2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gününüz aydın olsun
ismailin şu üstten ikinci pozuna bayıldım. o ne bakış o bizim mahalleede yamuk olmaz bakışı.bizimde kaynımın düğünü var.gelinliği 3000 e alıyoruz demişler işte en son 2100 e almışlar artık nasıl o kadar pazarlık oldu bilmiyorum da bana yine de yüksek geldi
 
hatice sizede geçmiş olsun.
emelle konuşursan selam söyle geçmiş olsun dediğimide söyle
kuzi seninde tahminin iyiymiş.sarışın olması konusunda. nası tahmin ettin ki

:)) sizde de varmıdır bilmiyorum da ben isimlerle tipleri çok karşılaştırırım, mesela çağan ismine zaten sarışın beyaz tenli bir çocuk yakışırdı bana göre :)) mesela özlem isimli bir insan koyu renk ve dalgalı saçlı, beyaz tenli ve burnu biraz kemikli, olmalı gibi hehehhe
 
Süslü Ezgi herzamanki gibi şık ve zarif, İsmail'de tam bir şirin, maşallah kuzucuklara
 
Durusu geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız, nedir bu herkes antibiyotiğe başladı biranda


Serpil normal bir gelinliğin fiyatı zaten 1000 TL civarlarında, alacak olduktan sonra 5000 TL'ye de gelinlik alırsın, üzerindeki taşları falan pahalısından işlermişlerdir, gramı dünya para swarovski taşların.
 
Günaydınlar,

Çağanda ezgide ismailde çok tatlı çıkmışlar. Yalnız ezgi resimde tam bir hanfendi pozuna bürünmüş, bak erkeklerin yaptığı şaklabanlıklar yok:))))

Sana hiç benzemediğini biliyorum serpil.Facete görmüştüm doğum günü resimlerinizi.Bizim ki de bana benzemiyor.Niyeyse çocukların çoğu babaya benziyor kız erkek anlamadım gitti:))))
Ama seni annesi olarak görmemeleri ayrı bir garip yani.

Serpil gelinliği ne yapacaksın hayatım, yeniden mi evleneceksin yoksa çağanı mı evlendireceksin:))))
 

kardeşim mayısta evlendi.. fatihe gittik bakmaya ... yuzlerce gelinlikçi var orda.. orta halli birşey arıyorduk.. bherkes kapıyı 2000 den açıyor zaten.. ama onlarda giiylcek gibi değil... iyi birşey almak istiyorsan 3000 i vericeksin.. normal yani fiyat...

benim gelinliğimi yaptırdığım yer moda evi olmuş ilk oraya gittik... 10 bin lira dedi gelinliğe dedik veremeyiz o kadar... kapıdan çıkarken tamam 4000 olsun diyordu düşünün yani :))))
 
vay be 10000 den 4000 e inanılmaz. asıl para bu işte galiba.
meral kıııızz o günleri de görürmüyüz gürürüz inşallah evlatlarımızın evlendiklerini de
kaynımın düğünü var mayısta gelinlik ona. evet bana hiç benzemiyo eşime benzemesi çok hoşuma gidiyo aslında . copy past yaptım diyorum herkese..
bugün hastanede bir kadın gördüm. onlarda fizik tedavi görüyorlar. bana oğlunuz gelmedi mi bugün diye sordu. yok dedim tüüühh dedi. o günden beri aklımızdan çıkmıyo dedi. şeytan tüyü var herhalde. bide çok konuşuyo ya yer ediyo insanlarda.

kuzi ilginç bir yaklaşım. isimlerle kişilikleri bağdaştırırım ben ama tipleri hiç düşünmemiştim. bu arada çağanı tutturdun da özlemide tutturdun desem inanırmısın. aynen anlattığın gibi özlem isminde bir arkadaım var. esmer dalgalı saçlı kemerli burunlu resmen özlemi kompozisyon ettin çok ilginç geldi bana. serpili de çiz bakalım.
 

:))) ben hiç yapmazdım ama bundan sonra aklıma gelir heralde :)))

özlem var benimde tanıdık sarışın yeşil gözlü ama beyaz tenli ve burnu kemerli :)))
 
mrb kızlar


sepil bizimde geçen yaz bir düğünümüz oldu gelinliği 3750 aldık fenada deildi gelinlikte fiyatlar çok yönlü damatlıklar bile çok pahalı neymiş adı damatlıkya ondan yoksa takımdan çok fazla farkı yok birkaç ayrıntı dışında :)

bende isimlere takıntı vardır mesela arzu ismini hiç sevmem arzu ismindekileride sevemedim gitti :))sonra sibel ismii duyunca bile tilt olurum gerçi istisnalar çok ama bana denk gelmedi sanırım:))
 

Kişilikleri de bağdaştırırım, özlemlerin kişilikleri de girişken konuşkan yüksek sesli tipler olur genelde :)))

Serpillerde koyu renk saçlı, koyuya yakın buğday tenli, biraz iri yüzlü, yani belirgin yüz hatları olan, burnu kemerli değil ama hokka bir burun da değil kesinlikle, öyle canlanıyo gözümde :)))


:))) ben hiç yapmazdım ama bundan sonra aklıma gelir heralde :)))

özlem var benimde tanıdık sarışın yeşil gözlü ama beyaz tenli ve burnu kemerli :)))

:)))) o arkadaşına söyle hemen saç rengini değiştirsin sarışın özlemmi olurmuş heheheh

Deryalar genelde ince yapılı, ince yüzlü, ince burunlu, açık kumral renkli olurlar, Ezgi'nin yüz tipi ve yapısı tam Ezgi ismine göre mesela ama saç rengi daha koyu olmalıymış sanki :)))
 


filiz bizim forumdada vardıya özlem yb nici olan kara kaşlı kara gözlü bi hatunn hatta tam esmer yaniii :)) he bide çağan vardı inciser namı diğer incinin oğlu oda kara kaşlı kara gözlüydü arada yanılmalarda olur :)))

deryacım sende ezgiyi bidaha baştan yap saçları uymuyormuş bak,neyseki sen tarife uyuyosun annenin seni bidaha yapmasına gerek yok sanırım :)))
 
bende hemen hemen uydum. evet iri yüzüm var. burnum da dediğin gibi. siyah saçlarım var ( ama sonradan oldu eskiden kumral saçlarım vardı nasıl oldu anlamadım çünkü 25 yaşından sonra döndü) ama işte birtek tenim tutmadı çünkü bembeyazım. ama bravo yani genel olarak tutturuyorsun.
 

:))))))) istisnalar kaideyi bozmaz arkadaş :)) yani tabi tutturmak değil amacım ama genel olarak böyle denk geliyo bu isimlere, ya da bana öyle geliyo, arada alakasız şekiller de çıkıyo tabi :)


o kadar kusur kadı kızında da olur napalım
Benimde saçımda tektük beyazlar vardı, hamileliklerde saçlarımın rengi koyulaştı beyazlar kayboldu çok enteresan, şimdi tekrar günyüzüne çıkıyolar ama, demekki hamilelikte salgılanan bir hormonmudur artık anlamadım.
 
ehü heüü nil ve duygular nası olur:))??
okudum amma kuzuları öperim ,maşallahhh...
biz istanbuldan geldik,bıktım valla artık,artık gidelim bi yerlere,sanırım nevşehire gideceğiz,artık balon turları benden:))
 

Kkarşılaştırmayı bilmiyorum ama bazen büyük tesadüfler oluyo... meselaa benim tadığmım ben dahil bütün reyhan lar sarışın...
kuzenim var özlem koyu renk ve dalgalı saçlı, beyaz tenli ve burnu biraz kemikli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…