cnm çok çok uygunmuş kirası
bizim bulduklarımız 450 / 550 arası mafoldumben
ısınması nası peki ? d.gaz mı :uhm:
prensescim ne güzel hepsini bitirecek olmanızbende carşamba günü bandırmaya gidicem nişanlım gidip sormuş senin ikametin burda oldugu için sadece kimliğile gelsin yeter demişler
bende emin olamadım bugun bandırma belediiyeyi arardım orda her iş halledebiliyomuşum hemde
adam 1saatte halladersniz dedi baya sevindim çarşamba onu halletcem bizim davetiyeler falan var daha onalrıda ramazanada bastırcaz ama bu seviyeye gelmek zorundayız cünkü annem herşey ramazandan önce bitsin diye başımın etini yiyo ceyiz gidecek yani ramazandan önce nikah olacak herşey bitmesse ceyiz serme nasıl olacak mecbur sıkıştırıp yapıorım ondan daralıyorum yoksa düğüne daha 2.5 ay var
evet doğalgaz. hatta mutfak galiba yerden de ısınıyor. onu tam bilmiyorum. bir banyo ile birlikte tuvaleti var birde ayrı olarak normal tuvaletlerden var. ev güzel ben çok beğeniyorum. işte tek sorunları çok ses geçiriyor.
bende carşamba günü bandırmaya gidicem nişanlım gidip sormuş senin ikametin burda oldugu için sadece kimliğile gelsin yeter demişler
bende emin olamadım bugun bandırma belediiyeyi arardım orda her iş halledebiliyomuşum hemde
adam 1saatte halladersniz dedi baya sevindim çarşamba onu halletcem bizim davetiyeler falan var daha onalrıda ramazanada bastırcaz ama bu seviyeye gelmek zorundayız cünkü annem herşey ramazandan önce bitsin diye başımın etini yiyo ceyiz gidecek yani ramazandan önce nikah olacak herşey bitmesse ceyiz serme nasıl olacak mecbur sıkıştırıp yapıorım ondan daralıyorum yoksa düğüne daha 2.5 ay var
pastaaaa düğün salonumuzun adı donatım düğün salonu imiş cnm
gittin mi hiç ???
tatlım güle güle oturursunuz inş. aşk yuvanızda :asigim:
ses geçirdiğini nerden biliyorsun pekii
ceyıs alamıyom ancak mutfak esyası alıyom kucuk seylerben sorayım canım kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyor hazırlıklar. çeyiz çemen ne durumda? eksikler varmı?
çünkü senin bi çok çeyisini biliyorum böcük kaydirigubbakcemile3 hepiciğinide çeyis topikinde gördük. maşşalah bi çoğunu aldın ve aradan çıkardın senGüle güle kullan hepiciğinide kocişinlekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?