2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

allahııım sorunumu varmış sanırsın kkarşındaki ergen. ama senin cevap daha hoş tek derdin bu olsun haa
 
Allah korusun yaa, bu hastalığın kimde çıkacağı belli değil gerçekten de... Allah yardımcısı olsun.
 

İNŞALLAH CANIM şifa olsun derler ya hanii yarasın kızımın adaşınaa:))

Sibel, Sema ve Semra isimlerinden de genelde doktor yada hemşire çıkıyo :))

:))semayı bilmiyorum ama sibel 3 tane tanırım semra 1 tane ama dördüde doktor olcak yoldan çoktan çıkmışlardı canım :))) (istisnalar kaydeyi bozmaz)


ve tanıdığım en cadı kadınların adı hep ayten:)))söz meclisten dışarı

hahhaha evet bizim burdada var bi tane ayten aman ne cadı ne cadı borozan ayten diyolar kadına ayy bi ses varr karşı binamızda oturuyo yoldan geçenle birinci katının balkonundan konuşması sanki dersinki kadın yan odada harbiden borozan yaniii:))

allahııım sorunumu varmış sanırsın kkarşındaki ergen. ama senin cevap daha hoş tek derdin bu olsun haa

duruda gereksiz bişeye çok ağlağı zaman yapma be kızım değermi gözyaşlarına diyorum der anne der diyo :)
 
hatırlarsanız çağana doğumgünü hediyesi bir yağlıboya yapmıştım. perspektifi kötü oldu ama oldu işte. paylaşayım dedim aklıma geldi de..
 
allah şifalar versin filiz. hepimizide korusun bu hastalıktan. benimde işyerinden çok sevdiğim bir arkadaşım var. mesane kanseri atlatmış ama nasıl atlatmaksa bu hala kanar durur. yarında ona bi işlem yapacaklar ameliyathane ortamında uyutarak. çok gergin. bizde gerginiz tabi. arkadaşımın hayatta kimsesi yok iki kız kardeşi var onlarda bundan medet umar. eşini iki yıl önce kalp krizinden kybetmiş bir tek oğlu var. allah ona bağışlasın diye hep dua ediyorum.
 

Amin Serpil amin, inşallah o da atlatır biran önce Allah oğluna bağışlasın dediğin gibi



Resim'de çok güzel olmuş bu arada.
 
kızlar çok ciddi bir şekilde fikirlerinize ihtiyacım var.
bugün kreşten gelen notu okurken baktım ki farklı bir öğretmen yazmış. çağanın şurubunu içip içmediğini de yazmamış. normal öğretmenimiz olsa içirmiştir derim ama böyle olunca öğrenmek için kreşi aradım. işte sekreterlik işlerini yapan bayanla konuştum nurcan diye biri bakmış dedim. şurubunu içmişmi öğrenip bana dönermisiniz dedim. neyse o birden heyecanlandı falan işte bugün o bakmadı grup değiştirmeyi düşünüyoruz pınar hanımla birlikte baktılar ama defteri nurcan yazmıştır ben size dönerim dedi. ama dönen eden yok. neyse pınar hanımı aradım konuştuk. bugüün ben bakmadım nurcan baktı dedi. onada ilettim ama unutmuş olabilir dedi. çağanda içirmediler demişti çağan öyle diyorsa doğrudur içmemiştir ne desem yalan olur dedi. ee sekreter ikinizin baktığını söyledi dedim. yok dün birlikte baktık bugün gruplar değişti. ben 2-3 öğrencimle birlikte bir üst gruba geçtiim dedi. veliler bilgilendirilmemiş herhalde bende anlamadım bütün düzenim bozuldu çok üzgünüm çocuklarımı çok seviyordum ayrılmak çok kötü oldu benim açımdan da dedi. toplantı yapcakmış müdür ama ne zaman bilmiyo. çağan kreşe temmuzda başladı bu 4. öğretmen. ben bunu normal görmüyorum. ona sordum tabiki hiç iyi birşey değil dedi.
benkreşi seviyorum normaalde çağanda seviyo. o yüzden ordan alıp başka biryere vermeyi düşünemiyorum. ama böyle olunca da çok sinirlerim bozuldu. çağana sorarsan yeni öğretmenini sevmiş o iyi ben onla öğrencem diyo. sarp dorukla da ayrılmışlar bi daha oynayamıycn dedik o bana kızmıştı zaten dedi. şimdi ısrar edip bastırıp eski sistmele devam etmelerini mi istemeliyim yoksa bırakalım böyle mi olsun bilemedim. ama bildiğiniz gibi değil çok sinirlendim. insana bi haber verilir dmi ama emrivaki pat diye böyle birşeyi kabul edemiyorum.
 
Günaydın,

Serpilcim bu olaya yakın bir olayı bende egehanı kreşe verdiğimde yaşamıştım.Öğretmeni işten çıkmış, ama dönüp velilere herhangi bir şey söylenmemişti.Egehan o sırada 1,5-2 yaşlarındaydı. Çocuğun birine alışması dönemi zaten zor oluyordu.Sabahları götürdüğümde başka biri kapıyı açtığında içeri girmek istemiyordu. Sadece kendi öğretmeni kapıya geldiğinde ona gidiyordu.1-2 sabah öğretmeni haricinde başkaları açtı, ben de bunu kreş sahibine söyledim.Ama o zaman bile bana ayrıldığını söylemediler.Çıldırdım ayrıldığını öğrendiğimde, zaten yaz dönemine giriyorduk, okuldan almayı düşünüyordum, hemen aldım.Bana bilgi verilmemesinden dolayı.
Çağan o öğretmeni sevdiyse çok fazla sorun yok, ama bence kreşe bunun böyle olmaması gerektiğini, bu tür değişikliklerin velilere de danışılarak yapılması gerektiğini söylemen lazım.Sonuçta senin kreşte olduğu sürece yapılan şeylerden bilgi alman gerekiyor.Ve çocuğunla ilgili hangi bilgileri alacağını ancak bilirsen yeni öğretmene anlatabilirsin.
Sistem değişsin ama bilgi verilerek değişsin.Benim düşüncem bu.
 

