2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar

Deryacım geçmiş olsun Allah başka kaza vermesin

Serpilcim sizin yolculukta yorucu geçmiş havaalanında beklemek insanı çok yotuyor birde dediğin gibi otel motel telaşı dahada zor

Bende bugün üniversiteden sınıf arkadaşlarımla buluşucam 98 den beri ilk kez toplanabiliyoruz umarım güzel geçer bakalım oğluş babasıyla bu kadar uzun süre ne yapıcak şimdiye kadar en fazla 2 saat falaan kalmışlardı ama şimdi yaklaşık 6 saat olmıcam :)
 
emel git şöyle birgüzel kafanı dağıt. eminim çok iyi gelecektir. akşamda babasıyla gayet iyi geçindiklerini göreceksin. alışmak onların değilde bizim sorunumuz mu acaba.
 
emel git şöyle birgüzel kafanı dağıt. eminim çok iyi gelecektir. akşamda babasıyla gayet iyi geçindiklerini göreceksin. alışmak onların değilde bizim sorunumuz mu acaba.

saol serpilcim gerçekten çok iyi geldi eğlendim dediğin gibi baba oğul çok eğlenmişler hiç aramamış beni dediğin yine doğru alışmak bizim sorunumuz :)
 
kızlar mrb
belki duymuşsunuzdur gamze aktaş die bir arkadaşımıza lösemi teşhisi konmuş ve pazartesi kemoterapiye başlancak kendisi çapada yatmakta duymamış olan arkadaşlar için yaazmak istedim donör olmak için kan vermek isteyen arkadaşlar olur belki die ben 15 şubatta istanbulda olucam eşimle kan vericez kısmetse sizde eğer isterseniz facede seninleyiz gamze ve gamzemiz için el ele adında iki grup var onlardan yardım alıp durumunu takip edebilirsiniz.gamzenin 3 yaşında atakan adında bir oğlu var ve oğluna kavuşabilmesi için ilik nakli şart arkadaşlar çok üzücü dün okan bayülgenin medya kralı proğramındada bu konuya değinildi durumu duyurmak için..
 
emel sevindim gününün güzel geçmesine

sevda benim iç haberim olmamıştı. sayfaya bakıyorum ağlamaktan mahfoldum o anne baba o atakan napıyo acaba. allah yardımcıları olsun.
 
Günaydın


:)))) Egehan'ı sevmeye kalkan kadının surat ifadesini düşünemiyorum :)))

Valla bana da lazım Meral :))) iç dünyamda kendim mi istiyorum bunu ne, bilinçaltım yönlendiriyo galiba beni heheheh


Termalleri sevmedim yani benim planladığım şey için pek uygun değil daha doğrusu, amaaan zaten benim planladığım şeyi hayata geçirebilmem içinde bir yaz tatili kadar para harcamam gerekiyo bir gün için. başka alternatifler bakıyorum şimdi.

Seninkini derse gönderirken yanına benimkini de alsın canım :)

reklamı koca adamlar kendi gözleriyle seyredince korkmamışlar heralde ki hak vermemişler.


emel git şöyle birgüzel kafanı dağıt. eminim çok iyi gelecektir. akşamda babasıyla gayet iyi geçindiklerini göreceksin. alışmak onların değilde bizim sorunumuz mu acaba.

Aynen Serpil sana katılıyorum, hata bizde, bakabilirmi yapabilirmi diye diye bu hale geliyoruz.

Evet dün haberlerde seyrettim malesef, Allah yardımcısı olsun hepsinin
 
site ye kaçkere girdim birtürlü fırsat bulup yazamıyorum..
derya geçmiş olsun ...
filiz baş başa yemek sinema falan organize et bence yoksa çok pahalı oluyo zaten ..
bende kendi çapımda ev arıyorum almak için ama site ve düzgün olsun istiyorum ay fiyatlar inanılmaz( ben çekmeköydeyim )buralardan bakıyorum ama çok pahalı bende bu gidişle vazgeçicem(
 

