2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

didem hangi d.kontrol hapını kullanıyorsun cnm
bende kullanıyorum diane 35 ti ağustosta yasmin e başlıyorum..

didem hangi d.kontrol hapını kullanıyorsun cnm
bende kullanıyorum diane 35 ti ağustosta yasmin e başlıyorum..

canım daha belli değil yarın beli olacak
ben de yüksek ihtimal yasmin kullanırım diye düşünüyom ama son sözü doktorum sölücek

ohh ohh ne güzel. Allah neşenizi daim etsin. iyice eğlen. ben bi yere gidemiyorum hergün hasteneye gidiyorum :sinifsinif:
canım bizim bi bulaşık makinası birde yatak odası perdesi eksik hee birde yemek masası ve dolabı. kalan herşey tamamlandı diye tahmin ediyorum. zamanla daha eksikler çıkar yine.
en iyisini yapıyorsun pek kafaya takıpta üzülmeye gerekyok. bi daha bu günleri bulamayacağız tadını çıkar yerimseniben

kandiliniz mübarek olsun kızlar
tüm dualarımız kabul olur inşallah:Saruboceq:
Rabbim , kuracağımız yuvalara huzur , sağlık , mutluluk ve bereket versin:Saruboceq:
amin inşallah :Saruboceq:
inşallah bir zararı olmaz dkh kilo yapıyor diyolar korkuyorum ben bakalım ben daha ilgilenmiyorum şimdilik onlarla bana kadar siz tecrübeli olacaksıbnız sorar sorusturur giderim doktora...
ben kış ayından beri yasmin kullanıyorum kilo aldırmadı. hemde hiç.

kızlar iyi geceler siz yoksunuz heralde yarın okursunuz ama dayanamadım hemen yazmak istedim bugun nişanlımın yanına gittim normalde carşamba gidecektim ama pazartesi gel dedi nikah işlemlerini hallettik ve nikah günümüzü aldık 31 temmuz 11.30da nikahım ayy cok heyecanlıyım evimize gittik bugun yine perde ölcüsü aldık
opuyorumnanaktan

günaydın kıızlar ,bugün nasılsını?

yine çok sıcak bugün...

nikah günü almıssınız prensescim hayırlı olsun ...

tünaydın kızlar..ne var ne yok ,keyifler nasıl bakalım,geçmişi hiç okuyamadım,vaktim olursa okuycam ..
prensescim hayırlı olsun canım.
cmtsi günü düğüne gittim,öğlen nikahları vardı akşamda yemekleri çok güzeldi.darısı bizim başımıza inşş.pazar da perde modellerine baktık,zaten kiraya çıkacağımz evde belli olduğu için yine rahatız,birde davetiye beğndik,fikir oluştu kafamızda.
bu arada ben doğum kontrol hapı hiç kullanmadım,banada hep kilo aldırıyor diyorlar,geçen ay gitmiştm kadın doğumcuya bana da anlattı ama ben hormonlarımla oynatamam,doğum kontrl hapı kullanmayı hiç düşnmyrz.niye herşeyin cefasını biz çekiyoruz dimi ama .

bende ılac kullanmayı dusunmuyom
baska yolu vardır elbet demı ya
sormak lazım

pamuk hıc fıkrım yok

ya kızlar sohbetinizin gerisinde kalıyorum ama sabah kadın doğum doktorumun isteği üzerine göğüs ultrasonu çektirdim be her iki göğsümde de bi sürü kist çıktımafoldumben radyolog kadın iyi huylu dedi ama ben akşam kendi doktorumla konuşmadan rahat edemiycemmafoldumbenmafoldumben

canım benim gögüsler tamamen yag kitlesinden oluşur o yüzden ufak kistler oluşabilir bunu dert etme sen iyi huyludur rahat ol bence

kafana takma
ınsan kendının dr evvela bunu unutmalmaz:
moral cok onemlı senınkılerde ıyı huylu imiş
artı göğüste olması normal pamukun dedığı gıbı
baska bı dr daha gıt ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…