2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cnm çok çok uygunmuş kirası
bizim bulduklarımız 450 / 550 arası mafoldumben
ısınması nası peki ? d.gaz mı :uhm:

evet doğalgaz. hatta mutfak galiba yerden de ısınıyor. onu tam bilmiyorum. bir banyo ile birlikte tuvaleti var birde ayrı olarak normal tuvaletlerden var. ev güzel ben çok beğeniyorum. işte tek sorunları çok ses geçiriyor.

bende carşamba günü bandırmaya gidicem nişanlım gidip sormuş senin ikametin burda oldugu için sadece kimliğile gelsin yeter demişler
bende emin olamadım bugun bandırma belediiyeyi arardım orda her iş halledebiliyomuşum hemde
adam 1saatte halladersniz dedi baya sevindim çarşamba onu halletcem bizim davetiyeler falan var daha onalrıda ramazanada bastırcaz ama bu seviyeye gelmek zorundayız cünkü annem herşey ramazandan önce bitsin diye başımın etini yiyo ceyiz gidecek yani ramazandan önce nikah olacak herşey bitmesse ceyiz serme nasıl olacak mecbur sıkıştırıp yapıorım ondan daralıyorum yoksa düğüne daha 2.5 ay var
prensescim ne güzel hepsini bitirecek olmanız:nazar: biz farklı ilde olduğumuzdan zor oluyor bizim
evet doğalgaz. hatta mutfak galiba yerden de ısınıyor. onu tam bilmiyorum. bir banyo ile birlikte tuvaleti var birde ayrı olarak normal tuvaletlerden var. ev güzel ben çok beğeniyorum. işte tek sorunları çok ses geçiriyor.

tatlım güle güle oturursunuz inş. aşk yuvanızda :asigim:
ses geçirdiğini nerden biliyorsun pekii

bende carşamba günü bandırmaya gidicem nişanlım gidip sormuş senin ikametin burda oldugu için sadece kimliğile gelsin yeter demişler
bende emin olamadım bugun bandırma belediiyeyi arardım orda her iş halledebiliyomuşum hemde
adam 1saatte halladersniz dedi baya sevindim çarşamba onu halletcem bizim davetiyeler falan var daha onalrıda ramazanada bastırcaz ama bu seviyeye gelmek zorundayız cünkü annem herşey ramazandan önce bitsin diye başımın etini yiyo ceyiz gidecek yani ramazandan önce nikah olacak herşey bitmesse ceyiz serme nasıl olacak mecbur sıkıştırıp yapıorım ondan daralıyorum yoksa düğüne daha 2.5 ay var

canım ramazandan önce yapmayı bizde istiyoruz. annen haklı çünkü zaten günler uzun sıcak birde oruçlu olacaksın. ayrıca iftarların oalcak o telaşede bunlarla hiç uğraşılmaz.
Allah yardımcımız olsun canım :Saruboceq:

pastaaaa düğün salonumuzun adı donatım düğün salonu imiş cnm
gittin mi hiç ???

gittim canım. gayet güzel bir salon. düğününüz gündüzmü

cnm nişanlım bize sordu gündüzmü gecemi die
mecburen gündüz düğünü olmasını istedik çünkü bizim memleketten gelenler gündüz geri rahatça dönebilsinler die

tatlım güle güle oturursunuz inş. aşk yuvanızda :asigim:
ses geçirdiğini nerden biliyorsun pekii

amin inşallah canım
nişanlım yaşıyor şu anda o evde. kendisi anlatıyor.binadakilerin sesi hep duyuluyor. evi tutmadan önce görmeye gittiğimizde zaten 2 kat aşşağıdakilerin sesleri gelmişti. çok tuhafıma gitmişti

ben sorayım canım kaydirigubbakcemile5
nasıl gidiyor hazırlıklar. çeyiz çemen ne durumda? eksikler varmı?
ceyıs alamıyom ancak mutfak esyası alıyom kucuk seyler
taksıt oduyom cunkum
:delphin:

