzük masallah
kuymcular senın sayende zengın oluyo he

aybuer her tarafı taslı olanlar hıc kullanıslı olmuyo bılesın
ama alyans olur tek serıt halınde taşlı olur o cok hoş oluyo

kaydirigubbakcemile3 değiştir canım bencede.işinden dolayı takamıyorsa o ayrı,ama en azından işten sonra takmalı haklısın sonuna kadar.bende bu konuda çok takıntılıyım,gerçi hiç çıkardığını görmedim,benmkide yüzüğünü düşürmüştü geçen sene denize,sonra çıktı hemen gözlük bulmuş , denize dalmış bakmış,ve buldu yüzüğü,çok şaşırmıştım,nasıl bulduysa,yeni mi aldı acaba diye kontrol etmiştimkaydirigubbakcemile3

didemcim bende düşünyorum hala aslında bi karar veriyorum bi vazgeçiyorum,düğün tarihini mi yoksa ilk çıkmaya başladığımız tarihi 24.Ocak.2003 mü yazdırsam.CADIARZU
esracım işte takamıo ama hep taksın istiyorum ben ama iş yerinde olmuyo diyo sonra da unutuyorum diyo ben de hep taksın istiyorum ama takamıyor işte bir ara ben istedim diye hiç çıkarmadı parmagından ama iş yerinde sorun olmus mobilyaları çiziyor çalışırken rahat diil die...ahh ahh sonra da unutuyo aklına gelmio diye diye ben sıkıldım o unutmaktan vazgeçmedi :D

esra bacım 3 yıl arayla yüzük masallah
kuymcular senın sayende zengın oluyo he

aybuer her tarafı taslı olanlar hıc kullanıslı olmuyo bılesın
ama alyans olur tek serıt halınde taşlı olur o cok hoş oluyo

hımm sağol böcüğüm doğru rahat olmayabilir..bakalım nasıl denk gelicek bu sefer acele almayacagım ama..

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
alyansmı değiştiriyosunuz bende hala ne zaman carşı cıksam hep gözüm alyanslarda
bizimki cok kalın olmamasına ragmen altı yara olmuştu ikimizindce
bombeli olanlar hava aldıgı için cok rahatmış
bende değiştirmek istiyorum ama
bu yüzüklerimizide cok seviyorum hem daha hiç kimsede görmedim

valla böcüğüm kuyumcuları zengin ettim :)) ama artık bu son..
bende diyorum hangi akla hizmet o alyansları almışım insan o anda heyecandan anlamıyor herhalde :)))
şimdi bayağı düşündüm taşındım :))

günaydın kızlarropuyorumnanaktan
bizde sözde düz alyans takmıştık gecen hafta isteyipte bulamadığımız yüzüğü bulduk hemen aldık zemuszemus 3 sıra sarı ve beyaz altın dikey olarak 3 tas var benimkindezemuszemus

biz de direk alyans almstık güle güle kullan cnm..

bugün de öğle oldu zaman hızlı geçiyo ama canım sıkıldı bugün yaa...

selam kızlar. ölüyorum artık yorgunluktan. hastanelere koşturup duruyorum iki gündür. ben zaten fizik tedaviye gidiyorum her sabah şimdide kayınvalidemle görümcemin kızı hasta. memlekete gittiler mikrop kapmışlar orda. ikiside yatak döşek yatıyor. görümcemin kızı daha 1,5 yaşında hastaneye yatırdılar. kayınvalidemi sürekli acile götürüp getiriyolar. yatış istemedi. içime fenalıklar bastı. Allahım herkese şifa ver :Saruboceq: hastalık ne kötü birşey yaa

selam kızlar. ölüyorum artık yorgunluktan. hastanelere koşturup duruyorum iki gündür. ben zaten fizik tedaviye gidiyorum her sabah şimdide kayınvalidemle görümcemin kızı hasta. memlekete gittiler mikrop kapmışlar orda. ikiside yatak döşek yatıyor. görümcemin kızı daha 1,5 yaşında hastaneye yatırdılar. kayınvalidemi sürekli acile götürüp getiriyolar. yatış istemedi. içime fenalıklar bastı. Allahım herkese şifa ver :Saruboceq: hastalık ne kötü birşey yaa

canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin:Saruboceq:

geçmiş olsun pastacım

pastacım gecmıs olsun acıl sıfalar

pamuk h geldın cnm ben bılseydım dırek alyans alırdım söz yüzüğü almazdım ama napak artık nışanda alcaz

aybuer evde cnm yatıyomus kalkar ama ayağa sorun yok
tskler

canım cok gecmiş olsun yaaa herşeyin başı saglık valla allah önce herkese saglık versin

Back