Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
didem hangi d.kontrol hapını kullanıyorsun cnm
bende kullanıyorum diane 35 ti ağustosta yasmin e başlıyorum..
bacım burda sıtelere yakın bı sahıl var anasını satam ıstanbul yanında haltetmıs yanı super ya denız mıss gıbın berrak gorsen yarın sessız sakın bı yere gıdıcez kepez e gıdıoruz sonrada yenıkoy dıe bı yer varmıs orda dayılarının yerı varmıs kuzu cevırcekler ohhh anasını canım benım valla sende gel yanıma beraber gıdek olmamıı kısss..
ıns gelırsın canakkale taraflarına ben ılk kez geldım super bı yermıs ıns assos ada ugrucaz sonra sehıtlık felan gezıcez kısmetse..hihoyyyt
kıss sen naptın hallettınmı hazırlıkları?herkes yazıo valla mobılyalar alınmıs hersey tamam dıe bende hala tık yok hep tadılata odaklanmıstım oda olmadı tabı uzulmuyorum ınsallah kendı evımızde olucak en azından benım bır umudum var kı olmasa da askımla bı omur boyu kırada oturmaya razıyım hersey kısmet Allah neyse hayırlısı bızım ıcın onu bıze yasatsın:Saruboceq:
amin inşallah :Saruboceq:kandiliniz mübarek olsun kızlar
tüm dualarımız kabul olur inşallah:Saruboceq:
Rabbim , kuracağımız yuvalara huzur , sağlık , mutluluk ve bereket versin:Saruboceq:
ben kış ayından beri yasmin kullanıyorum kilo aldırmadı. hemde hiç.inşallah bir zararı olmaz dkh kilo yapıyor diyolar korkuyorum ben bakalım ben daha ilgilenmiyorum şimdilik onlarla bana kadar siz tecrübeli olacaksıbnız sorar sorusturur giderim doktora...
esracım hoşgeldin..
ben de ttopiğe tam esra nerde dün yoktu ddemeye geliyordum :)
kızlar yaa nikahta ne giysem sizce acaip kararsızım offf
ya kızlar sohbetinizin gerisinde kalıyorum ama sabah kadın doğum doktorumun isteği üzerine göğüs ultrasonu çektirdim be her iki göğsümde de bi sürü kist çıktımafoldumben radyolog kadın iyi huylu dedi ama ben akşam kendi doktorumla konuşmadan rahat edemiycemmafoldumbenmafoldumben