çünkü senin bi çok çeyisini biliyorum böcük kaydirigubbakcemile3 hepiciğinide çeyis topikinde gördük. maşşalah bi çoğunu aldın ve aradan çıkardın sen:nazar: Güle güle kullan hepiciğinide kocişinlekaydirigubbakcemile3

he öle de bende bılem:Saruboceq:

aynen ben de böcüğüm yaa sabah geç kalkmısım zaten saati 6 40 a ayarladım sanıyorum 7 40 mış çalmadı alarm bi kalktım6 55 saat hemen babamı kaldırdım beni durağıma kdar getirdi servisi kaçırsaydı işim küldü gelemezdim buraya kendim :)

akşam da geç yattım arkadaşım vardı onun bebeğini sevdim derken uyumakta yarım saat geciktim....

bende telde konuşmaktan 2de yattım
gözlerım acıyo sbhta erken kalkıyom
ayy bıde cok sıcak ve hastayım ınan hıc cekıllmıyo
duş alım dedım vazgectım
duş alınca hastalık donemım uzuyu
senınde öle oluyo mu

ben de pek duş almam o döönemde canım ilk günleerde özellikle.yok benim hep aynıdır süresi değişmez,zamanı ve süresi değişmiyor genelde...
off sen daha geç yatmıssın biz kaç gündür konusamıyoruz konturumuz yok aşkım uyuyp kalıyor bir de...

günaydın elisacım..

bızım hattımız sınırsız oldu:jeyyar:
durmadan konusuyok
aslında şöle oluyo
aksama kadar ben ısyerımde pek konusamıyom göze batıyo
sonra o işbaşı edıy
hayatta konusamıyoz onunla ınanılmaz yoğun:bbo:
sonra gece bı baslıyokk sabahlar bzım:roflol:
hep düğün nışandan bahsedıyoz

ben banyo edım yarım gun hıc gelmıyo sonra tekrar baslıyo

Bizimde sınırsız birbirimizde uzak old. için tek iletişimimiz tlf.
gündüz işyerinde sahiden konuşulmuyoo
aynen bizde gece çok konuşuyoruss evlenince özlerim hee bu gece sohbetlerini :))))))))))

abımle yengemde uzaktalardı
bırı duzcede bırı ıst durmadn konusurlardı
sımdık abım tam bı odun
hıc aramıyo
zavallı yengem
evlılık hep böle deıl kısıler yapıyo

şimdi bu benzetme aşkımla banamı yapıldı böcükkk :))))
erkeklerin çoğu evlenince ilgiden ödün veriyor doğru malesef

bizim de cep öğrenci daha çok mesajlaşıyoruz biz günde 2 defa falan konusuyoruz .o yüzden sıırsız yapmadık.ahh biz de eskiden çok sık koonusur ve mesajlaşırdık yıllar geçtikçe azaldı konuslarımız da mesajlar da...

ilk çıkmaya başladıgımız zamanlarda ilk bir yıl falan sabah kalkardım telefonunda en az 10 sms olurdu hatta öğrenciyken bi sabah 40 a yakın mesaj geldi aşkım gece yazar biriktirir sabah işe giderken atardı o çok msj geldiği sabah ev arkadasım rahatsız olmjustu sabah sabah omsj seslerinden...şimdi özlüyorum o günleri ama arada çosuyor atıyor yine aşkım :D

yok nan genel olarak benım abımlerın eskı hallerınden eser kalmadığını belırtım dedım:roflol:
ama eşlerınındende kaynaklanıyo
ben askımla yenı yenı seyler kesfetcem:jeyyar: süper bı evlılık olcak ınş
benımkısı zaten yerınde duramayan bı ınsan
allahım ıyııkı var o

böcüğüm yaa ne mutlusun aşk dolusun Allah bu mutluluğunu bozmasın hiç...

Aşklarımızla mutlu bir hayat yaşayalım hepimiz...

Back