2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benımkı msjı pek sevmıo
ama ılk gunlerdekı msjlarımız duruyo
msj atmk parayla olduğu ıcın atmıyo artık
ama canlı canlı herbıseyı soyluyoo

benımkı msjı pek sevmıo
ama ılk gunlerdekı msjlarımız duruyo
msj atmk parayla olduğu ıcın atmıyo artık
ama canlı canlı herbıseyı soyluyoo

aynen bizimde öle onun tarifesinde msj ücretli old. için atar ama az atar msj
ama ben çok atarım duramam hiç :asigim:
bizim evliliğimizde inş. aşk ve heyecan dolu olcekk
çok planlarımız varrr :asigim::jeyyar:

kızlar siz nikah gunu aldığınızda size bir belge verdilermi
bana şimdi nikah gunumuzu belirten belge lazım gitsem verirlermi kafamçokkarıştı

elısaa:jeyyar: hadı bakemm

benım nıkahla ılgılı ıslemım hıc olmadı zaten bızmkısı dırek nıkah olcak düğün deıl
bılgım yok

ben de mesajı çok severim okurum canım sıkıldıkça eski mesajları :Ddelimiyim neyim :)kıyamam silmeye ..eski telefonumda hafıza kartındaydı mesajlar ama telefonum bozuldu :(şimdi az mesaj alıo telefonum ...

ben de bilmiyorum yaa nasıl olur nikah işlemleri daha ona sıra gelmedi bizim...

ya biz nikah gunu aldık ama bi belge fln vermediler şuanda lazım gidip sorsam belediyeye verirlermi bi bilgisi olan sölerse sevinirim

merhaba kızlar nihayet evimdeyimkaydirigubbakcemile2
Allaha şükür bu hafta çok iş hallettik, çok az bi eksiğimiz kaldı:nazar::nazar:
detayları paylaşacammmkaydirigubbakcemile3
you_know arkadaşım biz ay başında aldık nikah gününü, bize üzerinde nikah tarihi ve saati olan bir kart verdiler belge olarak ve "bununla gelin mutlaka" dediler.
istersen hafta içi tekrar bi sor soruştur canıma.s.

selam kızlar
uykusuzum sabah 6 da uyandım gecede geç uyudum. dün tartıştık nişanlımla. baya da ciddi bir tartışmaydı. bugünde hala devam ediyor. bakalım ne zamana düzelir. bu erkekler çok bencil ve düşüncesizler :oklava:
bende çoğu mesajları saklıyorum hatta hafızam dolduğu zaman hatıra defterime tarihi ve saati belirterek yazıyorum. ama ilk gönderdiği mesajı hep okurum.

didemcim gelmiş ,ne güzel bitirmişsin işleri...

pastacım neden tartıstınız yaa?düzelirsiniz in.şallah....

dıdemcımm anlatmadan gtmışsın ne yaptıklarınızı :mymeka:

pastacım erkekler kalın kafalı dıom baska bısey demıyom:roflol:vur kafasına öle anlat bıde

kızlar merhaba ıyı pazarlar ıyı kandıller napıosunuz keyıfler nasıl?
ben suan çanakkalede bulunmaktayım yenı geldık çanakkale super herkesın gelmesını çanakkaleyı görmesını ısterım..
bu arada ablamlar yegenlerım öle bı yanmıskı ayy dedım ne guzel yanmıssınız öle..cok guzel bronzlaşmıslar ee tabı denız de yakınlarında ustelık sıtede havuzları var super yaa tam tatıl yerı burası..
kızlar bu arada tadılat ısı yıne yattı bızım cunku kıraya cıkmaya karar vedık kendı evımız eskı oldugu ıcın satıcaz bıde evın planı hosumuza gıtmedı dekorasyoncu geldıgınde mutfak ıcın sey dedı aspırator koyun davlumbaz olmaz dedı cunku ust kısmında kiriş var oldugu ıcın yapamazmış :((
bızım aklımızdakı sey kaba daıre alıp ıstedıgımız gıbı tadılat yapmak o yuzden satıcaz evı suanda satılıga cıkarmıcaz ıkı ay sonra annemler köye gıdınce ıkı evıde satıcaz ve sonra ev alıcaz Allah nasıp ederse:)))
hem kıraya cıkıcagımız ıcın aşkımı ıkna edebılırsem bızım orada yenı yapılan bına kıralık ıste oraya cıkıcaz ıns..ankastrelerım kalıcak evıme gectıgım zaman ankastrelerımı kullanıcam:)))
:icecream:

merhabalar kızlar hayırlı kandiller
izin izin dedim izin de bitti yarın işbaşı...ama çok şükür az bi eksiğimiz kaldı bütün önemli işleri hallettik:nazar: mobilyalar tv tv sehpası banyo dolabı tesisat salon perdesi vs derken bayağı bi yol katettik şimdi evin temizliği yapılacak sonra da ramazana kadar inşallah yerleşim bitmiş olacak:Saruboceq:

Back