Çekmeköy almış yürümüş valla uygun ev bulmak zor oralarda inşallah bulursun, bulamazsanda başka yerlere bak yatırım yatırımdır.
Sen iş değişikliğimi yaptın, tayinmi oldun naptın
 
günaydın,
derya, meral geçmiş olsun, yağışlı havalar zor, ne kadar dikkat etsende kul yapısı, kayıyor işte.
Serpil nasıl buldunuz Via port'u? Bize çok yakın ama daha gitmek kısmet olmadı, benim eşim biraz tembeldir sağolsun.
Seda, bende izledim haberlerde çok üzülmüştüm. Allah iyiliğini versin inş.
Dün Ankara'ya gittim geldim çok yorgunum şimdi, işte evraklar bana bakıyor ben evraklara....
Kuzi belki araştırmışsındır ama Sapanca'da sana birkaç otel önerebilirim
Richmond burası biraz pahalı ama süperdir, spa oteli ,
lale otel: doğa süper, tam gölün kenarında, tam kafa dinleme yeri...
 
via port güzel tavsiye ederim. ayyy allahtan aylin üstü açık demişte montla falan gittik. yoksa donardık ama buna rağmen üşüdüm. bak biz samsunda geldik sende eşini dürt biraz. bu arada sende güzel otellerden bahsetmişsin bende o gece kaldığımız otelden bahsedeyim. akşam saat 11 de oteldeydik. sabah 4 de otelden çıkacağımız için otel ücretini peşinen verelim sabah ta bu iş için oyalanmayalım dedik. neyse iki kişi 179 euro.ben hala bu sisteme alışamadım alışmıycamda. türkiyede türkçe hariç her dili konuşcaz ve her para biriminikullanıcaz neyse..yine ingilizcesinden sabah kumanyamızı istedik. saat 4 de hazır olsun dedik.
odamıza çıktık. dolaptan bir su içtik.
sabah oldu 4 indik aşağıya dolaptan ürün kullanıdnız mı evet bir su. dolaptan mı dışardan mı ne farkeder ki dolabtan dışarda suyunuz yoktu zaten
dolaptaki ücretli dışardaki ikram.
neyse efendim 179 euro rica edeyim dolaptaki suda bizden olsun.
(allah razı olsun)
biz ödemeyi peşin yaptık
yoo görünmüyo.
çıktımız var elimizde.
bakalım ama görünmüyo.
yetkili çağrılır. oda bakar görmez. vakit ilerlemekte.
bakın biz vakit kaybetmemek için akşamdan yaptık ödemei ama sabaha bıraksak bu kadar uzamazdı acele edermisiniz uçağa yetşiceğiz. bu arada kumanyamızı alalım.
kumanyamı bize not iletilmedi ki
olsu biz yine de alalım.
hemen hazırlatalım hazırlanır taksi çağrılır koşturmaca havaalanına gidilir ve uçağa binilir çok şükür.
otelimizin adı crown plaza. ilgililerine duyrulur.
 
bi keresinde çağan anneme senin annen var mı diye sormuştu.
bizde var ama öldü. o yüzden annesini göremiyo demiştik. konu kapanmıştı
biz ist. dayken dedisine sormuş. nenemiz annesi ölmüş seninde mi öldü. babam şaşırmış bişey dememiş. sonra dedee nenem yaramazlık yaptığı için mi annesi ölmüş. demiş . onlarda yok demişler. annemde bana kızdı bu yaşta çocuğa bunları söyleme dedi.
sizce söylemelimiyim- memelimiyim
bir ikincisi de çağan pipisine yöneldi. geçen çıplak otururken pipisi büyümüş. aa bak anne pipim büyüdü neden büyüdü ki şimdi dedi. bende arada olur normal dedim. sonra tuvalette oldu aynı şey bu sefer oluş sebebini kendi keşfetmiş.. annnneee bak yemeğimi yediğimden için pipim büyüdü gördün mü. ve benim pipimi görmek istiyo. anneler napmalıyım.
 
