[
hakkaten esracım 3 yılda 3 tarih ve yüzük ...ne güzell 10 ekim sonuncusu olacak inşallah ölene kadar parmagınızda kalır.
ben de çok seviyorum düz oalnları tek taşla da güzel görünüyor gerçi çok gözüm kalıyo bütün alyanslarda...her tarafı taşlı bir yüzük var bilirmisiniz bilmem o çok hoşuma gidiyor düğünde ondan daaldırayım diyorum benimki çok takmıyo nasılsa ben de alyans niyetine takarım..
sağol canım fikir için,taşlı da alırsam düşer diye korkuyorum işte.dediğin gibi bide rahatsa,en iyisi kalın sarı altın bombeli düz almak.tek taşımı takmak isteyince yine bu yüzüğümle takıcam zaten.
evet böcüğüm saklıyorum hepsini inşş.bu son olucak kaydirigubbakcemile3 bide diyorum ki dün nişanlıma çok istikrarlı gidiyoruz,ilk kendi aramızda sözlenipte aldığımız yüzüklerin içinde 21 mart 2003 yazıyordu,sonra ki yüzüklerim resmi nişanda 12 mayıs 2006,şimdi ki aldığımızada 10 ekim 2009 yazdırcaz.3 yıl arayla,çok hızlıyızkaydirigubbakcemile3
hakkaten esracım 3 yılda 3 tarih ve yüzük ...ne güzell 10 ekim sonuncusu olacak inşallah ölene kadar parmagınızda kalır.
ben de çok seviyorum düz oalnları tek taşla da güzel görünüyor gerçi çok gözüm kalıyo bütün alyanslarda...her tarafı taşlı bir yüzük var bilirmisiniz bilmem o çok hoşuma gidiyor düğünde ondan daaldırayım diyorum benimki çok takmıyo nasılsa ben de alyans niyetine takarım..