2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

evet hepsi kalın kafalı. bide feminist taktı bana. tabi işine gelmiyo hakkımı savunmak :oklava:
minilya tatil yapıyorsun ne güzel. bizim yerimizede eğlen bacım :gitme:

bacım burda sıtelere yakın bı sahıl var anasını satam ıstanbul yanında haltetmıs yanı super ya denız mıss gıbın berrak gorsen yarın sessız sakın bı yere gıdıcez kepez e gıdıoruz sonrada yenıkoy dıe bı yer varmıs orda dayılarının yerı varmıs kuzu cevırcekler ohhh anasını canım benım valla sende gel yanıma beraber gıdek olmamıı kısss..
ıns gelırsın canakkale taraflarına ben ılk kez geldım super bı yermıs ıns assos ada ugrucaz sonra sehıtlık felan gezıcez kısmetse..hihoyyyt
kıss sen naptın hallettınmı hazırlıkları?herkes yazıo valla mobılyalar alınmıs hersey tamam dıe bende hala tık yok hep tadılata odaklanmıstım oda olmadı tabı uzulmuyorum ınsallah kendı evımızde olucak en azından benım bır umudum var kı olmasa da askımla bı omur boyu kırada oturmaya razıyım hersey kısmet Allah neyse hayırlısı bızım ıcın onu bıze yasatsın:Saruboceq:

merhabalar kızlar hayırlı kandiller
izin izin dedim izin de bitti yarın işbaşı...ama çok şükür az bi eksiğimiz kaldı bütün önemli işleri hallettik:nazar: mobilyalar tv tv sehpası banyo dolabı tesisat salon perdesi vs derken bayağı bi yol katettik şimdi evin temizliği yapılacak sonra da ramazana kadar inşallah yerleşim bitmiş olacak:Saruboceq:

amanda amannn hersey tamamlanıo ne guzel ne guzel ıns cnmcım hersey gonlunce olur halledersınız bı an once..
bak daha benım suan ev bıle bellı degıl ama suan takmıorum hersey olur kısmetse sımdılık ev bakıoruz ıns buluruz zaten tatılden döndüğüm zaman ılk işim basımızı sokacak ufak bı daıre bakmak olucak..

kandiliniz mübarek olsun kızlar
tüm dualarımız kabul olur inşallah:Saruboceq:
Rabbim , kuracağımız yuvalara huzur , sağlık , mutluluk ve bereket versin:Saruboceq:

hoşbuldum canım sen de hoşgelddin?
nasılsın?durumlarn nasıl düzeldi mi artık nişanlınla hallettiniz mi sorununuz tamamen?

günaydın didemcim..

nasıl geçti tatilin,baya hafifletmişsiniz her şeyi özet geçmişssin okudum anlat hele ayrıntılarıyla :)

günaydın didemcim..

nasıl geçti tatilin,baya hafifletmişsiniz her şeyi özet geçmişssin okudum anlat hele ayrıntılarıyla :)

canım benim gün gün anlatayım:)
pazar günü mobilyacıya gidip yatak odası koltuk takımı siparişlerini verdik,
pazartesi ikea ya gidip tv sehpası ve banyo dolabı aldık...hee bi de duş perdesi
salı günü ben evde kışlık eşyalarımı ayırp bi bavula kaldırdım
çarşamba tv ve portmanto aldık, evi temizledik biraz
perşembe serbest gündü...teyzeme gittim ben dekaydirigubbakcemile3
cuma kadın doğum doktoruna gittim korunma konusu ile ilgili:utangac:
cumartesi tv miz teslim edildi bi de oturma odasına perde aldık

dün de dinlendim sadecea.s

canım benim gün gün anlatayım:)
pazar günü mobilyacıya gidip yatak odası koltuk takımı siparişlerini verdik,
pazartesi ikea ya gidip tv sehpası ve banyo dolabı aldık...hee bi de duş perdesi
salı günü ben evde kışlık eşyalarımı ayırp bi bavula kaldırdım
çarşamba tv ve portmanto aldık, evi temizledik biraz
perşembe serbest gündü...teyzeme gittim ben dekaydirigubbakcemile3
cuma kadın doğum doktoruna gittim korunma konusu ile ilgili:utangac:
cumartesi tv miz teslim edildi bi de oturma odasına perde aldık

dün de dinlendim sadecea.s

ohh canım ne güzel bitmiş çoğu şey :)ne güzell

ne dedi doktor ?

böcüğüm sen bu hızla 1 aya kalmaz evleneceksin canım yaa nerden bakıyorsun ev netten dimi ne fiyat aralıgında bakıyorsun?

ohh canım ne güzel bitmiş çoğu şey :)ne güzell

ne dedi doktor ?

canım doğum kontrol hapı önerdi zaten eski doktorum kendisi. şimdi hangi hapı vereceğini kararlaştıracak önce göğüs ultrasonu istedi, yarın onu yaptırıp tekrar görüşecem ve bu ay adetimde kullanmaya başlayacam adetimi de balayı dönemine denk getirmemek için ayarlayacazkaydirigubbakcemile3 eğer düzenli kontrollerini yaptırıp dikkat edersen hapın sadece faydasını yaşarsın bi zararı olmaz dedia.s

netten bakıyom ama bı mok yok
500 600 tl arası cnm
mumkunse 2+1 olsun ozellıkle mutfağı buyuk olsun

canım doğum kontrol hapı önerdi zaten eski doktorum kendisi. şimdi hangi hapı vereceğini kararlaştıracak önce göğüs ultrasonu istedi, yarın onu yaptırıp tekrar görüşecem ve bu ay adetimde kullanmaya başlayacam adetimi de balayı dönemine denk getirmemek için ayarlayacazkaydirigubbakcemile3 eğer düzenli kontrollerini yaptırıp dikkat edersen hapın sadece faydasını yaşarsın bi zararı olmaz dedia.s

inşallah bir zararı olmaz dkh kilo yapıyor diyolar korkuyorum ben bakalım ben daha ilgilenmiyorum şimdilik onlarla bana kadar siz tecrübeli olacaksıbnız sorar sorusturur giderim doktora...

böcüğüm anladım cnm boş zamanlarımda netten bakarım bn de senin için atarım msn den adreslerini...

dıdem hazrlıklarını okudum ama yazmamışım
ayy kafam cok karma karısık kusra bakma
yok senden önce evlenmem herhalde yanı ınş

aybuer saol cnm

Back