Çekmeköy almış yürümüş valla uygun ev bulmak zor oralarda inşallah bulursun, bulamazsanda başka yerlere bak yatırım yatırımdır.
Sen iş değişikliğimi yaptın, tayinmi oldun naptın

2+1 275 bin 3+1 380 bin işin ilginci son bir kaç daire bir çok sitede kalmamış???
tayinimi yaptırdım kendi evimize taşındık canım ..
 
serpil biz yazın via port sık sık gideriz bendeseviyorum açık havada rahat rahat geziyorsun..
otel sinir bozucu olmuş gerçekten kendi ülkemizde yabacı olduk zaten mağza isimleri lokantalar paralar.......
 

hoteli şikayet etseydin keşke....

ölüm konusuna gelince... gectiğimiz gunlerde kızkardeşimin köpeği öldü... ezgide tabi seviyordu onu nerde diye sorunca çok yaşlandı artık öldü dedim bende... çok üzerinde durmadı... şimdi bazı bebeklerini yatırıp öldüler diyor...

yada buyukananem ( benim ananem) yaşlı ölücekmi diyor...

haberlerde kaza yapmış bir araba görünce de çok ilgisini çekiyor.. nolmuş diyor hızlı gitmiş kaza yapmış diyorum... baba hızlı gitme diyor...

dayımın kızı var ece ismi... ece dogdugundan 20 gun sonra annesi hastaneye yattı 3 ay sonrada öldü maglesef... gecen gun onu sordu ecenin annesi nerde diye ... o zaman dayımın 2. eşinin ecenin annesi oldugunu söyledim bende... (zatn ecede anne diyoro 2 yasındayken evlendi dayım) ama çocuk bile anlamış annesi olmadığını çok ilginç....
 

Siz sırf viaport içinmi geldiniz buralara serpil, biz burnumuzun dibindeki yere daha siftah edemedik :) Otel'e gelince bedava su içiyosun daha ne istiyosun, adamlar daha ne yapsın sana aaa :)))

Ay senin bu oğluna hastayım ben, maşallah çok dikkatli ve araştırmacı bir çocuk, ölümden bahsetmek iyi değil şu yaşlarda bence de, geçenlerde bende ağzımdan kaçırdım birşey için baktım kafası karışmaya başladı hemen hasta olmuş uyumuş falan diyip ört bas ettim olayı.
Tıbbın çözemediğini de o çözmüş demek yemek yiyince büyüyo :)))) birde uğraşacağımız bu konular var değilmi yaa, yok ben nasıl oldum, yok bu ne ayy, şimdiden araştırmak lazım bunların cevaplarını ki sonra dumur olmayalım. Ben olsam, seninki nerde diye sorsa ayıp bakılmaz derim valla

2+1 275 bin 3+1 380 bin işin ilginci son bir kaç daire bir çok sitede kalmamış???
tayinimi yaptırdım kendi evimize taşındık canım ..

zaten millet ekonomiden parasızlıktan şikayet eder ama sıfır lüks araçlardan yollar yetmez oldu, daire ev bitmiş durumda, nasıl bir durum anlamadım ki. Kendi evin varsa yatırım amaçlı başka yerlere bak bari.

Ece adına çok üzüldüm Ezgi nerden anlamışki acaba annesi olmadığını
 
Merhabalar, serpilcim epey ilginç olmuş otel maceranız:)))



Pipi ve göbek deliği ile oynama olayı 4-5 aydır var bizde de. Bizim görmediğimiz zamanlarda altını tamamen soyup oynamaya başlıyor. Sanırım büyümesi ilgisini çekiyor.Göbek deliğini de sürekli karıştırıyor, yara yapacak diye korkuyorum. Bir ara sormuştum size, deryanın önerisi iyi olmuştu.Tulum giydir demişti.Gündüzleri çıtçıtlı badi giydirmeye başlamıştım, biraz olsun rahatlamıştık ama şimdi çıtçıtları açmayı öğrendi.Gece yatarkende tulum gibi ince bir pijaması var, onu giydiriyorum.Üstüne de normal pijamalarını.Onu çıkartamıyor daha. Ama gündüz çıtçıtlı badisini açıp bir delikte yapacağını yapıyor.Çözüm bulamadım daha...