Bencede Çağan açısından bir sorun yoksa bu şekilde devam etsin ama birdaha böyle birşey olmaması gerektiğini kesin bir dille bildir kreşe. Öyle saçmalıkmı olur kimsenin kimseden haberi yok.
 
Günaydın... yaglı boya tabloya bayıldım.. eminim caganada çok begenmiştir... ellerine saglık...

kres konusunda ezgi 3 yasını doldurmadan bir üst sınıfa (3 yas ve üstü sınıfına) almışlardı.. ondan büyukler ezginin eski sınıfında kalmıştı bende çok bozulmuştum... ama sonra çok memnun kaldım... çünkü burda kitaplar sayılar renkler vs ögrendi...

çocukları seviyelerine göre ayırmasını iyi biliyorlar bence öğretmenler .. ezgiden buyuk olup algısı kötü olan bir iki çocuk hala küçük grupta ... orası daha çok oyun gurubu ...

yeni ögretmenide çok sevdi zaten hep yemeklerde bazı oyunlarda beraber oluyorlar alışıktı... tabi yine de uyar haber verseydiniz vs diye..

şurup meselesine gelince... antibiyotik kullanıyor cagan şimdi dimi sabah akşam kullanıyor sabah çıkmadan ver sen akşamda yine sen ver... ben hep öyle yapıyorum... öglen içeçegi zamanda okulu arayıp hatırlatıyorum...
 
valla derya bende hep öyle yapıyordum ama bunun ilk dozunu akşam 10 da verebildiğim için okula kaldı olay. antibiyotik olduğu içinde saatine uymak gerekti.
bu temmuzdan beri 4. öğretmeni olacak. biraz abartılı değilmi sizcede. ve bu sefer işte her yaş grubunu kendi yaşlarıyla bırakmaya karar vermişler. böyle dengesizlikmi olur. bi seviyesine göre ayır bi yaşına göre deneme tahtası mı bunlar. bugünde alamlar çalmamış. uyumuş kalmışız çağanı servise veremedik evde benimle şimdi. artık toplantıyı ne zaman yaparlar bilmiyorum ama çok söyleyeceğim söz var onlara. gece rüyamda bile söyledim durdum. o kadar sinirlenmişim ki kaslarım tutulmuş sabah ağrıyla uyandım

tablomu beğenmenize sevindim. daha da güzellerini yapıcam inşallah. kara kalem çalışmaya çalışıyorum şimdi çok zevkli bir iş tavsiye ederim. 1-2 yıl sonrada çağanla beraber bir kursa gitmeyi düşünüyorum
 


Çağanla beraber resim kursu harika fikirmiş tuttum bunu:)) Bende çok severim resim yapmayı elimde yatkındır ama öyle özellikle oturup birşey yapmış değilim. Çalışmayı bırakınca ilk yapacağım iş yemek kursuna ve resim kursuna gitmek olacak benimde.
 
pasta kurabiye kursuna falan gidebilirim bende:)))

ezgide bugun okula gitmek istemedi.. annemi aradım ona bııraktım.. şimdi aradı ateşi çıkmış... herşeyde vardır bir hayır iyiki göndermemişim... bende işlerimi toparlayıp gidicem..

ateş oldumu kimseye bırakamıyorum sanki kadın 2 çocuk buyutmemiş ya...
 
ayyy çok geçmiş olsun derya. tez atlatır inşallah. çocuklar hasta olmasın yaaa.. bizde olmayalım kimse olmasın dileğini yerim tutma der annem hep. biz olalım diycektim aaaaaaa niye biz oluyomuşuz dimi ama.

derya sen git pasta kursuna falan. sen o konuda yeteneklisin zaten. aslına bakarsan kimine göre mesela bana ders verecek durumdasın ama gitmen iyi olur. bakarsın sende bi butin pastacılık işine girersin şubelerin olur falan .duyguda cafe açacak inşallah beraber çalışrısınız bizde toplatılarımızı partilerimizi yaparız oohh mis gibi. bak iki dakkada organizasyon:))

kuzi yeteneğin varsa uğraş sende çocuklarla zor oluyo evet ama ben çağana suluboya ve tuval aldım ben tezgahı kurunca onada açıyorum boyuyoruz beraber
 
Geçmiş olsun Ezgi'ye inşallah çabuk atlatır da gerisi gelmez, demekki keyfi olmadığı için gitmek istememiş çocuk.


Serpil bizim evin duvarları Elif'in karakalem çalışmalarıyla dolu zaten, bir de eline suluboya verdiğimi düşünemiyorum valla :))))
 

Hemende hasta oluyo bu çocuklar biz çok şükür bu kışı iyi atlatıyoruz hasta olmadan.... (yarına hasta oluyomuş şimdi :) )

ismailde boyama yapmayı çok seviyo şimdi yumurcak TV de bay becerikli var ona bayılıyo bende birkaç malzeme aldım. kreşe gitmediğimiz için evde faaliyet yapıyoruz... makarna saçlı adamlar yaptık bugün.... suluboyada aldık değişiklik olsun die çok güzel kullanıyo...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…