2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Merhaba kızlar birkaçgündür nete giremiodum.Dün doktora gittim.Bebişimi gördüm bana el sallıodu.Hiç yerinde durmuyor sürekli bi oraya bi buraya.Doktor en rahat bu ayda görülebildiğini söyledi.Ben Memorıal gittim ilk defa gidiorum ödüllü bi hastaneymiş.Ultrasonu çok güzeldi pek anlamam ama şu üç boyutlu dediklerinden heralde, bebeği baya büyük ekrandan görüosun.Bu arada ikili testimde yapıldı.Sonuçlarını bikaçgün sonra alıcam.Doktorum inanılmaz şeker bi bayan çok memnun kaldım.Bu benim gittiğim üçüncü doktor ilk ikisinden elektrik alamadığım için bidaha gitmek istemedim.Ama ALLAH'ın izniyle bu sefer ardığımı buldum.Bu arada bebişimin cinsiyetini sormadan edemedim.Net bişey söylemedi ama erkeğe benziormuş.Bakalım hayırlısı RABBİM İNŞALLAH hepimizin bebeklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin.
 
Ben saçlarıma daha fazla dayanamıycam.Önümüzdeki hafta organik boyayla boyatmayı düşünüorum.Beyazlar çok fena kötü duruyo.
 
valla bende boyatmıcam bırak boyatmayı kestirmicem bile

kestirmek konusu saçma ama içim rahat etmez işte
 

normal doğum tabiki zor bişidir ama arkadaşın biraz abartmış gibi geliyor bana.benim kuzenim ilk çocuğunu normal doğurdu,ikincisi mecburiyetten sezeryan olmak zorunda kaldı.o da bana normal 10 tane doğururum ama sezeryan çok zormuş demişti.birazda yapı meselesi galiba.
 
Blooms gözünaydın canım bebeğinin iyi olmasına sevindim artık iple çekersin bir dahaki kontrolü :)
 
Blooms gözünaydın canım bebeğinin iyi olmasına sevindim artık iple çekersin bir dahaki kontrolü :)

GOL OLDU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Arkadaşım sorma ultrason boyunca iki gözüm iki çeşme izledim bebişimi.Hiç bu kada rheyecanlanıcamı düşünmemiştim:teytey:
 

ne güzel ya bebişini görmüşsün.darısı başıma inşallah.
 
cnm ben 2li testin sonucunu göstermeye gidicem işte ama o zaman bakmaz herhalde...temmuzun ortasında gidicm tekrar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…