Egehan ölme olayını televizyondan filan gördüğünden yapıyor.Arka sokaklar favori dizisi, akşamda bir oyuncak alıp silah gibi bizi öldürdüğünü söylüyor, ya da kendisini yere atıp ben öldüm diyor. Senin söylemeli miyim, söylememeli miyim dediğin ölüm hakkında konuşmaksa sorduğunda bir şekilde cevap verilmeli.Ama sen beni üzersen, yaramazlık yaparsan ölürüm gibi bir kavram söylenmemeli. Annem bazen kızdığında ya da seni sevmiyorum dediğinde ben gidip tuncun anneannesi olacağım diyor, geçen gün egehan da bana kızmış, ben gidip tuncun anneannesi olacağım dedi:))))Bana seni sevmiyorum dediğinde ben seni seviyorum diyorum.Ama ben seni üzüyorum, kızıyorsun bana diyor bu sefer.Kızsamda sen benim bir tanemsin seni çok seviyorum ben diyorum, ama anneannesinin söylediğini söylemeyi tercih ediyor.:)))

Derya çocuklar herşeyi hissediyorlar, ya da yanlarında konuşulan her kelimeyi çok iyi çözümlüyorlar.Belki yanında öyle bir konuşma geçmiş olabilir, ya da bir şekilde farketmiş olabilir.

Bizde bugün dr. a gittik.Boğazlarda iltihaplanma başlamış.Antibiyotik, öksürük şurubu filan aldık geldik.İlaç sezonu başladı böylece.İnşallah çabucak atlatır.
 
valla sırp viaport için geldik. birsürü de alışveriş yaptık. uçak biletlerini indirimli almıştık otel parasını ekleyince komik oldu.
ee bende koskoca su ısmarladılar diye allah razı olsun dedim işte daha ne diyim.:))))
oteli mi şikayet edersin kalkmayan uçağı mı sigorta şirketini mi derya okadar çok iş varki ama zaman yok. işte insanlar zamansızlıktan şikayet edip de bu gibi haksızlıklarla uğraşmazken birileri de bu zamansızlığımızı fırsat bilip zenginleşmeye ve yaptıkları işlerde haksızlıklara devam ediyorlar malesef.
yaa meral egeyi hatılrıyorum onun ki epey oldu. ama o oynadığında olduğunu farketmiş benimki daha farketmedi onu. işte yemek yemekle büyüdüğünü falan sanıyo işte. benim merak ettiğim bunun hangi durumlarda olduğunu bilmesi için erken mi. hani eninde sonunda öğrenecek. evet yediğin için oldu deyip yanlış mı öğretmek lazım yoksa doğruyu söylemek mi lazım. büyüdüğünde anltmak daha mı zor olur acaba. birde bunu zaten babası anlatacak.

ayy sen bana bakılmaz ayıp derdim demişsin ya geçende tama göstercem ama benim p.pim yok demiştim. üzülme anne hadi gel yemeni ye seninde çıkar demişti. bi yemek sonrasında heran tutturabilir.

ölümle ilgili çağanda epeydir elini silah gibi yapıp bizi görünmeyen canavarları falan vurup öldürüyo. bazan kendi ölüyo (allah korusun) ben ona ölmek güzel bişey değil öldükten sonra bi insanı bidaha göremezsin çok uzağa gitmiş olur demiştim. silahlı oyunoynamasın bu gibi şeylere ilgi duymasın diye. ama aramızda hiç yaramazlık yaparsan ölürüm veya giderim diye bi konu geçmedi. nerden çıkardı anlamadım. annem bu çocuk çok içli. konuştuğuna söylediğine çok dikkat et dedi.
ece ye de güzel başlamaış ömür ama umarım çok iyi bir kaderi olur yüzü hep güler. cici anne belki iyidir ama anne gibi olur mu

kızlar bugün sevgililer günü. hediye işini bilmem amasevgi işine gelince sevdiğiniz herkese onu sevdiğinizi söyleyeceğiniz ve ne kadar çok insan tarafından sevildiğinizi görüp mutlu olacağınız güzel birgün dilerim.
kutlu olsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…